Baküye tedavi için gidenler nerede kaldılar önereceğiniz uygun bir otel var mı??
Canim ben ilk gittigimde apart otelde kaldim ikincide otelde, fiyatlar cok makuldu , hastane sana ayarlar kalicak yer ve karsilama konus istersen. Ayrica iletisim icin kaldigim orel hay da vermisti bana. Otelin adi days otel , cok guzel rahat ve hastaneye yakindi canim.

Kızlar bugün transfer sonrası 17 gün saat 7 de ilaçlarımı yaptım yatım
Kasıklarda ağrı oldu umursamadım
2 saat sonra tuvalete kalktım ve açık renk kan gördüm fitilde pembe düştü
Yataktayım
Beni korkutan acayip adet sancısı 10 dakikada gelip giden belime vuran
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Proluton depot vurdu yatıyorum

Yataktayım
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Zazam benimde doğum sancısı gibi oluyodu, belime kasigima ağrı vuruyodu, sola yatınca biraz diniyodu ağrı, bide kanamam olunca iğneden snr asla kalkmadım 2 gün snr kesildi hep, birde 4-5 günde 5 dk da duş alıp çıktım, aşırı sıcak da yapma karnını , devam ederse giderse git dr.a allahım izniyle bisey olmaz hiç korkma gerilme dualarımız seninle🙏🙏🙏

Kızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Canım Zazam yaa çok sevindim. 😍🙏 Uzun zamandır bakamıyordum çok mesaj birikmiş. Seni çok merak ediyordum bir bakayım dedim güzel haberini aldığıma çok sevindim. Biz de oğlumla kavuştuk çok şükür 🙏🧿 bugün 15 günlük olduk. Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🙏😍

Arkadaşlar sperm donasyonu için merkez aramaktayım tavsiyeleriniz nelerdir azerbaycan mı kıbrısmı daha önce söylmiştim ama pek kimse oralı olmadı geçmiş konuları okuyorum sürekli ve o kadar birikmiş bilgi kirliliği varki aklım acayip karıştı maddi gücümüz çok yok eşim azosperm tek çare donasyon sizlerin tavsiyeleri nelerdir tecrübeli arkadaşlar görüş bildirirse çok sevinirim Allahım herkesin gönlüme göre verir inşallah. Allah kimselere evlat hasreti çektirtmesin.

Zazam benimde doğum sancısı gibi oluyodu, belime kasigima ağrı vuruyodu, sola yatınca biraz diniyodu ağrı, bide kanamam olunca iğneden snr asla kalkmadım 2 gün snr kesildi hep, birde 4-5 günde 5 dk da duş alıp çıktım, aşırı sıcak da yapma karnını , devam ederse giderse git dr.a allahım izniyle bisey olmaz hiç korkma gerilme dualarımız seninle🙏🙏🙏
Az önce tuvalete gitim hiç bir şey yok çok şükür

yerlesme kanaması olabılır hıc ama hıc korkma bende de olmustu
Babycim beni korkutan adet sancısı ve bel kopması oldu.şimbi ağrım azaldı çok şükür
Kanda açık açık pembeydi hiç kırmızı olmadı
Proluton depot vurdum yatıyorum
Seninki transferin kaçıncı günü oldu

Yataktayım
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
cnm stres yapma hemen kötü düşünme yerleşme kanamasıdır yat uzan dinlen biraz bebek senınle cnm

Allah korur inş Zazacım dualarımızdasın inş bişey olmayacak merak etme kucağına alacaksın Allahın izniyle

Back
X