Cnm benim bu senin secebilecegin bir konu yani herkesi oku kararını kendin ver hangi merkez içine isiniyorsa orada karar ver hayırlısı olsun kuzumBen bahcecide vazgeçtim şimdi arayıştayim sizce hangi merkez en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim bu senin secebilecegin bir konu yani herkesi oku kararını kendin ver hangi merkez içine isiniyorsa orada karar ver hayırlısı olsun kuzumBen bahcecide vazgeçtim şimdi arayıştayim sizce hangi merkez en iyisi
Çok teşekkür ediyorum inşallah hadi bu sefer olsun gelsin bebeklerCanim gunde i
ki kez estrofem kullandim ve transfere kadar 5 gun progesterone igne hepsi bu.
Baku ile gorus derim tabi kriterlerin neler merkezde nebgibi ozellikler ariyorsun onu da bilemiyorum bwn memnunnkaldim sahsenBen bahcecide vazgeçtim şimdi arayıştayim sizce hangi merkez en iyisi
Kızlar ne olursa olsun bu iş labaratuvarda bitiyordoktor eylem hanım ayrılmış
Ben uzun zamandır arayıştaydım ve hite karar verdim hayırlısı başladık tedaviye. Bahçeciyle iletişim kurdum ve merkezlerimizde yasalar gereği donasyon yapılmamamaktadır diye mesaj attılar. Buradan da kliniğin kapandığını birleştiğini duyunca falan hite karar verdim.Ben bahcecide vazgeçtim şimdi arayıştayim sizce hangi merkez en iyisi
Sanada çok geçmiş olsun arkadaşımBende paylaştığın için bu bilgiyi sana minnettarım arkadaşım ben zaten memnuniyetsizlikler silsilesi yaşadım Bahçeciden iki embriyom tutmadı kalan bir embriyo transfere hazırlanıyorum. ben histereskopi olacağım bana coraspin kullandırıyorlar adetimin 1. Günü içirdiler ikinci gün hayatımda görmediğim kanamayı yaşadım ve direk hemşireye adetimde bile bu kadar kanadım histereskopi de olumsuz bi durum olsa ne olacak dedim şaka gibiler bana o zaman kes dedi kafaları yemelik ve bana değişimden bahsetmediler bile benim doktorum Murat beydi oraya gidince mi öğrenecektim bu durumu şaka gibi ya
Ben uzun zamandır arayıştaydım ve hite karar verdim hayırlısı başladık tedaviye. Bahçeciyle iletişim kurdum ve merkezlerimizde yasalar gereği donasyon yapılmamamaktadır diye mesaj attılar. Buradan da kliniğin kapandığını birleştiğini duyunca falan hite karar verdim.
Doğru diyorsun zazam. Şu da var kendimden bahsedeyim 5 embriyo oluştu ilk 2 kondu 1.5 ayda sonlandı sonra 2 embriyo kondu çok şükür devam ediyor. Transferi eylem hanım yaptı tutmasada suçlayamam. Düşsede suçlayamam sadece ilgili ve işini iyi yapan bir Dr. Olarak görürüm. Çok iyi kalite denen embriyo bile olmadımı olmuyor benim hastane beklentim hijyenik ilgili soruları cevaplayan kadro. transfer sonrası da uzaktan yine bilgi desteği alacağım hastane ve doktordu beklentilerimi karşıladılar bu bana yetti. Sabahın 6 sında eylem hanım sorduğum sorunun cevabını verdi bu ilgi bana zaten yetti. Şu var hangi merkez olursa olsun 10 yada 1 embriyo olsun Allah ol dediyse oluyor ne yüksek kalite ne düşük kalite bu bile sorun olmuyor. Gidecek kardeşlerim hiç bir şeye kafa takmasın araştırıp içine sinen yere gitsin gerisi Allaha kalmış yiyecek ekmeği olan bu dünyaya bir şekilde gelecek. Ben böyle düşünüyorum güvenin sakin olun inanın dikkatli olun ve dua edin. Kendi yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Allah.Kızlar ne olursa olsun bu iş labaratuvarda bitiyor
Bende murat beyde tedavi gördüm çok sevdim kendisini ama inanın bir tek transferde yüzünü gördüm
