• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bahçeci kliniyin bukadar ucuz reklam peşinde olmasına inanmam
eğer ki bu arkadaşlar reklam için burdaysa bence bukadar ucuz bu işi yaparak bahçeci kliniyin reytingini düşürmek amaçdalar
burda bir çok arkadaşlarımız o merkezden muratlarına erdi
akıllı arkadaşlarım bu tür provokasyonlara uymayın
seçtiyiniz merkezle görüşün ve içinize neresi yatıyorsa orda deneyin
Bende aynı şeyi farkettim Zazacım. Bu reklam yapanlar bu sayfadan daha çok 2019 donasyon deneyeceklermiydi neydi öyle bir grup var özellikle orda çok ciddi reklam yapıyor. Bu grupta reklamcıların çok kolay farkedildiğini bildiği için sanırım buraya sadece pozitif haberini yazdı fazla uzatmadı

Melis bende hit ile görüşmeye gideceğim İstanbul’a . Nasıl buldun doktoru canim
cnm ben 2 yıl önce görüştüm ist da benim içim ısınmıştı kocaman gözlerini acıp seni anne yapacagım dediğini hala unutmadım eger gidebilseydim ben kendi adıma halil beye giderdim seni etkilemek istemem git bir kere görüş ne kaybedersin en fazla bir muayene parası için ısınırsa yani karar senin güzel arkadaşım

Bugün donör seçimimi yaptım bu bile çok stresli ve heyecan vericiydi, ben temmuz ayında gitmek istiyorum ama eşim ağustos diyor. Buarada kendisine verilen Klomen, Ace selenyum, cQ10 ve proseed plus ı kullanacak. Sayımız iyi Dna hasarı yok morfoloji 3 ama canlı sperm sayısını az buldu hoca. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.
amin inşallah hadi hayırlısı bu sefer olacak

cnm ben 2 yıl önce görüştüm ist da benim içim ısınmıştı kocaman gözlerini acıp seni anne yapacagım dediğini hala unutmadım eger gidebilseydim ben kendi adıma halil beye giderdim seni etkilemek istemem git bir kere görüş ne kaybedersin en fazla bir muayene parası için ısınırsa yani karar senin güzel arkadaşım
Canim benim teşekkür ediyorum. Ben bunu yazalı baya oldu. Yoluma hit ile devam ediyorum şuan. Gidip görüştüm kendisiyle. Burada çok hit ismini duydum bu öyküler beni itti ona. Hatta başka bir yer ile bile görüşmedim. Anlayacağın yüreğimin sesini dinledim. Rabbim pişman etmesin inşallah 🙏🏻

Canim benim teşekkür ediyorum. Ben bunu yazalı baya oldu. Yoluma hit ile devam ediyorum şuan. Gidip görüştüm kendisiyle. Burada çok hit ismini duydum bu öyküler beni itti ona. Hatta başka bir yer ile bile görüşmedim. Anlayacağın yüreğimin sesini dinledim. Rabbim pişman etmesin inşallah 🙏🏻
cnm yüreginin sesini dinlemişşin inşallah bu sfer hadi hayırlı haberlerini alalım bu arada gec yazdıgım için kızma emi çunkü inan bende geç gördüm ilk önceleri acemiydım daha bu ay alıştı buraya yaxmaya ger şey çok güzel olcak hep böyle düşün cnm benim

cnm yüreginin sesini dinlemişşin inşallah bu sfer hadi hayırlı haberlerini alalım bu arada gec yazdıgım için kızma emi çunkü inan bende geç gördüm ilk önceleri acemiydım daha bu ay alıştı buraya yaxmaya ger şey çok güzel olcak hep böyle düşün cnm benim
Estağfurullah canım benim. İnşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız canım. Aynen canım güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah 🙏🏻☺️

Reklamcı arkadas cok komik.. Buradan reklam oldugunu tespit ettğimizi belirten bir mesaj atıyoruz. Kendisi sessiz kalıyor sonra 3-4 gün sonra konunun unutuldugunu düşünüp hemen yazıyor. Yok ben şu merkezde şu doktorda yaptırdım çok memnun kaldım... Yazıklar olsun...

Açıkcası bu ucuz numaraları burada kimse yemez. Herkes okuyor arastırıyor içi boş yorumlara kimse inanmaz.

Benden resim istediler ve özellikle istediğim birşey var mı diye sordular. Bana boy kilo saç göz kişilik özelliği yaşı nereli olduğu gibi bilgiler verdiler. Aslına bakarsanız benim için çokta önemli değil fiziksel özellik. İnşallah şanslıyımdır ve yumurtaların kaliteli olduğu zamana denk gelirim
Cok haklisiiniz onemli.olan fziksel ozellik degil ben merkeze birakmistim ben 4 yilda sunu ogrendim omeli olan merkeze kac kez kaliteli yumurta verdigi ve kac kisiyi bu yumurtalarla anne biraktiği

canım ben kimsenin hakkına girmek istemem ben memnun kaldım yazdım zaten gitmek isteyenlere tavsiyem gidip körü körüne başlamayın bir merkeze imkanınız varsa gidin görüşün yoksa doktorla mutlaka telefonda konuşun içinize sinerse başlayın ben konuşup ikna oldum öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın gerçekten

kızlar bazen psikolojik olarak yorgun düşüyoruz bende geçtim bu yollardan ama yılmayın savaşın bana zaza ışık oldu bu yolda azmini örnek aldım inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız

kızlar bazen psikolojik olarak yorgun düşüyoruz bende geçtim bu yollardan ama yılmayın savaşın bana zaza ışık oldu bu yolda azmini örnek aldım inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız
Sizin de hicranin da yazilarinı buldum 2018 2019 kibris donasyon basligi adı altında hiç inandırıcı değilsininz öyle bir reklam kokuyorsunuz ki... Yazık günah insanları kandırmaya çalışıyorsunuz şu mübarek günde. Zaten gitmek isteyen gidiyor sizin böyle bir reklam yapmaya insanları kandırmaya çalışmaya ne hakkınız var!!!

Ben tahlillerimi tamamladım benin insülin direnci çıktı dr zayıfsın dedi ama diyet yap dikkat et dedi muhtemelen aldığın kortizonlar yapmıştır dedi glufor adında bi ilan verdi gebeliğe engel değil dedi gebe olunca bırakırsın dedi ben endokrin doktoruna da gidip danışayım mi bu durumu arkadaşlar her ince ayrıntıyı düşünmekten kafam allak bullak oldu😣

Murat bey aradı önce bir embriyomuzu görelim sizi daha sonra hazırlayalım dedi. Daha önce benim embriyolar 5. Güne gitmediği için bu yolu izleyecekmiş.

İnşallah güzel sonucumla tam artık ışık olurum sizlere benim kader arkadaşlarım

Ben tahlillerimi tamamladım benin insülin direnci çıktı dr zayıfsın dedi ama diyet yap dikkat et dedi muhtemelen aldığın kortizonlar yapmıştır dedi glufor adında bi ilan verdi gebeliğe engel değil dedi gebe olunca bırakırsın dedi ben endokrin doktoruna da gidip danışayım mi bu durumu arkadaşlar her ince ayrıntıyı düşünmekten kafam allak bullak oldu😣
Evet bir sürü detay düşünüyoruz ve bu çok yorucu birşey. Ama yine de her şeyi düşünmek zorundayız. Sen yazınca aklıma gldi ben tedaviye başladığımda diş tedavisine de başladım hamile kaldıktan sonra yaptıramam diye. Zaten bebek tüm kalsiyumu çekiyor bir de diş sorunuyla uğraşmayayım diye. Kardeşim hamileliğinde çok çekmişti dişinden çünkü. Burdan tüm tedavi aşamasındaki arkadaşlara diş tedavisi ya da diğer hazırlıkları yapmayı hatırlatmış olalım 🤗

Back
X