- 21 Şubat 2018
- 5
- 1
- 6
Allahh hayirli ugurlu etsin 5gun e2 ve progestan degeri istenmismiydi paylasmanizds sakinca var mi?Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahh hayirli ugurlu etsin 5gun e2 ve progestan degeri istenmismiydi paylasmanizds sakinca var mi?Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
MerhabalarCanım hepimiz seni metak ediyoruz
Dualarımızdasın
İnşallah güzel haberlerle dön
Çok teşekkürler darısı inşallah sizlere en yakın zamandaHayirli olsunnnn![]()
Yok canım istenmemişti benden anan merkeze gidince testler için bir sürü kan vermiştimAllahh hayirli ugurlu etsin 5gun e2 ve progestan degeri istenmismiydi paylasmanizds sakinca var mi?
Allah aşkına bu doktorun sorunu varMerhabalar
12. Gün 718 14. Gün 1213 çıktı değer
Bgn çok şükür keseyi gördük :) 5+1 dedi ama Rahim kalınlığı 11 mm az dedi 15 20 olması lazımmış, böyle bir şey yaşayan var mı?
2 gün önce 2 ayrı dr a gittim 7 dediler. Bugün farklı doktora gittim 11 dedi ama tüp bebek tedavisinde geç kalınlaşabiliyor dedi.Allah aşkına bu doktorun sorunu var
7 mm dedi 2 gün önce
Şimdi 11 mm dedi
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çokta ayrıntıya takılma lütfen sonucun tadını çıkar sen gerildikçe bebek (ler) de gerilir.Merhabalar
Bgn çok şükür keseyi gördük :) 5+1 dedi ama Rahim kalınlığı 11 mm az dedi 15 20 olması lazımmış, böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim arkadasim evet haklısın biraz sakin olsam iyi olcak :)Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çokta ayrıntıya takılma lütfen sonucun tadını çıkar sen gerildikçe bebek (ler) de gerilir.
İnşallah sağlıklı devam etsin gebeliğin2 gün önce 2 ayrı dr a gittim 7 dediler. Bugün farklı doktora gittim 11 dedi ama tüp bebek tedavisinde geç kalınlaşabiliyor dedi.
Cok mutlu oldumÇok teşekkür ederim arkadasim evet haklısın biraz sakin olsam iyi olcak :)
Volkan beyle gorustum hayır turkıyede yapılmıyor ivi ıspanya tavsıye ederım dedıİstanbolda volkan bey
Resmini atım ya
İnşallah sağlıklı devam etsin gebeliğin
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :)Cok mutlu oldum ☺Gözün aydın tekrar
Gözün aydın Canım maşallah rahatla artık Dr lar bir alem zaten takma kafana herşey yolunda çok sevindimÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :)
İyiVolkan beyle gorustum hayır turkıyede yapılmıyor ivi ıspanya tavsıye ederım dedı
Hep iyi haberlerin gelir inşallah arkadaşım hem senin hem hepimizin.Merhabalar
Zaza bağlantı kuramıyorum Türk personel yokİyi
Ücreti nakadar ki acaba
Çok teşekkür ederim inşallah seninde güzel mutlu haberlerini alırız arkadaşım, o günler de gelecektir eminimHep iyi haberlerin gelir inşallah arkadaşım hem senin hem hepimizin.
O kadar karışık ki kafam.
Sen çok büyük umut oldun.
Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah.
Çok teşekkürler arkadaşım :) moral oluyor güzel sözlerin düşüncelerinGözün aydın Canım maşallah rahatla artık Dr lar bir alem zaten takma kafana herşey yolunda çok sevindim
Aldiginiz mesajlari iletin bana ben yardimci olurum ingilizce biliyorumZaza bağlantı kuramıyorum Türk personel yok