26 sında test yapıcaz 12 gün beklıyemıyecegım çok gerildim inanki vakit geçmiyor diyorumki ALLAH ım biri beni uyutsada 10 gün sonra uyandırsa ögrensek diye hiç bilemiyorum önceden rüyalarıma inanırdım tranferden sonra rüya bile görmedim fazla bir belirti yok olanlarda ilaçların yan etkisi oldugunu biliyorum erken idrar testi yapıcaktım ama çıkmassa eşim daha çok üzülecek ama inan ilk onu düşünüyorum çok kararsız kaldım bu gün tam 6 gün bitti 7 gündeyim 3 gün daha beklıyeyım 10 gün yaptıralım diyorum inan uykularım kaçtı en zoru beklemek zaten cnm benim
Umarim beklenen güzel sonucu alirsiniz.

Kızlar gebeliğin de gebelik şekeri olan varmı kaç olunca insülin başladınız. 3 hafta iyi gitti diyet yapıyorum bu hafta şaşırdı açlık 105,, tokluk normal çıkıyor 1ay önce 50 mg şeker yüklemiş diyeti başlatmışlardı 3 kilo da verdim 74 kiloyum bilgisi olan varmı
Canım ben henüz yaptırmadım şeker testini. 24-28 de yapılıyormuş sanırım. Daha doktorum istemedi. 2 hafta sonra kontrolüm var. O zaman isteyecek heralde. Sonucu sana da yazarım. Ama geç olabilir o zaman 🤗

Canım ben henüz yaptırmadım şeker testini. 24-28 de yapılıyormuş sanırım. Daha doktorum istemedi. 2 hafta sonra kontrolüm var. O zaman isteyecek heralde. Sonucu sana da yazarım. Ama geç olabilir o zaman 🤗
Sağol canım az önce hemşiresine cevap bırakmış soğuk algınlığı vardı 4 gün önce ondan yükselmiş yatsın dinlensin şekerin 110 olması endişeli değil demiş

Z Zaza74 abla teşekkürler bilgiler için 🙏 Yeniden48 Yeniden48 siz ve bebeğinize de sağlık diliyorum. Arkadaşlar bugün adetin 13. Günü e2 tsh progesteron için kan verdim sonuçlar geç çıktı bugün ilaçlara başlayacaktık (muhtemelen prednol vs. İğnelerden emin değilim) sorun çıkmasa cumartesi transfer olacaktı. Tahliller akşam çıkınca doktor pazartesiye (30 eylül) erteledi. Pazar da girince araya bir gün değil iki gün ertelenmiş oldu. Çarşamba diğer ilaçlara başlatacak. Yani adetin 20. Günü falan transfer olacak geç değil mi kafam çok karıştı benim ya lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi

Son düzenleme:
Biliyorum canım. Sağol. Doğum yapmış arkadaşlar fazla girmiyor siteye 7. Ayda şeker oluşuyormuş gebelikte. Dr a gideceğim bu hafta düşmezse.
Canım doğum yapmış arkadaşlar giriyor siteye de hep aynı sorular olunca gına geliyo tahammül bitiyo. Daha yeni birisi kızlar donasyonu kara verdim nereyi önerirsiniz diyo. Tövbe yarabbim yüzlerce kez soruldu hala soruyorlar. Ben de doğum yaptım giriyorum ama artık sustum çunku yoruyor insanlar. Gebelik şekeri yasamadım diyetisyenler devam ettim çunku hep. Ama mavisufi nin sayfasına gır bak o yasamıstı bunu. Endokrinoloji bölümüne gitti sanırım. İnsilün ile kontrol ettiler. Hamilelikte olan sonra gecen bi şey diye biliyorum. Bilgili olan birisi çıkar umarım gecmıs olsun.

Z Zaza74 abla teşekkürler bilgiler için 🙏 Yeniden48 Yeniden48 siz ve bebeğinize de sağlık diliyorum. Arkadaşlar bugün adetin 13. Günü e2 tsh progesteron için kan verdim sonuçlar geç çıktı bugün ilaçlara başlayacaktık (muhtemelen prednol vs. İğnelerden emin değilim) sorun çıkmasa cumartesi transfer olacaktı. Tahliller akşam çıkınca doktor pazartesiye (30 eylül) erteledi. Pazar da girince araya bir gün değil iki gün ertelenmiş oldu. Çarşamba diğer ilaçlara başlatacak. Yani adetin 20. Günü falan transfer olacak geç değil mi kafam çok karıştı benim ya lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi
Canım ben adetimden 25 gün sonra transfer oldum. 10 nisan adet tarihimdi 17 nisanda donörüm belirlendi 29 nisanda opu 4 mayısta da transfer oldu.

Kizlar merhaba nasilsiniz? Transferden sonraki adet sonrasi yani bu ay surekli kahvemsi akintilar oluyordu karnimdada gobek deliginin asagi kisminda hafif sertlk var ve oraya dokununca agri veriyo hani sanki bi yere carparsin morarir dokununca agri olurya oyle bisey acaba kistmi falan diye kafama takiyorum bide bazen okuyorum hasimato diye bisey var tsh deferi dusup kalkmasimi? Bilen bilr hicbizaman tsh sorunum yokken transfer ayi 6,5 firladi ilacla hemen dustu fakat doktoru anti top diye bisey daha baktir soyledi bu ay ona da baktirmayi dusunuyorum hasimato denen sey hakinda bilgisi olan varmi?

Bide kizlar metakondri olayi ne? Su seren serengil olayinda cok konusuldu yumurta donasyonuyla ayni seymo?

hiçte geç degil cnm defalarca yazıldı bende okudugumu bildireyım ve en ideal taranfer tarihi adetten 19 cu gün ile 22 ci gün arası cnm seninki gayet güzel 20 ci gün hayırlısı olsun cnm

hiçte geç degil cnm defalarca yazıldı bende okudugumu bildireyım ve en ideal taranfer tarihi adetten 19 cu gün ile 22 ci gün arası cnm seninki gayet güzel 20 ci gün hayırlısı olsun cnm
Bende ilki 15 gun oldu tutmadi :(

Öncekiler biraz daha erkendi ben de görüyorum okuyorum hep burada ama işte insan teselli istiyor ne bileyim 😔 teşekkür ederim 🙏

Öncekiler biraz daha erkendi ben de görüyorum okuyorum hep burada ama işte insan teselli istiyor ne bileyim 😔 teşekkür ederim 🙏
canım sıkıntı yapma gayet iyi al bebişleri gel sadece onu düşün birde benim doktorumun söylediğini anlatayım sana eger tranfer freşşe tam idaeli 19 ve 22 günler fakat dondurulmuşşa 24 cü veya 25 ci günde olur donmuşlarda burada önemli olan rahimi hazırlamak dedi benimkide 24 günde oldu tranferim o yüzden her iki doktorada önemle sormuştum için rahatlasın her şey yolunda iyi ol emi

canım sıkıntı yapma gayet iyi al bebişleri gel sadece onu düşün birde benim doktorumun söylediğini anlatayım sana eger tranfer freşşe tam idaeli 19 ve 22 günler fakat dondurulmuşşa 24 cü veya 25 ci günde olur donmuşlarda burada önemli olan rahimi hazırlamak dedi benimkide 24 günde oldu tranferim o yüzden her iki doktorada önemle sormuştum için rahatlasın her şey yolunda iyi ol emi
ve diğier iki tarnferimde 19 cu günlerde olmuştu negatifti bakalım şımdı ne olucak inan bende bilmiyorum

Back
X