- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Gyno life kıbrıs da...Nerede , hangi klinikte yaptınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gyno life kıbrıs da...Nerede , hangi klinikte yaptınız ?
Evt zazam tüpün biri de alındıOfff canım sende az çekmemişin
Yapışıklık rahim içindemiydi?
Kızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim
Merhaba canim hoşgeldin. Bende yumurta donasyonu için araştırıyorum. Britishle görüştüm anlattıkları tavırları çok tutarsız geldi bana. Halil İbrahim beyi bilmiyorum. Kıbrıs’ta başka bir merkezle daha görüştüm ama en başından beri Kıbrıs’la ilgili kafamda hep negatif düşünceler var. Bakü nün koordinatörüylede görüştüm oraya daha sıcak bakıyorum sanki. Ama nasip kısmet bakalım nerde yüzümüz gülecek. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın , isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum. Yumurta donasyonu istiyorum ama merkezde karar veremedim. En cok okudugum British/ Halil İbrahim Tekin ve Baku. Gercekten bu konuda yardımcı olabilcek bilir kişi yazabilirmi ?
Ben kendisiyle görüştüm. Daha uygulanmıyor canım. Sağlık bakanlığından onay bekliyorlarmış.merhabalar
ercan bastu hocayı hıc arastıran var mı
kok hucreden cok bahsedıyor ozellıkle
Pablo kardeşimle konuştum aynı benim gibi hamile kaldı ve düşürdü,rahminde sorun yok,eşinin sperminde sorun yok.
Salı imunologla görüşücem
Bir tek kaldı o İVİG serum denenmemiş
Tek serum fiyatı 1777tl
Tedavide haftada bir vuruluyor
Bir sürü para
Bakalım rapor düzenlete bilicemi
Her şeyi yazıcam size
Belki birilerine faydası olur
İlk 148 ikinci 580 canimSenin beta kaçtı ilki
Enfeksiyonu hangi test ile anladı canım yoksa vajinal ultrasonda mıKızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz![]()
Canım inşallah en büyük sıkıntıyı atlattım şimdi sadece historoskopi kaldı artık rahatlıkla yaptır dedi doktor bunuda yaptırınca insallahhh tedavime başlayacam ınsallah hicbir sorun kalmasın dedi murat bey dün akşam aradım söyledim historoskopini yaptır gerisini bize ve allaha bırak dedicaniiimmm cook sevindim hadi hayırlısıyla gelsin artık kuzular❤ bütün dualarım seninle
![]()
Çok şükür rabbime çok şükür kusa zamanda geçmesi mucize dedi doktor korkmuştum dedi nasıl kuruyacağız diye düşünmüştüm dedi rabbim sesimi duydu çok şükür son aşamalar kaldı onuda hallettimmi ınsallah tedavim devam eder.Çok şükür![]()
Darısı donmuslarida 2.denemede benimde başına ınsallah ınsallah benim ve benim gibi olan arkadaşlarımın basinaGynolife Murat Bey 2.deneme(donmuşlarla)
Hadi inşallah zazacim herşey iyi olacak inşallah bu son olacak insallahhhhhhPzrtesi sonuçlarla imunolog beni görücek
Kararını size söyleyecem
Malesef karşılamıyormuşZazacım
ivig serumu devlet karşılyor mu? Rapor yzdırısak aiabir miyiz?
Canim ya bu kadar detaya girmesenmi acaba? Ablamin iki cocugu var biri esinin ablasina digeriyse esine benziyo yani donorun kardesine bile benzeye bilir ki abla kardes hic bir birine benzemiyodu ablamin esiyle ablasiDonor listesi gonderdiler merkezden secmem icin ama bi sey kafama takildi. Donorlerden birinin boyu 173 ama ayakkabi numarasi 36o boyda birinin o kadar kucuk ayakkabi numarasi olmasi pek mumkun degil. Malum denge isi.
Acaba bu ozelliklerde biri gercekten var mi diye düşünüyorum. Rastgele hazirlanmis bir liste mi gonderilen.Cok supheci oldum ciktim. Seffaf olmayan isler insani huzursuz edip supheye dusuruyor.
Kızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim