- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Bak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyorCnm benim benim dr.da cd 56 takma kafana dedi zaten sorun cikmadi çıkan değer 13.83 dedi bundada sorun yok bu katıl hücreler her insanda var bende bile vardır dedi birde benim bu son tranferde vajinal progestoran başlattı 3 gün sonrada göbekten bir progestoran daha başlattı ama biz batuma bir gün önce gittik merkezde tranferi yapalım 5 gün olmuş diye yani buradaki doktorumun dediği günden 1 gün önce yaptılar tranferi buradaki doktorum çok kızdı niye kafalarına göre yapıyorlar ben ona göre tarih verdim ne diye bidi olmazmış dediler bak olmadi dedi ben ona göre impitalasyon penceresini yakalamak istedim diye şimdi 1 gün için başa döndük dedi yani progestorani bu sefer 6 gün kullsndirip öyle tranfer istemişti eğer olmasaydı yine progestorani 7 günden sonra tranfer olacaktı diye çok kızdı hem merkeze hemde bana birde dediki era testini sormuştum dediki aynı şey 3 adet geçerli ve aynı tranfer gibi hazirlanacaksin testi alıp göndericem era testide sonuçta hep progestorana bağlı rahim penceresini görmek 5 gün yapıldı olmadi 6 günü istedim benim takvimimi karstirdiniz saati bile önemli dedi şimdi tekrar başlarsam 6 günden veya 7 günden itibaren transfer saatini bile yazicam ons göre yapsınlar diye işte böyle şimdi bizde böyle bir yol izleyeceğiz galiba korkumdan başlayabilirsem daha geride 6 donmuş var hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim bir kere bile gebeliği yakalayamadık artık çok korkuyom
Burada kaç kadın transfer sonrası negativ aldı içinde bizde,acaba bizim implantasyon penceremizmi gecikiyor
İşte bunuda denemek lazım