Akupunktur ve prp ikiside birbirinden çok farlı neyi sordugunuda anlıyamadım benCanim prp ve akupunktur aybi seymi? Her iksiinde de kanimiza biseyler yapib yumuttaliklara enjekte ediyolar diye biliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akupunktur ve prp ikiside birbirinden çok farlı neyi sordugunuda anlıyamadım benCanim prp ve akupunktur aybi seymi? Her iksiinde de kanimiza biseyler yapib yumuttaliklara enjekte ediyolar diye biliyorum![]()
Sağlıkla kucağına al oğlişini inşallahKızlar hepinize selam dün perinotolog randevum vardı oğluşumun detaylı ultrasonu bakıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı amniyosentez yada kandan baktırmadık öncesinde ilk detaylı ultrasonla sağlığı iyi olduğunu duydum çok rahatladım 2 gündür stres yapmıştım çok şükür herşey yolunda rahim ağzı 4cm miş erken bir risk yokmuş şükürler olsun darısı burada herkese olsun paylaşmak istedim umut olurum inş burada hepimiz için. sağlıklı hayırlı gebelikleriniz olmasını istiyorum Rabbim duamı kabul etsin inşallah mübarek cuma
Ay olarak 1 ağostos 5 ay bitecek haftası 20+4 olduk dualarım sizlere sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim hepimize olmayanı ol deyip oldursun Rabbim. ezan okunuyor ezanın hürmetine burada herkesin adına dualarım kabul olsunCnm benim çok sevindim:) sen bizleri unutma dualarına hepimizin ihtiyacı var kaç aylık oldu oglusumuz
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklıyalımCanım gözün aydın:) doğurana kadar hepiniz endişe oluyor illa ki..allah sağ Salim kucağımıza versin..
Allah razı olsun canım birde sen bize güzel haberler ver birgünSağlıkla kucağına al oğlişini inşallah
Peki nedir detayli anlatirsan sevinirim canimAkupunktur ve prp ikiside birbirinden çok farlı neyi sordugunuda anlıyamadım ben
Cnm benim prp yi internettende araştırabilirsin akupunktur farklı bir yan tedavi sekliPeki nedir detayli anlatirsan sevinirim canim
Sende razı olsun allahım inşallah bir gün bende güzel haberler veririmAllah razı olsun canım birde sen bize güzel haberler ver birgün
Sevgili zaza prp anlatmıştı detaylı bilgide verdi baştan bende çok anlamadım ama sonra defalarca okudum araştırdım anladım prp kendi kanından alınıp ayrilistirarak yapılan bir tedavi şekliPeki nedir detayli anlatirsan sevinirim canim
Çok AMİN YARABBİM sağlıkla kucağına al inşallah sonrada bizim için çok öp onu annesiAy olarak 1 ağostos 5 ay bitecek haftası 20+4 olduk dualarım sizlere sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim hepimize olmayanı ol deyip oldursun Rabbim. ezan okunuyor ezanın hürmetine burada herkesin adına dualarım kabul olsun
-)))kaliteli prp kaliteli kite bağlıSevgili zaza prp anlatmıştı detaylı bilgide verdi baştan bende çok anlamadım ama sonra defalarca okudum araştırdım anladım prp kendi kanından alınıp ayrilistirarak yapılan bir tedavi şekli
Cok sevindim canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insKızlar hepinize selam dün perinotolog randevum vardı oğluşumun detaylı ultrasonu bakıldı çok şükür kötü birşey çıkmadı amniyosentez yada kandan baktırmadık öncesinde ilk detaylı ultrasonla sağlığı iyi olduğunu duydum çok rahatladım 2 gündür stres yapmıştım çok şükür herşey yolunda rahim ağzı 4cm miş erken bir risk yokmuş şükürler olsun darısı burada herkese olsun paylaşmak istedim umut olurum inş burada hepimiz için. sağlıklı hayırlı gebelikleriniz olmasını istiyorum Rabbim duamı kabul etsin inşallah mübarek cuma
Endiselenme canim bence bende hep pembe lekelenmeler oldu sonuc olumsuz! Hic belli olmuyor , hayirlisiyla olumlu sonuc al insallah.Bugün 3. Günüm herhangi bir lekelenmem olmadı. Yerleşme kanamasının olmaması normal mı? Herkeste olan birşey mi?
