Kızlar bir haftadır ukraynadaydım size öyrendiyim bilgilerimi aktarmak istedim
İlk önce ondan başlayım biotexcom kliniyi direk eledim çünkü para tuzağından başka bir şey deyil
Kiyevde 4 klinikle görüştüm
İkinci klinika materi fena değildi,ama orada aklıma yatmadı.adam direk histeroskopi yapalım dedi.
Ankaradakı doktoru aradım sakın eletme zor bir rahimin var yeniden yapışır.bu merkezde prp çok yapıyor
Üçüncü merkez isida burasıda yabancı gördüyse fiyatlar çarpı üç oluyor
Ve beyendiyim merkez nadiya oldu
Doktoru çok güzel ve net şekilde her şeyi anlatı
Eşimin spermiyogram cevaplarına baktı ve en beyendiyi krüger deyerleri kıbrıs eski (bahçeci)şimdiki british testleri oldu
Ve güzelce anlatı neden bukadar düşük sperm deyeri göstermesini anlatı.makine nakadar büyüteçli ve güçlüyse bir okadar deyerler düşer
Çünkü en en en iyileri seçer ve değerleri yazar
İkinci beni müaniye eti ve bana tekliflerini sundu
Nadiya kliniği bir çok denemeler yaparak,rahim zarından bir kaç siklüslerde parça alarak tespit etmişlerki transferi progesteron başladıktan 5 gün sonra değil 7 gün hamilelik başarısı artıyormuş
Bu yaklaşık 70% kadınlardaymış
Yani implantasyon penceresini yakalamak çok önemli
Bununçin klinik transferi iki kes yapıyor bir siklüste
Mesela progesteron başlarken 6 gün bir embriyo
Ve aynı siklüste 9 gün transfer ediyorlarmış ve başarı artıyormuş.ben sordum ikinci kes kirerken ilk koyduğunuzu zarara uğratmıyormusunuz,dr dedi farklı yerleye koyarak ince iş yapıyoruz
İnanın çok uzun uzun yazardım ama sizi yormak istemiyorum
Hata dünya kongrelerinde ispanya ukrayna nadiya kliniyini sevmezmiş,çünkü era testlerinin değerli olmadığını gösterdiler buda ispanyanın era testinden gelen maliyeti düşürdü
Zor vaka olduğumu söyledi
Ama benim gibi hastalarla her defa aynı tedavi yalnış dedi,yani ilk önce tedavi yöntemleri ve rahim hazırlığı her tedavide aynı olmamalı
İkincisi her defa rahim içi müdahileler o dediyim rahimin tutunma penceresini oynatıyor
yani bildiyimiz insanlar olmayınca araştırıyorlar ve nedenini yakalamak istiyorlar
Fiyatları yüksek evet 5000-5500 euro arası
Ama iş yapıyorlar
Sorsanız orayamı gidicek cevap veremem çok para artık madi ve manevi çöktüm
İlk önce bu düşüncemi british hasan beyle paylaşıcam
Çünkü daha disiplinli merkez ve hastalara deyer veriyorlar

İnanın kaç senedir bende çok şey araştırıyorum neden olmuyor diye
Almanyadakı arkadaşım 8 negativ aldı kıbrısta(hit,savaş,firdevs)bu üç klinikte
Sonra çehoslovakiyada gebelik oldu ve onunda transferi progesteron başladıktan 7 günü oluyordu

Yedi kere tutmamak mı ? Ya rahim içi daha ayrıntılı bir tetkik yok mu tutunmayı engelleyen sıkıntı bey tespit edilemiyo mu? Yani tutmaz donasyon sizde olmaz ya da olur dicekleri Bi nokta yok mu?

