Kizlar doktordan geldim 4aa 4bb 4ccc be bide turuncu yazilmisti embrionlarima anlamadim ki umarim bu sefer tutar sizce kaliteler iyimi? Gecen seferse 8.1 gibi seyler yazilms hepsi 8 hucrelymis qaliba fakat hicbiri tutmadi :KK43:
4as ve bb süper
Cc kötü

kızlar hamile kalanlar ve doğum yağanlar çok merak ettim herkeste tutunma kanaması oluyormu benim negatiflerdede olmamıştı şımdide olmadı birde herkez akıntı diyor bende jelin dışındada akıntı yok genemi olmadı acaba bi:KK43:len bir cvp yazarsa çok memnun olurum
Canım bende ne kanama ne de akıntı olmadı. Hiçbir belirtim de yoktu ne kasıklarda ağrı ne göğüslerde şişkinlik hiçbir şey yoktu

İlaç satışı yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar arkadaşlarım maalesef olmadı olmadı negatif sizlere umut olamadım çok üzgünüm sanki çigerlerim parcalanıyor kendimi toparlamam biraz zaman alıcak eşim daha kötü onu gördükçe kalbim bin parçalara ayrılıyor neden olmuyor artık beynim durdu tek bildiğim çok acı çekiyorum hepinizi kocaman kucaklıyorum

Ben tedavi yapmadımki
merhabalar arkadaşlarım maalesef olmadı olmadı negatif sizlere umut olamadım çok üzgünüm sanki çigerlerim parcalanıyor kendimi toparlamam biraz zaman alıcak eşim daha kötü onu gördükçe kalbim bin parçalara ayrılıyor neden olmuyor artık beynim durdu tek bildiğim çok acı çekiyorum hepinizi kocaman kucaklıyorum
Melis nolur çok içten parçalama kendini
Rahim iyiydi
Belkide embriyoda vardı bir sıkıntı
Doktor döndümü sana

Ah be canım kötü haber verdin üzüldüm yaa Dr la görüştün mü neden neden cevapsız soru hırpalama kendini zor ama yılma yine deneyeceksin pes etme kendini toparla allahın işi akıl ermiyo ne yapsak ne desek

ne diyeceğimi bilemedim.. çok geçmiş olsun. Atlatacaksınız bunu da inşallah bir sonraki için gücünüzü toplayın:KK43:

Çok üzüldüm ne desek boş belki şuan ama pes etmek yok bir kaç gün ne desek içindeki bu acıyı yoğun olarak hissedeceksindir. En çokta eşinin üzülmesini gördüğün için canın yanıyordur ama bir birbirinize daha çok sarılın,sığının. Eşlerimizden daha yakın olan bize destek olan bu yolda yanımızda olan yok çünkü :( annelerinize bile söyleyemiyoruz.Elbet var zamanı olacak son umut yok olana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Ne olur bedenini ve ruhunu yıpratma yorma...dualarımız kabul olacaktır hayırlısı ile zamanı gelecektir. Allah yardımcımız olsun.

Çok çok üzüldüm İnan gözlerim doldu.
Allah'ım yardımcın olsun, acını dindirsin inşallah

ahh melis ne dıyeceğimi bilemiyorum. lütfen kendini üzme. sen üzüldükçe eşin cok daha fazla üzülür. biraz toparlanınca bir daha denersiniz

Canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ama hepimizin hikayeleri uzun, burada birbirimize ailelerimizden çok destek oluyoruz. Sabır etmek zorundasın, yılma, elinden geldiği kadar güçlü olmaya çalış zor da olsa. Hep kötüsünü düşünelim... İnşallah öyle kısa sürede anne olursun ki aklına bile gelmez bu günlerin. Allah eşine de sana da sabır versin...

Melis çok çok geçmiş olsun... ama vazgeçmek yok...unutma sen çok özelsin annne olmak için neleri göze aldın. biliyorum ki eninde sonunda bir bebeğin olcak.

Kıbrıs’ta merkeze karar vermek için tekrar tekrar okuyor notlar alıyorum 3100.sayfaları okuyorum sene 2017ağustos o zamanlar tüp bebek denemelerine devam ediyordum.Doktor amh testine gerek yok senin 2 /2,5 aralığındadır demişti inanmış yaptırmamıştım. Haziran 2019da korkarak yaptırdım ve inanamadım sonuca Amh 0.08 :( kendi yumurtalarımla son bir kez denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?genelde 5-6-8 adet yumurta toplanıyordu ama 2 yada 3 tane dölleniyordu fakat geçen mayıs ayında 2 tane döllenen 5.gün durdu, oysa çok umutluydum :( Kendi yumurtam ile olur mu belki doğru zaman gelmiştir.. aylardır omega q10 vitaminler arı sütü hayıt suyu kullanıyorum 1 defa Saraçoğlu amh kürü yaptım. Şuan tek korkum yumurta sayısının az olmasının yanında kalitesiz olması.
Kıbrıs merkezlerinden de Hit’ten vazgeçtim aistanın whatsapta iletişimi bile yetersiz ve eksik. Bristh (eski bahçeci) hasan bey , kolan British zehra hn, gynolife murat önal isimlerini inceliyorum. Önümüzdeki hafta yüz yüze görüşeceğim ve burada yazarım görüşme sonuçlarını, merkezlerin yaklaşımını ve fiyat bilgilerini. Sizlerde varsa öneriniz yazar mısınız şu merkezle de görüş diye .. bekliyorum teşekkürler sevgiler hepinize güçlü kadınlar 🍀

Çok üzüldüm. Bu yıkımlar çok acı. İnsanın üstüne öküz oturuyor. Dilerim bir so Raki hayırlısıyla olur. Çabuk toparlanır sını inşallah

Kıbrıs’ta merkeze karar vermek için tekrar tekrar okuyor notlar alıyorum 3100.sayfaları okuyorum sene 2017ağustos o zamanlar tüp bebek denemelerine devam ediyordum.Doktor amh testine gerek yok senin 2 /2,5 aralığındadır demişti inanmış yaptırmamıştım. Haziran 2019da korkarak yaptırdım ve inanamadım sonuca Amh 0.08 :KK43: kendi yumurtalarımla son bir kez denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?genelde 5-6-8 adet yumurta toplanıyordu ama 2 yada 3 tane dölleniyordu fakat geçen mayıs ayında 2 tane döllenen 5.gün durdu, oysa çok umutluydum :KK43: Kendi yumurtam ile olur mu belki doğru zaman gelmiştir.. aylardır omega q10 vitaminler arı sütü hayıt suyu kullanıyorum 1 defa Saraçoğlu amh kürü yaptım. Şuan tek korkum yumurta sayısının az olmasının yanında kalitesiz olması.
Kıbrıs merkezlerinden de Hit’ten vazgeçtim aistanın whatsapta iletişimi bile yetersiz ve eksik. Bristh (eski bahçeci) hasan bey , kolan British zehra hn, gynolife murat önal isimlerini inceliyorum. Önümüzdeki hafta yüz yüze görüşeceğim ve burada yazarım görüşme sonuçlarını, merkezlerin yaklaşımını ve fiyat bilgilerini. Sizlerde varsa öneriniz yazar mısınız şu merkezle de görüş diye .. bekliyorum teşekkürler sevgiler hepinize güçlü kadınlar 🍀
Oşu boşuna hırpalama kendini amh 0.1 bile değil
Amh 2-2,5 olunca neden olmadı gebelik?

Back
X