Kafan karışmasın canım bu benım tercıhım belki olumsuz olacak kıbrıs deneyecegım nasıp 😕sadce donr havuzu cok ıyı olduğunu duydum bu amaçla tercıh ettım
İSPANYADA MALİYET NE KADAR,DONÖRLERDE DONDURULMUŞMU CANLIMI YUMURTA KULLANILIYOR DİL SORUNUDA VAR ONU ÇÖZMEK ZOR OLUYORMU

Kac dakikada goturdu gotururken bisey yapmak lazm mi bende oyle yapmam gerekicek sanirim. Hastane bize 2km 8-10 dakika arasi. Sorun olur mu? Doktor evde versin dedi cunku benimki henuz vermeye bile tam ok degil. Birde oncesinde hastaneden kap mi aldiniz? Sonuclariniz nasil cikmisti? Ozellikle suna suna bakin dememe gerek var mi ki? Cunku bidaha bidaha vermesi zorlasabilir
Canım yarim saat uzaklıktaydı laboratuvar eve sorun olmaz yani..kabı eczaneden aldım Nilgün önce steril kap diye satılıyor..ısı kaybı olmasın diye koltuk altına koy bence kabı..biz DNA hasarı sperm fish testi yaptırdık..ilkinde örneği az vermişiz ikinci kez yapıldı..birdaha aynı çile yani...olsun sonuca odaklan hepsine değer canım

Canım kimse bana kızmasın ama kıbrıs bana uzak gelıyor neden boyle dusunuyorum bılmıyorum en ıyı yerde olsun dıyorum.ben kalacak yerımı bile ayarladım ıspanyada☺Ocakta gıdıcem Allah ızın verırse
Sen de mi orayı dusunuyosn
[/QUOTE

aynı şey bende de var zaten zor ikna ettiğim eşim için en iyi yer olsun istiyorum çünkü ikinci defa olmayacak diyor ve bende kara kara düşünüyorum en iyi yer ve merkez neresi diye tabi herşey iyi olupta olmayabilir kader ama merkez konusunda nereye karar verdiniz İspanya’da acaba

İspanya yazan arkadaşlar için sorum öncelikle ayrıca
Kıbrıs konusunda hiç bir deneyimim yok yada bildiğim sadece burdan arkadaşların yazdıkları şeyler ama içim bir türlü gitmiyor oraya ama diğer yerler konusunda sadece dil konusu beni zorluyor yoksa para felan attım bir kenara ..zaten zor ikna ettiğim eşim için en iyi yer olsun istiyorum çünkü ikinci defa olmayacak diyor ve bende kara kara düşünüyorum en iyi yer ve merkez neresi diye tabi herşey iyi olupta olmayabilir kader ama merkez konusunda nereye karar verdiniz İspanya’da acaba

Arkadaşlar kıbrısa gitmek istemeyebilirsiniz ama şunu unutmayalım burda çoğu kişi birçok işlem yaptırmış anne olma yolunda bir sürü tedavi görmüş kişiler hani onları kendinize örnek alıp da kıbrıs kötü vs öyle düsünmeyin donasyona giden herkes bu gruba yazmıyor...kıbrıs ülkemize yakın konumda olduğu için tercih edilen bi yer

Canım yarim saat uzaklıktaydı laboratuvar eve sorun olmaz yani..kabı eczaneden aldım Nilgün önce steril kap diye satılıyor..ısı kaybı olmasın diye koltuk altına koy bence kabı..biz DNA hasarı sperm fish testi yaptırdık..ilkinde örneği az vermişiz ikinci kez yapıldı..birdaha aynı çile yani...olsun sonuca odaklan hepsine değer canım

Canim cok tesekkr ederim bende oyle yapiyim ne gerekiyosa bakin diyim ay insallah kotu bisey cikmaz

Arkadaşlar kıbrısa gitmek istemeyebilirsiniz ama şunu unutmayalım burda çoğu kişi birçok işlem yaptırmış anne olma yolunda bir sürü tedavi görmüş kişiler hani onları kendinize örnek alıp da kıbrıs kötü vs öyle düsünmeyin donasyona giden herkes bu gruba yazmıyor...kıbrıs ülkemize yakın konumda olduğu için tercih edilen bi yer
Kimse kıbrısa kötü demıyor arkadasım lütfen çarpıtmayalım aç yazdıklarımı oku

Gereksiz bir kıbrıs hassasiyeti var sebebi nedir acaba
Herkesin hikayesi, tecrübesi farklı kıbrıstaki klinikler beter demiyoruz , gitmeyin demiyoruz..Herkes istediği yerde yaptırsın , fikir alışverişi yapsın kimi ne kıbrıs uyar kimine Batum kimine Ukrayna kimi ne İspanya önemli olan iyi sonuçlara ulaşmak burası da bilgi paylaşım yeri nihayetin de ..Kimi nede İspanya ters olur uzak olur dil olur felan felan ama konu kıbrısla ilgili olunca bir savunma söz konusu oluyor
Yerlerin Tabiki önemi var yok demek yanlış olur ama herkes istediği yere gider ve bilgi paylaşmakta özgürdür ..Ben nerede yaptıracaksam kendi aşıma anlatırım diye düşünüyorum ama kısmet herşey
Lakin bu sektörde büyük paralar dönüyor ne yazık ki ve bazen para insanın önüne geçebiliyor o nedenle iyi düşünmek gerekir..Merkezi, fiyatı , dil sıkıntısını , başarı oranlarını vs vs zaten zor bir hayatımız var kendi kendimize daha da zorlaştırmamak lazım diye düşünüyorum..Herkes deneyimini paylaşmalı belki bana iyi gelmeyen diğerine gelir burası neresi olursa olsun

Bir şehire ya da ülkeye direk kötü ya da iyi demektense ben şu klinikle şu sorunu yaşadım demek ya da şu klinik bu yüzden iyi demek daha amaca uygun ve yapıcı olur. Sonuçta yetişkin insanlarız iyi ya da kötünün altı doldurulduğunda anlarız yoksa havada kalır değil mi?

İspanya yazan arkadaşlar için sorum öncelikle ayrıca
Kıbrıs konusunda hiç bir deneyimim yok yada bildiğim sadece burdan arkadaşların yazdıkları şeyler ama içim bir türlü gitmiyor oraya ama diğer yerler konusunda sadece dil konusu beni zorluyor yoksa para felan attım bir kenara ..zaten zor ikna ettiğim eşim için en iyi yer olsun istiyorum çünkü ikinci defa olmayacak diyor ve bende kara kara düşünüyorum en iyi yer ve merkez neresi diye tabi herşey iyi olupta olmayabilir kader ama merkez konusunda nereye karar verdiniz İspanya’da acaba
Almanyada yaşayan arkadaşım kıbrısta 8 defa negativ aldı üç farklı merkezlerde(savaş,halil ibrahim ve firdevs)te artık umudu sıfır yüz tutu çehiya İFF prof.Zech kliniğe.ilk gün eşinden sperm aldılar ve rahime baktılar.spermi dondurdular ve donor hazırlığı için zaman istediler.profın sözleri önemli olan yumurta yumurta yinede yumurta.
4 aya donörü hazırladılar ve 6 kaliteli blast oluşturdular.transfer ancak tek embriyo yapılıyor kliniğin şartı bu,çünkü önemli olan gebelik değil,o gebeliği taşımak.ikizde kayıp riski büyük.
İlk transferi pozitiv ve sonuç kimyasal.
İkinci transfer pozitiv ama 17 haftada kese delindi ve erken doğum.
Üçüncü transferi 30 ekimde olucak,hepinizden canım arkadaşım için dua istiyorum.
Bu bilgiyi ben yazmıştım
Ama ne yazıki sabırla eskiyi okuyup not almıyorsunuz
Şimdi düşünüyürsun öyle iyiyse kendi neden gitmiyor
Vallahi dil ve madiyat yolumu kesiyor
Kıbrıs kötü diyemem,çünkü binlerce arkadaşlarımız anne oldu ordan
Ama zor vakalarda araştırma yapmaz
Tüm tedaviler standart

Almanyada yaşayan arkadaşım kıbrısta 8 defa negativ aldı üç farklı merkezlerde(savaş,halil ibrahim ve firdevs)te artık umudu sıfır yüz tutu çehiya İFF prof.Zech kliniğe.ilk gün eşinden sperm aldılar ve rahime baktılar.spermi dondurdular ve donor hazırlığı için zaman istediler.profın sözleri önemli olan yumurta yumurta yinede yumurta.
4 aya donörü hazırladılar ve 6 kaliteli blast oluşturdular.transfer ancak tek embriyo yapılıyor kliniğin şartı bu,çünkü önemli olan gebelik değil,o gebeliği taşımak.ikizde kayıp riski büyük.
Üçüncü transferi 30 ekimde olucak,hepinizden canım arkadaşım için dua istiyorum.
Bu bilgiyi ben yazmıştım
Tüm tedaviler standart
Heh işte dil ve maddiyat çoğumuzun yolunu kesiyor çünkü tl ile para kazanıyoruz kıbrisi sevmeyen sevmesin ama burda da kıbrisi küçümsemeden önce şu merkezle konuştum ama böyle böyle olumsuz geldi haberiniz olsun derse tamam bize yardımcı oluyor derim.. 🤔

Bu bilgiyi ben yazmıştım
Tüm tedaviler standart
Allahım inşallah bu sefer kucağını doldursun çektikleri son bulsun arkadaşının ve hepinizin. Benim transferde 28 ya da 29 ekim de olacak. Dün yine Rahim kalınlığına bakıldı 9,2 olmuş bir haftada. Pazartesi tekrar ölçüm istediler. 3 günde bir kalınlığı kontrol ettiriyorlar. Ve eşim Kıbrıs’a sperm vermeye giderken beni de kendileri görmek için çağırdılar.
Klinikten memnun kalma biraz da göreceli bir olay bana iyi gelen başkasına gelmez frekansının tutması-güven de çok önemli bence. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin en önemlisi; pozitif sonuç alıp hamile kalabilmek değil hamileliği sorunsuz tamamlayıp kucağımıza sağlıklı bebek (ler) alabilmek bence.

Allahım inşallah bu sefer kucağını doldursun çektikleri son bulsun arkadaşının ve hepinizin. Benim transferde 28 ya da 29 ekim de olacak. Dün yine Rahim kalınlığına bakıldı 9,2 olmuş bir haftada. Pazartesi tekrar ölçüm istediler. 3 günde bir kalınlığı kontrol ettiriyorlar. Ve eşim Kıbrıs’a sperm vermeye giderken beni de kendileri görmek için çağırdılar.
Klinikten memnun kalma biraz da göreceli bir olay bana iyi gelen başkasına gelmez frekansının tutması-güven de çok önemli bence. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin en önemlisi; pozitif sonuç alıp hamile kalabilmek değil hamileliği sorunsuz tamamlayıp kucağımıza sağlıklı bebek (ler) alabilmek bence.
Kyrna miydi merkez fiyat nedir acaba Allah yardımcınız olsun

Allahım seninde transferini kolaylıkla geçmesine yardım etsin
Rahmin iyi kalınlaşıyor
İnşallah bu defa artık kucağına al evlatlarını🙏🏻🙏🏻

Kyrna miydi merkez fiyat nedir acaba Allah yardımcınız olsun
Evet canım, 2500 Euro her defasında yemi donör ile deniyoruz. Donmuş yok. bu üçüncü denemem benim ilki kimyasal ikincisi 24. Haftada erken doğum oldu pozitif sonuçlar alıyorum ama maalesef bebeklerimi kucağıma alamıyorum.

Back
X