İşte araştırmak lazım ne yazıki bunu kıbrıs merkezleri yapmıyor
7 değil 8 negativ almıştı

Deneyimlerden şunu anlıyorum ki kıbrısta çoğu kliniğin uyguladığı standart bir protokoller var üstüste başarısızlıklarda da çoğunluk daha fazlasını yapmıyo. Bu benim gibi henüz donasyon aşamasına gelmemiş ama araştırma aşamasındaki insanlar için çok değerli bir bilgi. Çok teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Deneyimlerden şunu anlıyorum ki kıbrısta çoğu kliniğin uyguladığı standart bir protokoller var üstüste başarısızlıklarda da çoğunluk daha fazlasını yapmıyo. Bu benim gibi henüz donasyon aşamasına gelmemiş ama araştırma aşamasındaki insanlar için çok değerli bir bilgi. Çok teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ne yazıki öyle kuzum
13 denemem var kıbrısta
3 gebelik yakaladık ikisi düştü biride labaratuar hatasına kurban oldu
Ve inanın bu 13 denemelerde hep standart aynı uygulama
Olumsuz oluncada ya hazır embriyo yada taşıyıcı anne tavsiye etiler

Kızlar bir haftadır ukraynadaydım size öyrendiyim bilgilerimi aktarmak istedim
İlk önce ondan başlayım biotexcom kliniyi direk eledim çünkü para tuzağından başka bir şey deyil
Kiyevde 4 klinikle görüştüm
İkinci klinika materi fena değildi,ama orada aklıma yatmadı.adam direk histeroskopi yapalım dedi.
Ankaradakı doktoru aradım sakın eletme zor bir rahimin var yeniden yapışır.bu merkezde prp çok yapıyor
Üçüncü merkez isida burasıda yabancı gördüyse fiyatlar çarpı üç oluyor
Ve beyendiyim merkez nadiya oldu
Doktoru çok güzel ve net şekilde her şeyi anlatı
Eşimin spermiyogram cevaplarına baktı ve en beyendiyi krüger deyerleri kıbrıs eski (bahçeci)şimdiki british testleri oldu
Ve güzelce anlatı neden bukadar düşük sperm deyeri göstermesini anlatı.makine nakadar büyüteçli ve güçlüyse bir okadar deyerler düşer
Çünkü en en en iyileri seçer ve değerleri yazar
İkinci beni müaniye eti ve bana tekliflerini sundu
Nadiya kliniği bir çok denemeler yaparak,rahim zarından bir kaç siklüslerde parça alarak tespit etmişlerki transferi progesteron başladıktan 5 gün sonra değil 7 gün hamilelik başarısı artıyormuş
Bu yaklaşık 70% kadınlardaymış
Yani implantasyon penceresini yakalamak çok önemli
Bununçin klinik transferi iki kes yapıyor bir siklüste
Mesela progesteron başlarken 6 gün bir embriyo
Ve aynı siklüste 9 gün transfer ediyorlarmış ve başarı artıyormuş.ben sordum ikinci kes kirerken ilk koyduğunuzu zarara uğratmıyormusunuz,dr dedi farklı yerleye koyarak ince iş yapıyoruz
İnanın çok uzun uzun yazardım ama sizi yormak istemiyorum
Hata dünya kongrelerinde ispanya ukrayna nadiya kliniyini sevmezmiş,çünkü era testlerinin değerli olmadığını gösterdiler buda ispanyanın era testinden gelen maliyeti düşürdü
Zor vaka olduğumu söyledi
Ama benim gibi hastalarla her defa aynı tedavi yalnış dedi,yani ilk önce tedavi yöntemleri ve rahim hazırlığı her tedavide aynı olmamalı
İkincisi her defa rahim içi müdahileler o dediyim rahimin tutunma penceresini oynatıyor
yani bildiyimiz insanlar olmayınca araştırıyorlar ve nedenini yakalamak istiyorlar
Fiyatları yüksek evet 5000-5500 euro arası
Ama iş yapıyorlar
Sorsanız orayamı gidicek cevap veremem çok para artık madi ve manevi çöktüm
İlk önce bu düşüncemi british hasan beyle paylaşıcam
Çünkü daha disiplinli merkez ve hastalara deyer veriyorlar
canım nekadar kıymetli bilgiler bunlar eger buradada tutmassa senden adresleri alıp gidip görüşmek isterim fiat 5000 ..5500 eruro dedın merkezin aynı kıbrıs fiatı degilmi

canım nekadar kıymetli bilgiler bunlar eger buradada tutmassa senden adresleri alıp gidip görüşmek isterim fiat 5000 ..5500 eruro dedın merkezin aynı kıbrıs fiatı degilmi
Ne yazıki öyle
Ama inan nakadar paralar döktüm bu yolda
Artık ucuz denilen yerede gitmem