Sende sağ salim yavruna kavuş arkadaşımDoğru diyorsun zazam. Şu da var kendimden bahsedeyim 5 embriyo oluştu ilk 2 kondu 1.5 ayda sonlandı sonra 2 embriyo kondu çok şükür devam ediyor. Transferi eylem hanım yaptı tutmasada suçlayamam. Düşsede suçlayamam sadece ilgili ve işini iyi yapan bir Dr. Olarak görürüm. Çok iyi kalite denen embriyo bile olmadımı olmuyor benim hastane beklentim hijyenik ilgili soruları cevaplayan kadro. transfer sonrası da uzaktan yine bilgi desteği alacağım hastane ve doktordu beklentilerimi karşıladılar bu bana yetti. Sabahın 6 sında eylem hanım sorduğum sorunun cevabını verdi bu ilgi bana zaten yetti. Şu var hangi merkez olursa olsun 10 yada 1 embriyo olsun Allah ol dediyse oluyor ne yüksek kalite ne düşük kalite bu bile sorun olmuyor. Gidecek kardeşlerim hiç bir şeye kafa takmasın araştırıp içine sinen yere gitsin gerisi Allaha kalmış yiyecek ekmeği olan bu dünyaya bir şekilde gelecek. Ben böyle düşünüyorum güvenin sakin olun inanın dikkatli olun ve dua edin. Kendi yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Allah.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet söylediklerinizin farkındayım daha önce bahçecinin danışmanı ile telefonda görüşmüştüm aslında kesin alternatifler arasındaydı ama ben yüz yüze görüşecek muhatap aradım en baştan beri önem verdiğim şey bu ve bahçecinin türkiyedeki merkezi de bu konuda yardımcı olamadı. Kıbrısa da görüşme için gitmek istemedim o yüzden randevu alıp hite gittim görüştümTedaviniz hayırlı olsun inşallah evlat sahibi olun
Eğer türkiyedeki bahçeciyle konuştuysanız tabii türkiyede donasyon yapılmıyor
Britiş yeni ismi ve eski bahçecide kapanmadı
Geçen sene mart ayında tedavi olunca kubrısta bahçecinin ismi Britishti ortakları ingiliz olduğu için
Şindi bahçeci ortaklıktan çıktı ingiliz ve kıbrıs ortaklı oldular
Rabbim en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün güzel haberini alalım inan bunu çok istiyor ve bekliyorum. Dileğin içinde Allah razı olsun sana da nasip etsinSende sağ salim yavruna kavuş arkadaşım
Kurani kerimde Rabbim Ben sizi bir meniden,proteinden yaratım
O Ol derse her şey oluveriyor
İnşallah Ol desin tüm bu yolda ızdırap çeken kadınlara
Halil beyin ekibide çok başarılı bir ekibİyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet söylediklerinizin farkındayım daha önce bahçecinin danışmanı ile telefonda görüşmüştüm aslında kesin alternatifler arasındaydı ama ben yüz yüze görüşecek muhatap aradım en baştan beri önem verdiğim şey bu ve bahçecinin türkiyedeki merkezi de bu konuda yardımcı olamadı. Kıbrısa da görüşme için gitmek istemedim o yüzden randevu alıp hite gittim görüştüm
Okudugum kadariyla jel ile alakali ola bilir canim detaylara takilma, test gunun ne zaman?Bugun transferimin ikinci gunu hafif kahve rengi leke geldi ve kasiklarimda hafif agri var jel kullaniyorum progestin hap ve estrofem. Ilk tup denememde leke 5. Gun gelmisti ayni kahve bike degil cok avik kahverengi bebegim tutunmustu o zaman bu da onun isaretiminyoksa cok mu erken bilemedim
Amin inşallahHalil beyin ekibide çok başarılı bir ekib
Embriolog Zerrin hanım pırlanta hem insan gibi hem bir işinin uzmanı gibi
Allahım kararınızda sizi utandırmadın
İnşallah bebişler tutunuyorBugun transferimin ikinci gunu hafif kahve rengi leke geldi ve kasiklarimda hafif agri var jel kullaniyorum progestin hap ve estrofem. Ilk tup denememde leke 5. Gun gelmisti ayni kahve bike degil cok avik kahverengi bebegim tutunmustu o zaman bu da onun isaretiminyoksa cok mu erken bilemedim
Ins canim ayin 15 iOkudugum kadariyla jel ile alakali ola bilir canim detaylara takilma, test gunun ne zaman?
Hayır murat bey yaptı ben bosu bosuna sabahi sabah ettigimle kaldimBence haksızlık yapıyorsunuz. Kötü niyetli yapılmış bir paylaşım değil. Farkında olmadan siz de başka bir paylaşım yapıp belki başkalarının moralini bozabilirsiniz. Yinede bu kadar etkilenmenize üzüldüm, sizin devam eden bir tedavi olduğu için bu süreçten etkilenmemiş olmanız gerekiyor, kim yaptı transferinizi hasan bey mi?
İnşallah güzel sonuç al ve burdakılara umut olHayır murat bey yaptı ben bosu bosuna sabahi sabah ettigimle kaldim