Adet baslangici itibari ile 14/15/16/17. Gunlerden birinde olur rahim kalinlasmissa yeterince diye biliyorum canimKizlar ben bugun adet oldum sizce insallah her sey yolunda giderse ayin kaci gibi transfer olurum? Bu arade feci agrim var hic boyle olmazdim![]()
Merkezleri çok iyi araştır sen oraya gidip paranı verene kadar her şey çok iyi para verdikten sonra ilgili kişilere ulaşman sorun oluyor arıyorsun cevap vermiyorlar yazıyorsun “işlemde şuan size dönüş yapacağız” diyorlar . Sen bütün alternatif yolları denedinmi. prp vs denemediğin yollar var ise önce o yollara bak.yumurtan hiç yok mu?daha önce tüp bebek denedin mi?Arkadaşlar merhaba. bende donasyona karar verdım ama gittiğim doktor dunya tüp bebek berk angünü öneriyor. sizler bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba? cok merkez var ben hıt ıle bahcecı arasındaydım. şimdi de doktorum kafamı karıstırdı ?
Transfer sonrası ananası çok öneriyorlar.tutunmayı artırıyormuş arkadaşımın eşinin yemekten ağzı yara olmuş. Oğulları şuan ilkokula gidiyor.stres tamamen yasak ev yansa kocam düşünsün diyeceksin hoplayıp zıplamalı aktivilerler yasak ve ilk iki üç gün mutlaka dinlen çünkü tutunma ilk 48 saatte gerçekleşiyor ve ödem sökücü şeyler yeme maydonoz, dere otu vs gibi.Canim burda okuduklarima gore cok bilgili ve tecrubelisin uzun zamandir girmiyodum eger hatrladiysan 26 yasinda bir asilama iki tup yaptirdim iki yildir evlym ve ilk gunden bebek dusunduk. Suanda resmen bebek diyip esimle birge cildiriyoruz :) fsh tsh hormon degerlerm hepsi cok duzeyde prolaktin hafif artis oluyodu ve dostinex kullaniyordum her iki tup bebekde de 26,28 yumurta toplandi fakat toplandgi gunden itibare cok kalitesiz olduklarni falan soylediler ikk klinik cox fazla detay vermesede 9 embrion olusduguni bellemede olduklarini soylediler ve 5 gune hicbi embrion kalmadi transfer iptal. Ikincisinde daha tanidik ve guvendigim biriyle yaptim busefer de 28 toplandi ve ilk gunden cok koyu ve kalitesiz oldduklarini soyledi embriolog kendiside doktorumun esiydi sirekli iletisim halbdeydk konsmalarindan umudum yoktu zaten yine 3 gune sade iki embrio kalmsti onlarda ne transfer edilecek nede dondurulucak durumdaydilat. Her iki doktorumunda en son soylemesi suydu. Ilki ikinci kez deneyelim ayni sonc alrsa donasyon yada 30 yasa kadar beklemeyi. Ikinci ise donasyondan cok cocuk evlat edinmeyi onerdi... iki tup arasi quenzim q 10ler omega ucler folik asitler denoralar d vitaminler kan ilaclar hersey denedim gorundugu uzre hicbi ise yaramadi. Suan donasyon icin baska doktorla konustuk adet bekliyorum transfer oncesi ve ya sonrasi neler yapmalym cunki bu biim son sansimiz hem maddi hem manevi cok yiprandik. Intralipid serum diye bisey okudum onu sordim doktorum yapariz dedi onu nerden nasil alirim eczanelerde serum seklindemi satiliyo tutunmasi icin neler yapa bilorim lutfen yardimci olbu arada prp falan ikinci doktoruma sordigumda hepsi para tuzagi belli bi ise yaramaz sende diyo. Benimkisi genetikmis yasdan dolayi olsaydi bi ise yarardi sen zaten gencsin
Kizlar ben bugun adet oldum sizce insallah her sey yolunda giderse ayin kaci gibi transfer olurum? Bu arade feci agrim var hic boyle olmazdim
[/QUOTsana ilaç başlayacaklar. Rahim hazırlığı için..o ilaçlar başladıktan sonraki 15 ve 21. Günler arasında yapılıyor.bana öyle yapmışlardı.ilaçlar başladıktan sonra arada doktora gidiyorsun rahim kalınlığını ölçtürüyorsun ayrıca ultrason görüntülerinin resmini atıyorsun.onlar duruma göre sana 15 ve 21. Günler arası gel diyorlar transfer için.tabi birde doktora gittiğinde tahliller var.onun sonucunuda atıyorsun.hepsini beraber değerlendirip sana gün veriyorlar