• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi hep Cratosda kaldık otel ulaşım hepsini kendim ayarladım merkezden hizmet almadım...ilkin de ertesi gün ikici de aynı gün sonuncu da üç gün sonra döndük ama yatmadım sonuncu da..üç saat sonra kumarhaneye indik..daha önce çok yattım negatif..şans işi..çok kalmana gerek yok bence...hepsinde de beş gün sonra işe döndüm...
bahsettiğiniz otelden memnun kaldınız mı . orta ayarlarda bi yer ayarlamak istiyoruz bizde

İlk transferde oteli klinik karşıladı ikinci de ciddi bir indirim yaptıkları için karşılamadılar bir gece öğretmenevinde kaldık. Transfer sonrası bir gece kalıp döndük. Çok yatmayı önermiyorlar stres yapıp bebeğin tutunmasını engellersin diyorlar. Açıkçası yatsan da yagmasan da Allah ol dediyse oluyor. Üç gün sonra da işe başladım.
teşekkürler . dediğiniz gibi çok yatıp devamlı onu düşünmemek lazım demekki . işe gisip kendini yormadan çalışmak kafa dağıttırır en azından

Canım gözün aydın darısı başımıza:)nipty test fiyatı ne acaba..3000 tl civarı fiyat veriyorlar..ben de yaptıracağım içim rahat olsun diye...bir de sonuç ne kadar zamanda çıktı acaba?
Bana gore gereksiz ve pahali.bir test halil bey.bana yaptirtmadi cunku donorlarimiz genc ;)

Arkadaşlar az önce yaşadığım ve tansiyonumu 210/95 yapan bir olayı paylaşmak istiyorum çünkü hepimizle ilgili...hala elim ayağım titriyor:(( bir arkadaş girdi bugün sayfaya üst üste embriyo donasyonunu sordu..praısüdür ne embriyo veren aileyi görebiliyor muyuz tarzı ısrarlı sorular sordu..özelden de sormuş bilmiyorum ben yumurta donasyonu yaptırdım dedim..sonra o yazınca ve geçmiş mesajlarının tümünü okuyunca anladım..35 yaşında dört düşük var yumurta toplanmış 18 döllenmiş altısı beşincimgğne gitmiş sayılar filan aynı olmayabilir sinirden yazamıyorum şu an..neyse komşusu demiş kalan embriyolarını çalarlar başkasına satarlar..sonra benim önce şarj etmedi saf gibi anlattım sağlık bakanlığı var olmaz filan diye ikna edici rahatlatıcı şeyler yazdım tüm akşam hanımedye yazdım sonra dank etti sordum neden embriyo donasyınunu sordunuz diye prosedürü öğrenip rahatlayacakmış onun şahane enbiyalarını çalıp bizlere koymasınlaer diye anlamaya çalışıyormuş..yazdım kendisine gerek cevabı burdan da uyarmak istiyorum allah aşkına el insaf..bunalr aşırı hassas konular..insanlar camla başla anne olmaya Çalışyor size saatlerini verip embriyo donasyonunu anlatacak bir arkadaşım olur elbet benim gibi salak da vardır rahatlatmaya çalışacak,yapmayın..ayıptır soracaksanız mertçe sorun..buradaki herkes acılı herkesin vakti değerli ben şu an ağlayarak yazıyorum aşırı kızdım..lütfen lütfen azıcık vicdanlı olun böyle olunca kimseye cevap veresi gelmez kimsenin..son bir söz kimse senin embriyonu çalmaz emin ol..her türlü genetik testten geçmiş genç donerler kullanılıyor transferi yaptıran 7000 Euro para veriyor./komşunuzla yaptığınız sığ dedikodulara burayı karıştırılmayın..kimsesinin duygularıyla oynamayın... @Kazen yalvarırım gör bunı
Herkese cevap yazma arkadasim bak.benim tansoyinum 4. Ayda bir.yukseldi sonrasinda doguma kadar dusuremedik erken.dogumum nedeni tansiyon neler yasadim neler :((((

