- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
20.000 tl sadece donasyon mu ?Yenimi sordunuz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20.000 tl sadece donasyon mu ?Yenimi sordunuz acaba
Ben erken doğum yaptım plasenta rahimden ayrılmayınca kürtaj yaptılar az az 40 gün kanama devam etti doktoruma söylediğimde kanamanın olması iyi istediğimiz birşey kanama olmazsa yapışıklık olur demişti. Tabi doğum sonrası kürtaj sonuçları farklı olur mu bilmiyorum.arkadaşlar histereskopi öyle rahim filmi hsg gibi birşey değil. giriyorlar içeri, yapışıklıklar, şinesiler varmı sadece bakmıyorlar varsa kesip açıyorlar polip varsa alıyorlar. sadece bakıp ne var ne yok tespit edilip cıktıkları tarz da var ona ofis histereskopi deniyor ama ne anlamı var eger yapışıklıkları açtırmayacak çizik attrımayacaksanız bakıp çıkacajlarsa o paraya değmez. yani anestezi ile girsinler ufak tefek yapışıklık ne varsa açsınlar çizik atsınlar ama sadece çizik atılacaksa transferden çok önce yapmak istemiyorlar çünkü çizik iki ayda iyileşiyor etkisi geçiyor. çoğu doktor o çiziğe inanmıyor boş yere rahme zarar verdirmeyin diyorlar. gerçi hepsi başka birşeye inanıyor birbirini beğenmiyor. bir de dip not kürtaj olup uzun süre kanaması devam edenler hemen cylo progonova diye ilaç başlasın çünkü sürekli kanama rahmi inceltiyor inceldikçe kanama durmuyor kısır döngü.. benim doktor kanama normal dedi durur dedi yurtdışına gitti çok incelmişti başka doktor ilaç verdi rahmin çok incelmiş dedi.. 5ayda ancak toparladı. transfer yapamayıs 6mm 7mm dediler prp yaparız dediler sonra iyileşti 9 10mm oluyor çatlatmadan önce prp gerek kalmadı akapunktura da gittim belki oda yaramıştır
Inşallah korkudan bayilmamBen erken doğum yaptım plasenta rahimden ayrılmayınca kürtaj yaptılar az az 40 gün kanama devam etti doktoruma söylediğimde kanamanın olması iyi istediğimiz birşey kanama olmazsa yapışıklık olur demişti. Tabi doğum sonrası kürtaj sonuçları farklı olur mu bilmiyorum.
Ayrıca tedaviye ilk başladığımda ofis histeroskopi yapılmıştı anestezi altında perde varmış onu almışlardı. Yani bana söylenen öyleydi girip bakıp ne var ne yok tarzında değildi.
Korkacak hiç birşey yok canım zaten anestezi yapıyorlar 5-10 dakikalık bir işlemInşallah korkudan bayilmam
Evet baska bir islem gerceklestremiyiruz dediler tup bebek islemleri dahil dedi ama ilaclar, inneler ve yapilacak kan testleri size ait dedi20.000 tl sadece donasyon mu ?
