@Murakami once saglik. Herseyin basi saglik. Sen varsa saglikli isen mutluluk var, huzur var, bebek var. Gec olmus onemli degil. Bu yola ciktigimda 43 yasinda idim simdi 45 yas 3 ayligim. Ve ne olacagi belki degil. Esimle konusuyorduk. Onca bilim, teknoloji, o su bu ne oldu Allah ol dedigi zaman oldu. Ve daha sadece cift cizgi ve kan testi var elimizde. Ne olacagi belli degil. Onemli olan senin rahat ve saglikli olman .
Yeniden48
endiselenme bu sefer olacak insA. Vallahi yere goge tavana konusun. Asansorlerde aynalara konustum agladim. Yalvarin Allahiniza.
Benim 12.ci gun kan testimde normal cıktı ama hala sevınemıyoruz. Haftaya dr kontrolune gıdecegız. Haber verırım. Dinlenin bol bol dinlenin. Transferden sonra uyuyun bol bol. Hergun ananas yıyın.
Y
Yesilada2003
hergun bana ananas yedın mı dedı. Sayesınde yedım ben de. Korkmayın rahat olun. Benım ınanılmaz basım ve belım agrıdı mesela. Hala acayıp belım agrıyor ve dun gece sag tarafta bır yogunluk bır agrı uyandırdı resmen. Ama hep kendı kendıme Allahım sen nefes verdı ısen alacak bu cocuklar dıyorum. Kendıme dıkkat etmekten baska yapabılecegım bır sey yok cunku. Hepınızı kucaklıyorum.