@Murakami once saglik. Herseyin basi saglik. Sen varsa saglikli isen mutluluk var, huzur var, bebek var. Gec olmus onemli degil. Bu yola ciktigimda 43 yasinda idim simdi 45 yas 3 ayligim. Ve ne olacagi belki degil. Esimle konusuyorduk. Onca bilim, teknoloji, o su bu ne oldu Allah ol dedigi zaman oldu. Ve daha sadece cift cizgi ve kan testi var elimizde. Ne olacagi belli degil. Onemli olan senin rahat ve saglikli olman .
Yeniden48 Yeniden48 endiselenme bu sefer olacak insA. Vallahi yere goge tavana konusun. Asansorlerde aynalara konustum agladim. Yalvarin Allahiniza.
Benim 12.ci gun kan testimde normal cıktı ama hala sevınemıyoruz. Haftaya dr kontrolune gıdecegız. Haber verırım. Dinlenin bol bol dinlenin. Transferden sonra uyuyun bol bol. Hergun ananas yıyın. Y Yesilada2003 hergun bana ananas yedın mı dedı. Sayesınde yedım ben de. Korkmayın rahat olun. Benım ınanılmaz basım ve belım agrıdı mesela. Hala acayıp belım agrıyor ve dun gece sag tarafta bır yogunluk bır agrı uyandırdı resmen. Ama hep kendı kendıme Allahım sen nefes verdı ısen alacak bu cocuklar dıyorum. Kendıme dıkkat etmekten baska yapabılecegım bır sey yok cunku. Hepınızı kucaklıyorum. :KK200::KK200:
Çok şükür her şey yolunda
inşallah rahat taşı bebeklerini
darısı bize
dua et

ben yumurta donasyonuna giden arkadaşlara bişey sormak istiyorum . kıbrısta konaklama işini nasıl yaptınız merkezin tavsiye ettiği otellere gitmek mi daha iyi , yoksa kendimiz ayarlasak dahamı iyi olur . otellerin durumu nasıl ?.. bir diğer merak ettiğim konu ise transferden kaç gün sonra türkiyeye döndünüz . bir gün sonra gidebilirsiniz deniliyor genelde ama bana az geldi biz 3 gün falan kıpırdamayalım diye düşünüyoruz da abartıyormuyuz . sizler nasıl yaptınız acaba transferden sonra hep istirahat ettiniz mi yoksa çalışşan bayanlar işe başladınız mı ?

Valla bende aynı araştırma içindeyim verilecek cevapları da merakla bekliyorum. Merkezin tavsiye ettiği oteller bizede çok pahalı geldi. Yurtdışında olduğumuz için hem sperm için ayrı hem transfer için gidiş geliş yapmak hem çok yorucu hemde uçak bileti açısından çok pahalı geldi. Bizde eşimle 8 gece kalmaya karar verdik gitmişken tüm işlemleri bitirip geri dönmeyi planlıyoruz. Girne öğretmen evi daha makul bir fiat olduğu söyleniyor ama merkezimin lefkoşa da olması bu kez de ulaşımda sorun yaşarız gibime geliyor. Bir arkadaşımda güneş rezidens den bahsetti ,onlarla iletişime gectim,verdikleri bilgi şöyle.
İki kişi tek oda tek gecelik 50 euro
Kahvaltı Dahil ise 60 euro
Hem kahvaltı hem akşam yemeği 70 euro.

Merhaba arkadaşlar bizimde sekiz haftamiz doldu bebiş iyiymiş 3 4 hafta sonra gel dedi doktorum biz gittiğimizde merkezin dediği otellere internetten bakıp ayarlamistik daha uyguna gelmişti hepinize dua ediyorum takip ediyorum yine sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım

Bir de canım arkadaslarım ben ozel mesajlara kapatıyorum sayfamı. Enteresan mesajlar gelıyor. Eger bana mesaj atarsanız buradan haber verın cunku gercekten zaten bın sey ile ugrasıyoruz bır de sacmaapan mesajlarla ugrasamayacagım. Anlayısınıza cok tesekkur ederim.
Sizin de yolculuğunuz çok zorlu geçti.Hepsini okudum.İyi haberinize okadar çok sevindim ki.Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bizimde sekiz haftamiz doldu bebiş iyiymiş 3 4 hafta sonra gel dedi doktorum biz gittiğimizde merkezin dediği otellere internetten bakıp ayarlamistik daha uyguna gelmişti hepinize dua ediyorum takip ediyorum yine sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım
AYY süper Allah bağışlasın . siz nerde yaptırdınız . bizde 8-9 gün civarı kalırız diye planladık .