He birde adam transferden 9-10 gün önceden istedi benim orda olmamı rahim iç zarını takip etmek için
Birde transferden 1 gün önce kanımdan bir aşı yapıb rahim içine veriyormuş
Prp değil biraz farklı yöntem
Tutunmama iyi geliyormuş

He birde adam transferden 9-10 gün önceden istedi benim orda olmamı rahim iç zarını takip etmek için
Birde transferden 1 gün önce kanımdan bir aşı yapıb rahim içine veriyormuş
Prp değil biraz farklı yöntem
Tutunmama iyi geliyormuş
canım zazam bu haberler bile benı çok heyecanlandırdı bizde şimdiye kadar senin kadar olmasada bayagı döküldük tedavi şekilleri çok degişik geldi bence umutlanabiliriz bu gün hatta bizde batumdaki dr.la yemekteydik soru nıye tutmaz madem rahim de sorun var başka tedavi şekli yokmu diye tekrar sordum cevap hep aynı kıbrıs burası bizleri hazırlayan doktorada sormuştum tedavi şekli hep aynı bu mesela buraki diğer ıkı tranferde prodnol kullandık bu sefer kullanmayalım tek degişiklik buydu mesela banada yeterlı gelmedi ama denemekten başka çaremiz yoktu ben bu bilgilerine mınnettarım hatta çok ama çok teşekkür ederim çünkü tutmassa donmuşlarla gene aynı tedavi olacak benim bayagı kafama yattı gercekten tutmassa gidip görüşmek isterim canım benim bak hala burada batumdayız inan eşimede çok acıyorum o kadar çok istıyorki adam neyı var neyi yok harcıyor allah hepimizin yardımcısı olsun canımmmm inan senin hakkın ödenmez melek kalpli zazam

Ne yazıki öyle kuzum
13 denemem var kıbrısta
3 gebelik yakaladık ikisi düştü biride labaratuar hatasına kurban oldu
Ve inanın bu 13 denemelerde hep standart aynı uygulama
Olumsuz oluncada ya hazır embriyo yada taşıyıcı anne tavsiye etiler
En son labaratuar hatası olmuştu ya dondurulmuş embriyo yok muydu başka bence o transfer edilse tutardı 😕🤔

canım zazam bu haberler bile benı çok heyecanlandırdı bizde şimdiye kadar senin kadar olmasada bayagı döküldük tedavi şekilleri çok degişik geldi bence umutlanabiliriz bu gün hatta bizde batumdaki dr.la yemekteydik soru nıye tutmaz madem rahim de sorun var başka tedavi şekli yokmu diye tekrar sordum cevap hep aynı kıbrıs burası bizleri hazırlayan doktorada sormuştum tedavi şekli hep aynı bu mesela buraki diğer ıkı tranferde prodnol kullandık bu sefer kullanmayalım tek degişiklik buydu mesela banada yeterlı gelmedi ama denemekten başka çaremiz yoktu ben bu bilgilerine mınnettarım hatta çok ama çok teşekkür ederim çünkü tutmassa donmuşlarla gene aynı tedavi olacak benim bayagı kafama yattı gercekten tutmassa gidip görüşmek isterim canım benim bak hala burada batumdayız inan eşimede çok acıyorum o kadar çok istıyorki adam neyı var neyi yok harcıyor allah hepimizin yardımcısı olsun canımmmm inan senin hakkın ödenmez melek kalpli zazam
canım sorucaktım unutum dil sorunu nedir

En son labaratuar hatası olmuştu ya dondurulmuş embriyo yok muydu başka bence o transfer edilse tutardı 😕🤔
Son gebelik geçen sene austos ayında olmuştu british kıbrısta
O gebelikte labaratuvar hatasından sonlandı
Tabii ki be durmuyorum deniyorum ama amalesrf olmuyor

Back
X