Sanırım aynıdır, benim sadece doğumdan sonra 6 ay geçmesi gerektiği için doktor bekletti. Doğumdan sonra da adet olmayınca hiç ilaca başlattı. İlaç prosedürü de her kliniğin her doktorun farklı olabilir. Rahim kalınlığına göre dozu arttırabilir veya aynı doz da devam edebilir
Güzel haberler ver bize bu sefer 😕

😬😬Ben şu an sadece bi ön araştırma yapıyorum ama benim kafam çorba oldu bişey düşünemez hale geldim insan okudukça ve düşündükçe bi kuyuya gömülüyo bu da büyük bir stres faktörü yaratıyo ve işin tuhafı bunların hepsini kontrol ettiğinden emin olunabilecek bir klinik lazım çünkü tek faktör yumurta sayı ve kalitesi değil ki Ben donör yumurta kalitesine bile şüpheyle bakmaya başladım. Yani doktorun kimse ona güvenceksin emin ellerde olduğundan emin olcaksın sanırım yoksa insan kafayı yiyo o mu atlandı bu mu atlandı diye. İspanyada ekip güçlü ve akademik bir kadro var ok bu çok iyi bişey. 7500 euro bildiğim kadarıyla Değil mi? Klinikle ilk görüşmeni yaptın mı?
Mail ıle bılgı aldım evet ama ekstra ucretler cıkacagını dusunuyorum yuzyuze detaylı bilgi alır almaz yazacagım buraya tahlil ıstıyorlar fsh amh tahlıleri ona göre bı tedavı sunacaklarmış ya Keske burdan bıkac kişi ıle gıtsek cok ısterım hayırlısı canım

Başlarda donasyon kesın tutar dıyodm ama burdakı mücadele cok farklı negatıf cok sonuc cıkıyor dedıgın gıbı merkeze güvenmek doktoruna güvenmek ve emb kalıtesı cok önemli

3 çizgiyi mi kast edıyosun ımplyasyon ıle?son trasnferde dr 3 cızgı dedı ama ondan 4 gun sonra transfer oldu bende o cızgıye takıldım o gun yapsa tutar mıydı
Yok kuzum üç çizgi estrofem kullanırken sekresyon fazında oluyor
Sonra progesterona geçiyoruz(proliferasyon faz)
Progesteronun 6-7 günü transferden söz açıyorum

Canım kimse bana kızmasın ama kıbrıs bana uzak gelıyor neden boyle dusunuyorum bılmıyorum en ıyı yerde olsun dıyorum.ben kalacak yerımı bile ayarladım ıspanyada☺Ocakta gıdıcem Allah ızın verırse
Sen de mi orayı dusunuyosn
Nerede kalıcaksın
Ve ispanyanın hangi şehrinde yaptırıcaksın

Beni tanıyanlar neler yaşadığımı bilir bebeklerimi kaybedeli 6 ay oldu onun için biraz sessiz takipteydim, 4. ay sonunda tekrar denemeye karar verdik ve Tedaviye başladık ama sonuç almadan bişey söylemek istemedim. Size fikir olmasını istediğiniz için süreci anlatayım. 3 ay önce adet düzenleyiciye başladım geçen hafta son adeti oldum ve Doktora kontrole gittim estrofem ilk 2 gün 2* 1 sonrasında 3*1 ile devam ve coraspine başladım. Yarın tekrar kontrol var. Herşey yolunda giderse diğer hafta transfer olacak.
Cnm benim seni iyi hatırlıyorum çok üzülmüştüm o zaman şimdiyse çok sevindim hayırlı uğurlu olsun böyle haberlerini yaz bizede emi nerede tedavin başladı hangi merkez çok ama çok sevindim:) inşallah GÜZEL haberlerini bekliyoruz sevgiyle kal

Mail ıle bılgı aldım evet ama ekstra ucretler cıkacagını dusunuyorum yuzyuze detaylı bilgi alır almaz yazacagım buraya tahlil ıstıyorlar fsh amh tahlıleri ona göre bı tedavı sunacaklarmış ya Keske burdan bıkac kişi ıle gıtsek cok ısterım hayırlısı canım
Cnm benim ben de araştırıyorum nasıl irtibat kurdun hangi merkez tam bilgilerini verebilirmisiniz çok sevinirim:) valla 6 donmuş var orada ama yeni merkez araştırıyorum bende şaştım artik

Beni tanıyanlar neler yaşadığımı bilir bebeklerimi kaybedeli 6 ay oldu onun için biraz sessiz takipteydim, 4. ay sonunda tekrar denemeye karar verdik ve Tedaviye başladık ama sonuç almadan bişey söylemek istemedim. Size fikir olmasını istediğiniz için süreci anlatayım. 3 ay önce adet düzenleyiciye başladım geçen hafta son adeti oldum ve Doktora kontrole gittim estrofem ilk 2 gün 2* 1 sonrasında 3*1 ile devam ve coraspine başladım. Yarın tekrar kontrol var. Herşey yolunda giderse diğer hafta transfer olacak.
zor günler yaşadınız inşallah tedaviniz güzel geçip bebeğinizi kucağınıza alırsınız hayırlı olsun tedaviniz

Bak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyor
Burada kaç kadın transfer sonrası negativ aldı içinde bizde,acaba bizim implantasyon penceremizmi gecikiyor
İşte bunuda denemek lazım
Cnm benim zazam bende yeni merkez araştırıyorum fikirlerin benim için çok değerli nereyi araştırsam nereye gitsem

Cnm benim seni iyi hatırlıyorum çok üzülmüştüm o zaman şimdiyse çok sevindim hayırlı uğurlu olsun böyle haberlerini yaz bizede emi nerede tedavin başladı hangi merkez çok ama çok sevindim:) inşallah GÜZEL haberlerini bekliyoruz sevgiyle kal
Canım teşekkür ederim inşallah hepimizin hayırlı olur tedavileri. Estrofem başlayalı 5 gün oldu rahim kalınlığı 8 mm. Kıbrıs’tan haber bekliyorum gün için. Ben iki denememi de aynı klinikte yaptım bu üçüncü olacak. Kyrna tüp bebek merkezi ben çok memnunum klinikten

Canım teşekkür ederim inşallah hepimizin hayırlı olur tedavileri. Estrofem başlayalı 5 gün oldu rahim kalınlığı 8 mm. Kıbrıs’tan haber bekliyorum gün için. Ben iki denememi de aynı klinikte yaptım bu üçüncü olacak. Kyrna tüp bebek merkezi ben çok memnunum klinikten
Cnm benim rahîm kalınlığın çok iyi sonucunda çok iyi olur inşaallah:) rabbim kucağına almayı nasıp etsin transfere giderken haber ver dualarımız seninle cnm brnim

Canım sanırım senin donasyon değil kendi yumurtan...eşinde sorun varsa donasyon da işe yaramaz..Benin eşime sperm fish testi yaptırdık çok ayrıntılı bir test ve mutlaka Çıkıyor hasar varsa..erkekler bizim gibi değil benimki sperm vermeye bile gitmedi evde halletti ben ısı kaybı olmasın diye koltuk altıma koyup spermi öyle götürdüm tahlile,düşün yani..o yüzden tatlı dille ikna et bence DNA hasarı ve sperm fish baktırın..akıntıya kürek çekmek olur yoksa..Emeklerine parana umutlerına yazık..allah yardımcın olsun

Kac dakikada goturdu gotururken bisey yapmak lazm mi bende oyle yapmam gerekicek sanirim. Hastane bize 2km 8-10 dakika arasi. Sorun olur mu? Doktor evde versin dedi cunku benimki henuz vermeye bile tam ok degil. Birde oncesinde hastaneden kap mi aldiniz? Sonuclariniz nasil cikmisti? Ozellikle suna suna bakin dememe gerek var mi ki? Cunku bidaha bidaha vermesi zorlasabilir

Cnm benim ben de araştırıyorum nasıl irtibat kurdun hangi merkez tam bilgilerini verebilirmisiniz çok sevinirim:) valla 6 donmuş var orada ama yeni merkez araştırıyorum bende şaştım artik
Neden donmus kullanmıyorsun canım ?ivi clınıc barcelonada eyaletı suan unuttum v ıle başlıyordu ücret sorduğumda once testleri getırırn durumunuza gore dedıler mıtokondrı naklı donsyon tendam yontemi gıbı seyler var bende cok kurcalamadm ama bi fiyat lıstesıyolladılar hatırlamıyorum suan Türk parası sanırım 45 bin cıvarı

Back
X