Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince 2.100 € euro mu dedin. Çok şaşırdım ben 8 ay önce görüşmüştüm daha fazla demişlerdiSlm canim dr Celalettin Ornek . Muhtesem bir ekip. Ilgi alaka super is takipi harika , fiyat 4200 azn yani €2100 . Ilaclar dahil . Konaklama ve ucus size ait yumurta donasyonu.29 yumurta toplandi 15 i dollendi simdi cuma transfer icin bekliyoruz. Sunu belirtmelitim ki dr celalettin bey daha once kalamis tip merkezinde calisiyormus ben internette arastirip geldim ve tesaduf olarak da ortak tanidiklarimiz cikti . Bir suru detay anlatti bilmedigim ve kibris da gercekten rakamlar cok yuksek inanin islem ayni islem benim 3. Denemem artik herseyi biliyoruz daha evvelkiler kendi yumurtamdi yasim 46 oldugu icin artik yumurtam yok yada kalitesi dusuk. Donoru gormek isyemiyorum istersem gosterecekti dr . Bilgi tabii veriliyor sormak istedigin birsey olursa cekinme canim
Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince çok uygun ama bana söylenen rakam 4000 €euro du şaşırdım bende celalettin beyin olduğu merkezlede görüştüm sonra sadece eşimin sperm tahlili bendende sadece tsh__ve prolaktin tahlili istemişti sonra bir daha hiç aramadılar bizde vazgeçtik yani arada iletişim hiç iyi değildi ben dr. Kendisiyle görüşmek istedim ama olmadi aracı olarak arzu hmm diye biriyle görüşmüştüm ilgi olmayınca bizde vazgeçtik inşallah sizden güzel almayı çok isterimSlm canim dr Celalettin Ornek . Muhtesem bir ekip. Ilgi alaka super is takipi harika , fiyat 4200 azn yani €2100 . Ilaclar dahil . Konaklama ve ucus size ait yumurta donasyonu.29 yumurta toplandi 15 i dollendi simdi cuma transfer icin bekliyoruz. Sunu belirtmelitim ki dr celalettin bey daha once kalamis tip merkezinde calisiyormus ben internette arastirip geldim ve tesaduf olarak da ortak tanidiklarimiz cikti . Bir suru detay anlatti bilmedigim ve kibris da gercekten rakamlar cok yuksek inanin islem ayni islem benim 3. Denemem artik herseyi biliyoruz daha evvelkiler kendi yumurtamdi yasim 46 oldugu icin artik yumurtam yok yada kalitesi dusuk. Donoru gormek isyemiyorum istersem gosterecekti dr . Bilgi tabii veriliyor sormak istedigin birsey olursa cekinme canim