Kibristaki gibi aynı prosedür Aynı sanırım ama birazdaha ucuz bu sanirimEvet baska bir islem gerceklestremiyiruz dediler tup bebek islemleri dahil dedi ama ilaclar, inneler ve yapilacak kan testleri size ait dedi
Buna sevindim canim bak yarın historoskopi için doktorla görüşmeye gidicem gün belirleyecekmiş. inan içim rahatladı 5 10 dakika olmasinaKorkacak hiç birşey yok canım zaten anestezi yapıyorlar 5-10 dakikalık bir işlem
Oyle ama baku 2500 yuro ve tup beebk ilaclari tedavileri tamami bu fiyatin icindeKibristaki gibi aynı prosedür Aynı sanırım ama birazdaha ucuz bu sanirim
Donorlerden sadece bir kez yumurta aliniyor ve tahmin edemeyecegin kadar bol donor var , nerden biliyorum? bakude 15 gun kalinca ordakilerle aranizda ister istemez bi bag olusuyor ben orda oldugum zamanlarda bir suru kisi donor olmak icin geldi , dr la konustum ; dedi ki , burda maaslar cok dusuk 300 manata maasla hemsireler calisiyor dolayisi ile para icin donor olan bir cok genc kadin geliyor. Ayrica yas ortalamalari 22-27 maksimum 29 dedi. Israrla en az bir saglikli cocuk sahibi olmalarini istiyor ve sart kosuyoruz. Hastanemize sadece bir kez yumurta yada sperm verme sarti var! Eger ben ayni donorden yumurtalari baskalarinada verirsem bunun vebalini nasil oderim dedi . Ben tatmin oldum.. en az 15 yumurta toplaniyor benim donorden 23 toplandi 10 embrio saglikli oldu . Buda tabii biraz spermarkadaşlar baküde batumda dönor sayısı seceneği çok azmış diye okudum.. düşündüm ki o zaman bize benzeyen yada yumurta sayısı çok olan dönor bulamayabiliriz. hele hep aynı dönorlardan kullanıyorlarsa hepimiz aynı dönorlardan alıyor olmayalım. oralarda yaptıranlar donor seceneklerinden, nasıl seçim yaptıklarından, ortalama kaç yumurta çıktığından bahsedebilir mi
Kimle gorustunuz orda? Arzu hanimmi?Evet baska bir islem gerceklestremiyiruz dediler tup bebek islemleri dahil dedi ama ilaclar, inneler ve yapilacak kan testleri size ait dedi
Valla bir beydi adini sormaya firsat olmadi lakayit bir sekilde ben konjsamadim oda anlatamadi sonrada mesjlastik 0099 la baslayan hattanKimle gorustunuz orda? Arzu hanimmi?
Öyle öyle aylar gidiyor malesef bana da olmuştu hsg çekilirken sinir olmuştum konsantre olmuş gitmişim hoop bidaki ay gel diyorlar acemiyim de o zaman ne bileyim boşa gitti ne zamanlarım öyleDoktor öğün gittiğimde söyleseydi bu durumlara düşmeyecektim rabbim hepimize hayırlı doktora Muaneye olmayı nasip etsin.
Emrniyo mu dondurdunuz yumurtami ?Allah bağışlasin bebeklerinizi. İlk denemedemi Hitte hamile kaldınız?
AynenÖyle öyle aylar gidiyor malesef bana da olmuştu hsg çekilirken sinir olmuştum konsantre olmuş gitmişim hoop bidaki ay gel diyorlar acemiyim de o zaman ne bileyim boşa gitti ne zamanlarım öyle
allah yardımcımız olsun artık canimÖyle öyle aylar gidiyor malesef bana da olmuştu hsg çekilirken sinir olmuştum konsantre olmuş gitmişim hoop bidaki ay gel diyorlar acemiyim de o zaman ne bileyim boşa gitti ne zamanlarım öyle
Hiçbir şey. Düşünme asamasindayim daha gidemedim. Merkez karar veremedimdeEmrniyo mu dondurdunuz yumurtami ?
11 defa kendi yumurtamla denedim
Timur gürkan,recai bapuçcu,ahmet mehmet erdem kardeşleri,hakan(anatolia),volkan(genart), ve ss
ümraniye devlet hastamesi getat bölümü akupınktur kliniği.. valla kurtaj 19gün kanadı. sonradan 5ay geçince kendiliginden mi toparladı iyileşti yoksa akupunktur mu nilmiyorum haftada 2gün 8seans gittim daha da giderdim ama opular tramsferşer girdi araya. Ümraniye devlet hastanesi 55tlye seansı. ve yapan dr da tüp benibek için noktaları biliyor. nirçok akapunkturcu aradım sadece şişmanlık ve sigara bıraktırma için yapıyor. rahümden anlamıyor. ayşen hanım çok iyi.akapunktur hakkında bılgı verırmısın nasıl yapıldı rahime iyi geldı merak ettım benımde rahim ince kalıyorda