• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm canim dr Celalettin Ornek . Muhtesem bir ekip. Ilgi alaka super is takipi harika , fiyat 4200 azn yani €2100 . Ilaclar dahil . Konaklama ve ucus size ait yumurta donasyonu.29 yumurta toplandi 15 i dollendi simdi cuma transfer icin bekliyoruz. Sunu belirtmelitim ki dr celalettin bey daha once kalamis tip merkezinde calisiyormus ben internette arastirip geldim ve tesaduf olarak da ortak tanidiklarimiz cikti . Bir suru detay anlatti bilmedigim ve kibris da gercekten rakamlar cok yuksek inanin islem ayni islem benim 3. Denemem artik herseyi biliyoruz daha evvelkiler kendi yumurtamdi yasim 46 oldugu icin artik yumurtam yok yada kalitesi dusuk. Donoru gormek isyemiyorum istersem gosterecekti dr . Bilgi tabii veriliyor sormak istedigin birsey olursa cekinme canim
Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince 2.100 € euro mu dedin. Çok şaşırdım ben 8 ay önce görüşmüştüm daha fazla demişlerdi
Slm canim dr Celalettin Ornek . Muhtesem bir ekip. Ilgi alaka super is takipi harika , fiyat 4200 azn yani €2100 . Ilaclar dahil . Konaklama ve ucus size ait yumurta donasyonu.29 yumurta toplandi 15 i dollendi simdi cuma transfer icin bekliyoruz. Sunu belirtmelitim ki dr celalettin bey daha once kalamis tip merkezinde calisiyormus ben internette arastirip geldim ve tesaduf olarak da ortak tanidiklarimiz cikti . Bir suru detay anlatti bilmedigim ve kibris da gercekten rakamlar cok yuksek inanin islem ayni islem benim 3. Denemem artik herseyi biliyoruz daha evvelkiler kendi yumurtamdi yasim 46 oldugu icin artik yumurtam yok yada kalitesi dusuk. Donoru gormek isyemiyorum istersem gosterecekti dr . Bilgi tabii veriliyor sormak istedigin birsey olursa cekinme canim
Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince çok uygun ama bana söylenen rakam 4000 €euro du şaşırdım bende celalettin beyin olduğu merkezlede görüştüm sonra sadece eşimin sperm tahlili bendende sadece tsh__ve prolaktin tahlili istemişti sonra bir daha hiç aramadılar bizde vazgeçtik yani arada iletişim hiç iyi değildi ben dr. Kendisiyle görüşmek istedim ama olmadi aracı olarak arzu hmm diye biriyle görüşmüştüm ilgi olmayınca bizde vazgeçtik inşallah sizden güzel almayı çok isterim

Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince 2.100 € euro mu dedin. Çok şaşırdım ben 8 ay önce görüşmüştüm daha fazla demişlerdi

Cnm hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğini alır ve gelirsin bizede güzel haberler ver fiata gelince çok uygun ama bana söylenen rakam 4000 €euro du şaşırdım bende celalettin beyin olduğu merkezlede görüştüm sonra sadece eşimin sperm tahlili bendende sadece tsh__ve prolaktin tahlili istemişti sonra bir daha hiç aramadılar bizde vazgeçtik yani arada iletişim hiç iyi değildi ben dr. Kendisiyle görüşmek istedim ama olmadi aracı olarak arzu hmm diye biriyle görüşmüştüm ilgi olmayınca bizde vazgeçtik inşallah sizden güzel almayı çok isterim
Cnm benim birde şunu sorayım siz baküde misiniz yoksa turkiyedemi

Ne gibi detaylar anlatdi? Kacinci gun transferi yapilicak bide taze transfer olcak qaliba sans olarak yuzde kac soyledi? Transfere kadar hangi ilaclar kullandin canim umarim iyi olur hayirlisi olsun

Canim bende daha onceden whats app uzerinden gorusmustum fiyati biraz daha yuksekti sonra direk hastaneye gittim ustekiknben ingilterede yasiyorum ama fiyat buna ragmen cok uygun geldi kibrisdan €5000 fiyat almistim . Bana 4200 azn fiyat verildi oda kur a gore degisiklik gosterir biraz ortalama 2100 euro yapiyor . Arzu hanim burada ilac takibi yapan kisi bilmiyorum niye ilgi olmadi ama aslinda herkes isini gayet iyi takip ediyor . Isterseniz dr un direk cep telini veririm siz gorusun benim adimi verin ozelden yazin ilgilenirseniz ins canim iyi dileklerin icin sagol buradan hepsini paylasirim

Ne gibi detaylar anlatdi? Kacinci gun transferi yapilicak bide taze transfer olcak qaliba sans olarak yuzde kac soyledi? Transfere kadar hangi ilaclar kullandin canim umarim iyi olur hayirlisi olsun
Canim merak ettigin herseyi soyluyorlar rahim kalinlasmasi icin estrofem basladik bugunde progestan igne basladi 4 gun yapilucak. Transferim cuma olucak 5.gun embriyosu yani blast konulucak 4 embriyo koyucaz gerekirse ikisi alinicak tutarsa hepsi .sans yuzde 60 verdi daha once dogum yaptigim icin. Donor 23 yasinda 26 dan yukari donor kabul edilmiyo ve yumurtalarin hepsi senin ve hastane o donorden bir kez toplama yapiyor kibris gibi bir donor yumurtasi 2-3 kisiye dagilmiyor. Ben dr u arastirip geldim tesadufen de ortak tanidik cikti . Ciktik esimi beni yemege davet etti cok iyi dini vicdani yerinde bir dr . Dilerseniz sizin icin gorusur telefonunu veririm benim transferimde cuma olcak ins dualarinizi esirgemeyin lutfen

