- 26 Ekim 2009
- 608
- 1.413
- 313
Canım ben gebe kalmadan bu testi yaptırdım toksoplazma pozitif ti ama bu mikrob bulaşmış sonra buna bağışıklık kazanıp pozitif olmuşum anlamı bu demişti Dr. Geçmişte olmuş vücut tanıdığı için pozitif demişti. Şeker yükleyip ardından diyetisyene gönderdiler. Şu an diyetteyim şeker hergün evde ölçüyorum 4 kilo verdim. Diyetisyene git bence. En önemli şeker ve tansiyon diyor benim doktor. İlaçlar için transfer sonrası eylem hanımın bırakılacak günler için bana söylediği şuydu takip doktorun gören göz oluyor o ne zaman bırak derse o zaman bırak demişti. artık takip Dr. Karar veriyor 32 de aspirin bıraktım iğne için 37 olsun devam et dedi. Geçmiş olsun sanada canım.Ben oksapar kullanmadım. Coraspini de 7. aya kadar kullanmam gerekiyor. Şu an 27. haftadayım. Sanırım haftaya bırakıcam. Tansiyonum iyi ama gebelik şekeri çıktı bende de. Nasıl diyet yapıcam bilmiyorum. İştahım çok açık. Bugün toksoplazma kızamıkçık testi yaptırdım. Sonuç pozitif görünüyor. Nette biraz okudum çok korkuyorum. Pozitif çıkan oldu mu hiç burda?