Kıbrıs’ta merkeze karar vermek için tekrar tekrar okuyor notlar alıyorum 3100.sayfaları okuyorum sene 2017ağustos o zamanlar tüp bebek denemelerine devam ediyordum.Doktor amh testine gerek yok senin 2 /2,5 aralığındadır demişti inanmış yaptırmamıştım. Haziran 2019da korkarak yaptırdım ve inanamadım sonuca Amh 0.08

kendi yumurtalarımla son bir kez denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?genelde 5-6-8 adet yumurta toplanıyordu ama 2 yada 3 tane dölleniyordu fakat geçen mayıs ayında 2 tane döllenen 5.gün durdu, oysa çok umutluydum

Kendi yumurtam ile olur mu belki doğru zaman gelmiştir.. aylardır omega q10 vitaminler arı sütü hayıt suyu kullanıyorum 1 defa Saraçoğlu amh kürü yaptım. Şuan tek korkum yumurta sayısının az olmasının yanında kalitesiz olması.
Kıbrıs merkezlerinden de Hit’ten vazgeçtim aistanın whatsapta iletişimi bile yetersiz ve eksik. Bristh (eski bahçeci) hasan bey , kolan British zehra hn, gynolife murat önal isimlerini inceliyorum. Önümüzdeki hafta yüz yüze görüşeceğim ve burada yazarım görüşme sonuçlarını, merkezlerin yaklaşımını ve fiyat bilgilerini. Sizlerde varsa öneriniz yazar mısınız şu merkezle de görüş diye .. bekliyorum teşekkürler sevgiler hepinize güçlü kadınlar