Canim merak ettigin herseyi soyluyorlar rahim kalinlasmasi icin estrofem basladik bugunde progestan igne basladi 4 gun yapilucak. Transferim cuma olucak 5.gun embriyosu yani blast konulucak 4 embriyo koyucaz gerekirse ikisi alinicak tutarsa hepsi .sans yuzde 60 verdi daha once dogum yaptigim icin. Donor 23 yasinda 26 dan yukari donor kabul edilmiyo ve yumurtalarin hepsi senin ve hastane o donorden bir kez toplama yapiyor kibris gibi bir donor yumurtasi 2-3 kisiye dagilmiyor. Ben dr u arastirip geldim tesadufen de ortak tanidik cikti . Ciktik esimi beni yemege davet etti cok iyi dini vicdani yerinde bir dr . Dilerseniz sizin icin gorusur telefonunu veririm benim transferimde cuma olcak ins dualarinizi esirgemeyin lutfen
Insallah canim kendi telefonumu yoksa klinik numarasimi , allah her kese yardim etsin

Kendi ozel cebini verdi bize cunku tesadufen ortak tsnidiklarimiz cikti isterseniz kendisi ile gorusup veririm size telini
Suan icin gerek yok canim tesekkurler,progestoron ignesinden cok yaziyorlar burda can acitiyor diye dogrumu cokmu kotu? Transfer sonrasi herhangi bisey soyledimi neye dikkat etmen gerek falan

Suan icin gerek yok canim tesekkurler,progestoron ignesinden cok yaziyorlar burda can acitiyor diye dogrumu cokmu kotu? Transfer sonrasi herhangi bisey soyledimi neye dikkat etmen gerek falan
Valla bugun ilkini vurdurdum iyidi vuran kisiye gore degisiyor sanirim daha onceki tedavilerde acimisti evet.daha transfer olmadi olunca soyler sanirim.adetimin 14.gunu transfer oluyor canim ayin 22 sinde ilk gunumde ayin 5 i transferim oluyor.

Valla bugun ilkini vurdurdum iyidi vuran kisiye gore degisiyor sanirim daha onceki tedavilerde acimisti evet.daha transfer olmadi olunca soyler sanirim.adetimin 14.gunu transfer oluyor canim ayin 22 sinde ilk gunumde ayin 5 i transferim oluyor.
Tamam canim umarim hayirlisi olur :) benide haberdar edersin insallah

Takip edersen paylasim yapicam canim. Senin durumun nedir?
Ben 26 yasindayim iki yildir evliyim bir asilama iki tup yapildi sebebsiz denildi ilk tup bebekde 26 yumurtadan 9 embrion olustu fakat yumurtalar cok kalitesizdi denildi sonrasinda 3gune hic bir embrion kalmamisdi, doktorum bir kere daha deneyelim ayni sonuc olursa donosyon oneririm dedi,ikinciyo farkli daha guvendiyim doktorla yaptirdim doktorum ilk basta sana bu yasta nasil donosyon soylerle bide fazladan fazladan yimurtalarin varken dedi toplama gunu kendi bile sok gecirdi, iki ay dizenli bisuri takviye vitamin ve ilaclar killanmama ragmen 28 ymurta nerdeyse hepsi cok kotuydu ) tane embrion olustu fakat hic iyi konusmadi doktorum ucuncu gune kadar ikisi kalmisti onlarda ne dondurulucak nede transfe rolunicak sekildeydi bosu bosuna hormon ilaclar alpda transfer parasi verme dediler besinci gine kadar zaten gitdiler. Simdide farkli doktorla donosyon konusmak icin ariyorum soylediginiz doktorla gorustum ben bizde iyi elektrik aldik ama daha baslamadik bakalim umarim iyi olur herkes icin ...

Umarim canim bekle istersen benim durumu takip et sonuc nolucak vs ... demekki senin yumurtalardan sonuc almak bosa ugras.tr de bir suru merkezle gorustum hepsi ayni. Donasyon da en azindan kaliteli yumurta garantisi var. en az bir cocugu olan kisiler ve yas araligi 20-26-27 gibi .en az 1.60 en fazla 1.72 boy siniri var ve donorler azeri. Rus vs degil. Inanin dr burdaki insanlarin paraya ihtiyaci oldugundan dolayi cok genc kadinlarin yumurtalarini verme egiliminde oldugundan bahsedildi. Ve en onemlisi de donorden sadece 1 kez yumurta aliniyor merkez olarak. Sartlari fazla zorlamak hem maddi hem manevi kayip. Iletisimde kalalim ve sonucum benim iyi olur ins sende gelirsin . Bakuye gelmeden once mutlaka haber et burdaki yasan konaklama konusunda da yardim ederim. Cunku bazi seyler pahali . Nerde kalinir ne yenir ne lazim gelirken vs

Progesteron takviyen 4 gün olucak az değilmi
Adeta progesterona başlarken 5-6 gün sonra transfer oluyor
Birde 4 embriyo büyük risk
Reduksiyon yapmak ondan büyük risk
Yerinizde olsam 2 embriyodan fazla embriyoya razı olmazdım

Çok kısa sürede transfer oluyor
Neden öyle açıklarmısınız
Doğal adet siklüsünde en erken ovulasyon yaşayan kadınlar siklüsün 12 günü yumurta verip 17 günü blasları rahmine iner
Yani bana pek mantıklı gelmedi bu merkezin tedavisi

Back
X