Kızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim
🙏🙏🙏🙏 caniiimmm cook sevindim hadi hayırlısıyla gelsin artık kuzular❤ bütün dualarım seninle🙏🙏🙏🙏

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Yumurta donasyonu istiyorum ama merkezde karar veremedim. En cok okudugum British/ Halil İbrahim Tekin ve Baku. Gercekten bu konuda yardımcı olabilcek bilir kişi yazabilirmi ?
Merhaba canim hoşgeldin. Bende yumurta donasyonu için araştırıyorum. Britishle görüştüm anlattıkları tavırları çok tutarsız geldi bana. Halil İbrahim beyi bilmiyorum. Kıbrıs’ta başka bir merkezle daha görüştüm ama en başından beri Kıbrıs’la ilgili kafamda hep negatif düşünceler var. Bakü nün koordinatörüylede görüştüm oraya daha sıcak bakıyorum sanki. Ama nasip kısmet bakalım nerde yüzümüz gülecek. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın , isteyen herkese nasip etsin

Zazacım

ivig serumu devlet karşılyor mu? Rapor yzdırısak aiabir miyiz?

Pablo kardeşimle konuştum aynı benim gibi hamile kaldı ve düşürdü,rahminde sorun yok,eşinin sperminde sorun yok.
Salı imunologla görüşücem
Bir tek kaldı o İVİG serum denenmemiş
Tek serum fiyatı 1777tl
Tedavide haftada bir vuruluyor
Bir sürü para
Bakalım rapor düzenlete bilicemi
Her şeyi yazıcam size
Belki birilerine faydası olur

Kızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz🙁
Enfeksiyonu hangi test ile anladı canım yoksa vajinal ultrasonda mı

Canım vaginal ultrasonda bildi doktor ilk gittiğimde ben historoskopi için gün almaya gitmiştim dediki bir bakalım ultrasonda gördü bisey yapamadı doktorumu degistirdim kendi doktorum hemen ilaç tedavisine başladı bende gecmezdiye çok korktum dün baktı tekrar ilaçlar kurutmuş canim vaginal ultrasonda görülüyor canim

Parça ve test yaptılar bana onun sonucuna gorede ilaç tedavisini artırmaz demişti doktorum çok şükür gerek kalmamış temiz cikti.

🙏🙏🙏🙏 caniiimmm cook sevindim hadi hayırlısıyla gelsin artık kuzular❤ bütün dualarım seninle🙏🙏🙏🙏
Canım inşallah en büyük sıkıntıyı atlattım şimdi sadece historoskopi kaldı artık rahatlıkla yaptır dedi doktor bunuda yaptırınca insallahhh tedavime başlayacam ınsallah hicbir sorun kalmasın dedi murat bey dün akşam aradım söyledim historoskopini yaptır gerisini bize ve allaha bırak dedi

Kızlar salı imunologla görüştüm
Benden bu testleri istedi,ilave th1 th2 arasıda istedi
Acıbadem 801 tl istedi bu teste sonuç 10 güne çıkıyormuş.
Özelden bir arkadaşta yazmış bana üç donasyon gebeliği düşmüş
Nolursun kızlar bir birimize faydamız olsun
Özele değil ortaya yazalım
Derdimize çare bulalım

Eklentiler

• 2C60C1D2-E3AA-4EED-8B23-1CAC5F740ED4.webp
    2C60C1D2-E3AA-4EED-8B23-1CAC5F740ED4.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 89
Donor listesi gonderdiler merkezden secmem icin ama bi sey kafama takildi. Donorlerden birinin boyu 173 ama ayakkabi numarasi 36😮 o boyda birinin o kadar kucuk ayakkabi numarasi olmasi pek mumkun degil. Malum denge isi.
Acaba bu ozelliklerde biri gercekten var mi diye düşünüyorum. Rastgele hazirlanmis bir liste mi gonderilen.Cok supheci oldum ciktim. Seffaf olmayan isler insani huzursuz edip supheye dusuruyor.
Canim ya bu kadar detaya girmesenmi acaba? Ablamin iki cocugu var biri esinin ablasina digeriyse esine benziyo yani donorun kardesine bile benzeye bilir ki abla kardes hic bir birine benzemiyodu ablamin esiyle ablasi

Kızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim

Çok güzel bir haber canım çoook sevindim senin adına :KK68: şimdi ne yapıyoruz bu güzel haberin devamını bekliyoruz :dua::anneadayı::KK200:

Back
X