- 29 Ekim 2019
- 10
- 15
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim kalınlığı konusunda normal mi dedi merkeziniz 10.gün 13mm fazla değilmiymişSelam arkadaşlar geçen gün yazmıştım. İkinci kez deniyoruz doğuşta. Estrofem 3*1 kullanıyorum günde bugün 10. gün rahim kalınlığı 13,5 olmuş dün başka birey vermediler ama ben folik asid ve demir de kullanıyorum çünkü bende sıfır demir. 4 kasımda eşim gidecek ben de 3 kasımdan sonra progestan 2*2 aşağıdan ek olarak kullanmaya başlayacağım 8 kasımdan tibaren de ek olarak prolutex oxapar ve tebokan verdi doktor. 9 kasımda da transfer olacak
Başka almam gereken birşey varmı sormam gereken çünkü birincisi de böyle karman çorman oldu bu kez muvaffak olmak istiyorum. BU arada bende iki yumurta kistleşmiş yine işleme başlamadan önce doktor onları çekti. Yumurtam oluyor ama içi boş çıkmıştı daha önce o yüzden bu kez hiç denemedik bile Allah herşeyin hayırlısını versin
Zaza özellikle senin aklına ihtiyacım var nasıl iyi mi kullanılan ilaçlar ve kalınlık.... adetimin ikinci günü 22/10 akşamında kullanmaya başladım diğer değerlerim hakkında bi bilgim yok sigarayı bıraktım günde bazen 3-4 içiyorum ama onu da bırakacağım. Başka da ne diyeyim bilemedim. Hepinizin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Canım inşallah bu defa güzel sonuç olsun ve yavruna kavuşSelam arkadaşlar geçen gün yazmıştım. İkinci kez deniyoruz doğuşta. Estrofem 3*1 kullanıyorum günde bugün 10. gün rahim kalınlığı 13,5 olmuş dün başka birey vermediler ama ben folik asid ve demir de kullanıyorum çünkü bende sıfır demir. 4 kasımda eşim gidecek ben de 3 kasımdan sonra progestan 2*2 aşağıdan ek olarak kullanmaya başlayacağım 8 kasımdan tibaren de ek olarak prolutex oxapar ve tebokan verdi doktor. 9 kasımda da transfer olacak
Başka almam gereken birşey varmı sormam gereken çünkü birincisi de böyle karman çorman oldu bu kez muvaffak olmak istiyorum. BU arada bende iki yumurta kistleşmiş yine işleme başlamadan önce doktor onları çekti. Yumurtam oluyor ama içi boş çıkmıştı daha önce o yüzden bu kez hiç denemedik bile Allah herşeyin hayırlısını versin
Zaza özellikle senin aklına ihtiyacım var nasıl iyi mi kullanılan ilaçlar ve kalınlık.... adetimin ikinci günü 22/10 akşamında kullanmaya başladım diğer değerlerim hakkında bi bilgim yok sigarayı bıraktım günde bazen 3-4 içiyorum ama onu da bırakacağım. Başka da ne diyeyim bilemedim. Hepinizin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Yok arkadasim demek istedim ki cok uzun zamanda olmamis neden el koysunlar ki atiyorum yaptirali 5.10 yil gecmis Bi suresi dolmuştur vs iptal edilir böylesini anlamadim merakta ettim bende acikcasi bende 1 yildir burdayim hic denemem olmadi henuz 1 yildir 1 deneme için kendimi hazirladim sen evlat sahibi olmuşun ikincisini napardim inan bilmiyorum bol bol dua et allah hayirlisini ruyalarinda cikarsin insallah canimeuro care merkezim uzun dan kastın niye bukadar ara verdin diyosan kizim 2 yasinda canim ve hala emziriyorum merkezede gelince para icin degilde sorunun kaynaginida merak etmiyor degilim
Bahceci kapanmis diye duymustum,yeniden acildimi ya da ismimi degistibende Kıbrıs’tayim suan Bahceci , Hit ve diğer merkezlerle görüşüp karar vermeye çalışacağım ! Siz ne durumdasınız ?
Bahcecinin yeni ismi nedirbende Kıbrıs’tayim suan Bahceci , Hit ve diğer merkezlerle görüşüp karar vermeye çalışacağım ! Siz ne durumdasınız ?
Canım benden sana tavsiye lütfen iyice incele ilgili olmaları çok önemli ben geçen seneden başladım araştırmaya herşey gönlünce olsun.Bahcecinin yeni ismi nedir
Burda kurum ismi verebilirmiyim verilmiyorsa eğer kimseyi sıkıntı vermek istememCanım benden sana tavsiye lütfen iyice incele ilgili olmaları çok önemli ben geçen seneden başladım araştırmaya herşey gönlünce olsun.
Ismi değişmiş dün kibristaydım ordan geçerken gördüm.Bahceci kapanmis diye duymustum,yeniden acildimi ya da ismimi degisti
Yeni ismi nedirIsmi değişmiş dün kibristaydım ordan geçerken gördüm.
bende oyle dusunuyordum bir tane olsun yeter diye ama.hic öyle olmuyor canim gercekten suan yanip tutusuyorum rabbim hepinize nasip etsin insalllh yardimci olsun guzel allahhim size ben dogum yaptim hic birakmadim burayi okumayi ve biliykrum ne aci cekenler uutla bekleyip.hüsrana ugrayanlar bende yandim onlarla bende yikildimm buradaki herkez dualarimdaa her zamanYok arkadasim demek istedim ki cok uzun zamanda olmamis neden el koysunlar ki atiyorum yaptirali 5.10 yil gecmis Bi suresi dolmuştur vs iptal edilir böylesini anlamadim merakta ettim bende acikcasi bende 1 yildir burdayim hic denemem olmadi henuz 1 yildir 1 deneme için kendimi hazirladim sen evlat sahibi olmuşun ikincisini napardim inan bilmiyorum bol bol dua et allah hayirlisini ruyalarinda cikarsin insallah canim
Yeni ismi nedir
[/QUOTEkolon british olmus
merkez ararken yaşadığım zorlukları anlatayım 1 seneden beri araştırıyorum ben inanın merkezleri gidip görmeden çok zormus bunu anladim hepsiyle konuşup içinize sinen bir yer olmalı ki benimde oldu kolay bir süreç edilmiş gerçekten tecrübe ettim inanın günübirlik kibrisa gidip geldiğim zamanlar oldu onuda kabil ettim biz bütün bu zorluklara evlat sahibi olmak için katlanıyoruz yüce rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bütün dileklerimizi kabul etsin kimseyi evlatsiz bırakmasın butun dualariniz kabul olsun inşallah sonuç bekleyen ve yeni donasyon deneyecek herkes rabbim gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın.Herkese merhaba oncelikle
Sizinki bahcecimimerkez ararken yaşadığım zorlukları anlatayım 1 seneden beri araştırıyorum ben inanın merkezleri gidip görmeden çok zormus bunu anladim hepsiyle konuşup içinize sinen bir yer olmalı ki benimde oldu kolay bir süreç edilmiş gerçekten tecrübe ettim inanın günübirlik kibrisa gidip geldiğim zamanlar oldu onuda kabil ettim biz bütün bu zorluklara evlat sahibi olmak için katlanıyoruz yüce rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bütün dileklerimizi kabul etsin kimseyi evlatsiz bırakmasın butun dualariniz kabul olsun inşallah sonuç bekleyen ve yeni donasyon deneyecek herkes rabbim gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın.