Ilk denemede tuttu ve okugorum okadar cok olumsuz varkii rabbim hepinoze yardim.etsiinn insalĺh ben burayi 2017 nisan ayindan beri sessiz sedasiz takip ediyorumm rabbim butun care arayan kardeslerime yardim etsiinnn

Selam arkadaşlar geçen gün yazmıştım. İkinci kez deniyoruz doğuşta. Estrofem 3*1 kullanıyorum günde bugün 10. gün rahim kalınlığı 13,5 olmuş dün başka birey vermediler ama ben folik asid ve demir de kullanıyorum çünkü bende sıfır demir. 4 kasımda eşim gidecek ben de 3 kasımdan sonra progestan 2*2 aşağıdan ek olarak kullanmaya başlayacağım 8 kasımdan tibaren de ek olarak prolutex oxapar ve tebokan verdi doktor. 9 kasımda da transfer olacak
Başka almam gereken birşey varmı sormam gereken çünkü birincisi de böyle karman çorman oldu bu kez muvaffak olmak istiyorum. BU arada bende iki yumurta kistleşmiş yine işleme başlamadan önce doktor onları çekti. Yumurtam oluyor ama içi boş çıkmıştı daha önce o yüzden bu kez hiç denemedik bile Allah herşeyin hayırlısını versin
Zaza özellikle senin aklına ihtiyacım var nasıl iyi mi kullanılan ilaçlar ve kalınlık.... adetimin ikinci günü 22/10 akşamında kullanmaya başladım diğer değerlerim hakkında bi bilgim yok sigarayı bıraktım günde bazen 3-4 içiyorum ama onu da bırakacağım. Başka da ne diyeyim bilemedim. Hepinizin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

Transferde 3 koymuşlardı geçen sefer hangisi daha doğru ihtimali arttırmak mı sağlıklı olması için 2 koydurmak mı. Transferden sonra banyo yapmak saç boyamak ne bileyim ne yapmak yada yapmamak lazım

Selam arkadaşlar geçen gün yazmıştım. İkinci kez deniyoruz doğuşta. Estrofem 3*1 kullanıyorum günde bugün 10. gün rahim kalınlığı 13,5 olmuş dün başka birey vermediler ama ben folik asid ve demir de kullanıyorum çünkü bende sıfır demir. 4 kasımda eşim gidecek ben de 3 kasımdan sonra progestan 2*2 aşağıdan ek olarak kullanmaya başlayacağım 8 kasımdan tibaren de ek olarak prolutex oxapar ve tebokan verdi doktor. 9 kasımda da transfer olacak
Başka almam gereken birşey varmı sormam gereken çünkü birincisi de böyle karman çorman oldu bu kez muvaffak olmak istiyorum. BU arada bende iki yumurta kistleşmiş yine işleme başlamadan önce doktor onları çekti. Yumurtam oluyor ama içi boş çıkmıştı daha önce o yüzden bu kez hiç denemedik bile Allah herşeyin hayırlısını versin
Zaza özellikle senin aklına ihtiyacım var nasıl iyi mi kullanılan ilaçlar ve kalınlık.... adetimin ikinci günü 22/10 akşamında kullanmaya başladım diğer değerlerim hakkında bi bilgim yok sigarayı bıraktım günde bazen 3-4 içiyorum ama onu da bırakacağım. Başka da ne diyeyim bilemedim. Hepinizin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Rahim kalınlığı konusunda normal mi dedi merkeziniz 10.gün 13mm fazla değilmiymiş

Canım inşallah bu defa güzel sonuç olsun ve yavruna kavuş
İnşallah rahmin 14 mm geçmez
Her şey güzel olucak
Kalbini ferah tut ve Allaha hevale et

euro care merkezim uzun dan kastın niye bukadar ara verdin diyosan kizim 2 yasinda canim ve hala emziriyorum merkezede gelince para icin degilde sorunun kaynaginida merak etmiyor degilim
Yok arkadasim demek istedim ki cok uzun zamanda olmamis neden el koysunlar ki atiyorum yaptirali 5.10 yil gecmis Bi suresi dolmuştur vs iptal edilir böylesini anlamadim merakta ettim bende acikcasi bende 1 yildir burdayim hic denemem olmadi henuz 1 yildir 1 deneme için kendimi hazirladim sen evlat sahibi olmuşun ikincisini napardim inan bilmiyorum bol bol dua et allah hayirlisini ruyalarinda cikarsin insallah canim

Canım benden sana tavsiye lütfen iyice incele ilgili olmaları çok önemli ben geçen seneden başladım araştırmaya herşey gönlünce olsun.
Burda kurum ismi verebilirmiyim verilmiyorsa eğer kimseyi sıkıntı vermek istemem

Merkezleri gezen arkadaşlar gördüklerini ve düşüncelerini yazsalar keşke ne güzel olur. Benim gibi merak edenler olacaktır.

Yok arkadasim demek istedim ki cok uzun zamanda olmamis neden el koysunlar ki atiyorum yaptirali 5.10 yil gecmis Bi suresi dolmuştur vs iptal edilir böylesini anlamadim merakta ettim bende acikcasi bende 1 yildir burdayim hic denemem olmadi henuz 1 yildir 1 deneme için kendimi hazirladim sen evlat sahibi olmuşun ikincisini napardim inan bilmiyorum bol bol dua et allah hayirlisini ruyalarinda cikarsin insallah canim
bende oyle dusunuyordum bir tane olsun yeter diye ama.hic öyle olmuyor canim gercekten suan yanip tutusuyorum rabbim hepinize nasip etsin insalllh yardimci olsun guzel allahhim size ben dogum yaptim hic birakmadim burayi okumayi ve biliykrum ne aci cekenler uutla bekleyip.hüsrana ugrayanlar bende yandim onlarla bende yikildimm buradaki herkez dualarimdaa her zaman

Herkese merhaba oncelikle
merkez ararken yaşadığım zorlukları anlatayım 1 seneden beri araştırıyorum ben inanın merkezleri gidip görmeden çok zormus bunu anladim hepsiyle konuşup içinize sinen bir yer olmalı ki benimde oldu kolay bir süreç edilmiş gerçekten tecrübe ettim inanın günübirlik kibrisa gidip geldiğim zamanlar oldu onuda kabil ettim biz bütün bu zorluklara evlat sahibi olmak için katlanıyoruz yüce rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bütün dileklerimizi kabul etsin kimseyi evlatsiz bırakmasın butun dualariniz kabul olsun inşallah sonuç bekleyen ve yeni donasyon deneyecek herkes rabbim gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın.

merkez ararken yaşadığım zorlukları anlatayım 1 seneden beri araştırıyorum ben inanın merkezleri gidip görmeden çok zormus bunu anladim hepsiyle konuşup içinize sinen bir yer olmalı ki benimde oldu kolay bir süreç edilmiş gerçekten tecrübe ettim inanın günübirlik kibrisa gidip geldiğim zamanlar oldu onuda kabil ettim biz bütün bu zorluklara evlat sahibi olmak için katlanıyoruz yüce rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bütün dileklerimizi kabul etsin kimseyi evlatsiz bırakmasın butun dualariniz kabul olsun inşallah sonuç bekleyen ve yeni donasyon deneyecek herkes rabbim gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın.
Sizinki bahcecimi

Merhaba, uzunca bir süredir sessiz bir şekilde foruma takip edenlerden biriyim. şu anda 1 erkek 1 kız ikizlerim oldu 40 günü geçtiler . başımdan geçen deneyimleri paylaşmak istedim. umarım okuyanların işine yarar.

Daha önce 3 defa çikolata kisti sebebiyle açık ameliyat olmuştum neticesinde tabi ki yumurta üretimi düştü, İzmir'de çeşitli tüp bebek merkezleriyle konuştuk ancak amh 0.001 çıkıyordu 1-2 deneme çalışması da başarılı olmamıştı ve donasyona yönlenmeye karar verdik.

Donasyon için araştırmalara başladığımızda forumda ismi geçen başlıca üç merkezden (hit-gyno life, british) içimize sinen gyno life murat bey de karar verdik. Murat bey görüşmeye gelmeden önce mutlaka rahim filmi talep etti çünkü önceki ameliyatların tüplere zarar vermiş olabileceğini tüplerin kapatılması-alınması gerekebileceğini söyledi ve dediği gibide oldu, rahim filminde (hsg) bu durum ortaya çıktı, daha önce tüp bebek merkezlerinin hiç biri bundan bahsetmemişti.

İzmir 'de yönlendirdiği doktor (ismini vermiyorum sıkıntı olabilir ancak kendisinden çok memnunuz) tüplerin kapatılması için kapalı ameliyat yaptı. bundan 2-3 ay sonrada donasyon için işlemlere başladık. toplam 7 tane çok iyi kalite embriyo oluştu ikisi transfer edildi ve sonuç olarak ikisi de tuttu.. Transfer sonrası kıbrısta 3 gün 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil konakladık bol bol protein aldım, transfer olacaklara tavsiyemdir :)

Ek olarak bazen yorumlarda görüyordum benim yumurtam değil acaba benim çocuğum gibi hissetmekte sorun yaşar mıyım diye , ben hiç öyle bir şey yaşamadım ve düşünmedim bile hatta herkes kızımı bana oğlumu dayısına benzetiyor :) Benim kanım benim canım sonuçta bu tarz şeyler çok saçma geliyor. Yine de yazmak istedim.

Zaten bebekler olduktan sonraki kısım standart ikiz gebelik:) bunların da kendince zorlukları oldu konumuz olmadığı için girmeyeceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X