Valla bende aynı araştırma içindeyim verilecek cevapları da merakla bekliyorum. Merkezin tavsiye ettiği oteller bizede çok pahalı geldi. Yurtdışında olduğumuz için hem sperm için ayrı hem transfer için gidiş geliş yapmak hem çok yorucu hemde uçak bileti açısından çok pahalı geldi. Bizde eşimle 8 gece kalmaya karar verdik gitmişken tüm işlemleri bitirip geri dönmeyi planlıyoruz. Girne öğretmen evi daha makul bir fiat olduğu söyleniyor ama merkezimin lefkoşa da olması bu kez de ulaşımda sorun yaşarız gibime geliyor. Bir arkadaşımda güneş rezidens den bahsetti ,onlarla iletişime gectim,verdikleri bilgi şöyle.
aynen bizde toplama günü gidip transferden sonra dönmeyi planlıyoruz dediğiniz gibi en az 8 gün olacak ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce yaşadığım ve tansiyonumu 210/95 yapan bir olayı paylaşmak istiyorum çünkü hepimizle ilgili...hala elim ayağım titriyor:KK43:( bir arkadaş girdi bugün sayfaya üst üste embriyo donasyonunu sordu..praısüdür ne embriyo veren aileyi görebiliyor muyuz tarzı ısrarlı sorular sordu..özelden de sormuş bilmiyorum ben yumurta donasyonu yaptırdım dedim..sonra o yazınca ve geçmiş mesajlarının tümünü okuyunca anladım..35 yaşında dört düşük var yumurta toplanmış 18 döllenmiş altısı beşincimgğne gitmiş sayılar filan aynı olmayabilir sinirden yazamıyorum şu an..neyse komşusu demiş kalan embriyolarını çalarlar başkasına satarlar..sonra benim önce şarj etmedi saf gibi anlattım sağlık bakanlığı var olmaz filan diye ikna edici rahatlatıcı şeyler yazdım tüm akşam hanımedye yazdım sonra dank etti sordum neden embriyo donasyınunu sordunuz diye prosedürü öğrenip rahatlayacakmış onun şahane enbiyalarını çalıp bizlere koymasınlaer diye anlamaya çalışıyormuş..yazdım kendisine gerek cevabı burdan da uyarmak istiyorum allah aşkına el insaf..bunalr aşırı hassas konular..insanlar camla başla anne olmaya Çalışyor size saatlerini verip embriyo donasyonunu anlatacak bir arkadaşım olur elbet benim gibi salak da vardır rahatlatmaya çalışacak,yapmayın..ayıptır soracaksanız mertçe sorun..buradaki herkes acılı herkesin vakti değerli ben şu an ağlayarak yazıyorum aşırı kızdım..lütfen lütfen azıcık vicdanlı olun böyle olunca kimseye cevap veresi gelmez kimsenin..son bir söz kimse senin embriyonu çalmaz emin ol..her türlü genetik testten geçmiş genç donerler kullanılıyor transferi yaptıran 7000 Euro para veriyor./komşunuzla yaptığınız sığ dedikodulara burayı karıştırılmayın..kimsesinin duygularıyla oynamayın... @Kazen yalvarırım gör bunı
Canım sen sıkma tatlı canını bebişlerini üzme. bırak biz kendimizi biliyoruz ne yapıldığını da örnek vereyim ben kendi donörümü gördüm merkezde saat farkı ile bilmeden erken gitmişiz birebir bana benzeyen biri karşıma oturdu ve yumurta toplattı fresh. eşim sperm verdi ardından .anlamıştık eşimde bende taze yumurta kullanılıyor .kim ne yapsın sizin yumurtanızı komşusunun saçma düşüncesini boşverrrr takma kafana değmez bu saçmalıklara allaha havale et gitsin

Son düzenleme:
Canım sen sıkma tatlı canını bebişlerini üzme. bırak biz kendimizi biliyoruz ne yapıldığını da örnek vereyim ben kendi donörümü gördüm merkezde saat farkı ile bilmeden erken gitmişiz birebir bana benzeyen biri karşıma oturdu ve yumurta toplattı fresh. eşim sperm verdi ardından .anlamıştık eşimde bende taze yumurta kullanılıyor .kim ne yapsın sizin yumurtanızı komşusunun saçma düşüncesini boşverrrr takma kafana değmez bu saçmalıklara allaha havale et gitsin
Saçma sapan şeylerle gebe kadının sinirlerini bozmuş hadsiz!Ne güzel söylediniz ‘kim ne yapsın senin yumurtanı’ Yollara çıkıp yumurta arıyoruz sanıyor heralde.İnsanlar binlerce euro verip en steril işlemin peşinde koşuyor burada.Ayy çok sinirlendim yaa!

BİŞEY DAHA SORACAĞIM YİNE TECRÜBELİ ARKADAŞLARA . ÖN HAZIRLIK NASIL GEÇİYOR RAHİM KALINLIĞI FALAN NE KADAR OLMASI GEREKİYOR TRANSFERE HAZIR OLMAK İÇİN VEYA KAN TAHLİLİDE YAPIYORLAR MI HORMON DEĞERLERİ İÇİN ?

Canım hastanin transfer günü yolu karşılaması gerekiyor önce onu bir sor öğren. Girne de kalırsın transferin olacağı gün onlar alıp bırakır.

Back
X