Merhaba ben de bugün görüstüm hitle
Hic indirim yapmadılar ya 5000€ dediler ve dondurma ücretsızmıiş. + birde konaklama 5 gün bizden dedıler. Bana cok geldı artı ılac artı esimin tese amelıyatı 900€ bıde ıkı amanyadan gidcez ucak bıletlerı felan. Telefonda ilgiliydiler. Bı kac gün sonra tekrar görüscem bakalım artık hayırlısı hakkımızda
Eğer zor vakaysınız iyi araştır derim

Evwt bizede 5000 euro dediler fiyatta konaklamada yardimci oluruz denildi 2 yil embriyolar ucretsiz saklandigi ni ilettiler birde konustugum bir kac tanidik ve internetteki yaptigim arastirmalarda kibrista hit cikiyor hep ilk sirada tavsiyelrde onu gösteriyorilk denemelri dogusta olan yada farkli bir merkezde olanlar ikinvi bir deneme icin konusacak kimseyi bile bulamiyormus ve geriye donmus embriyo kalmadiginda yeniden islem ucretinin tamamini istiyorlar denildi ama halil beyin bu yonden fazla bir talebi olmuyormus
Reklama uymayın

Bugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
Bedava işin sonucu iyi olmuyor

İnanın çok değil. Hitin gebe bırakma oranı hakkında bir bilgim yok ben gynolifeta yaptırdım ama benim merkezimde ilk 1 sene embriyo saklama 1000 euroydu ve konaklama hariç 5bin euro tedavi masrafı. Onunla kıyaslanınca hit baya ucuz kalıyor.
Ucuz etin çorbası içilmez😄

Arkadaşlar, rahimde biraz kireçlenme var. Histeroskopi ile alıncak 2 hafta sonra. Bilen varmı aranızda, sonrasında agrılı sancılı bir dönemmi?
Kireçlende değil yapışıklık
Amelyat sonrası adet ağrısı gibi oluyor

Kireçlende değil yapışıklık
Amelyat sonrası adet ağrısı gibi oluyor
Kireçlenme deyince bir de o mu varmış diye korkmuştum. Çünkü burda okuduğum şeyler sonrasında genelde karşıma çıkıyor da🙈 neyse Allahtan yapışıklıkmış, o zaten var😄

Kireçlenme deyince bir de o mu varmış diye korkmuştum. Çünkü burda okuduğum şeyler sonrasında genelde karşıma çıkıyor da🙈 neyse Allahtan yapışıklıkmış, o zaten var😄
Valla bende bilgili degilim bu konuda. İlk dogumumdan kalma plazentanın rahim duvarına yapışma sonrasında oluşan kireçlenme dediler. Bu ameliyat için istanbula geliceğim. Ameliyat sonrası yatak istiratimi veya birazda tatil amaçla gezilebilirmi sonrasında asıl onu merak ettim 🙈

Günaydın kızlar☺️ Zaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkı😞 yumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir😔 bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak😢 Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh

Günaydın kızlar☺ Zaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkı😞 yumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir😔 bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak😢 Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh

Günaydın canım, yaşadıklarına gerçekten de çok üzüldüm. Hepimizin böyle yaşanmışlıkları var ne yazık ki. Güven konusuna gelince orada da çok haklısın. Sana nacizane tevsiyem bütün merkezlerle konuş ve oralarda tedavi gören kadınların yaşadıklarını, düşüncelerini buradan oku. Hangi merkeze için ısınıyorsa orası ile devam et. Ben de öyle yaptım. Ama para konusu ne yazık ki tüm dünyada böyle ona yapılabilecek bir şey yok maalesef. Ben ne klinikler duydum gördüm tüp bebekte veya donasyonda telefonda "merhaba" diyorsun onlar hemen başlıyorlar "ücretimiz bu, muayenemiz bu" diye. Yahu bi dur arayanı bi dinle ne diyorlar neyi soruyorlar. Tüp bebek için gittiğim bir klinikte "günaydın ben falanca doktor ile görüşecektim" dedim bana "şu kadar muayene ücreti var" dediler üstelik muayene de olmayacaktım. bir başka yerde "tedavi hakkında ilgi almak istiyorum dedim" beni satış elemanına yönlendirdiler ve kadın bana muayene ücretinden başladı doğuma kadar ki yapılan herşeyin masrafını söyledi ve ben tedavi hakkında hiç bir şey öğrenemeden çıktım oradan. yani bu konu çok iyi bir kazanç kapısı. Biz anne olmak isteyen ve bu konuda sorun yaşayan kadınları kendilerine kazanç kapısı yapıyorlar çünkü her söylenene inanmaya ve yapmaya ihtiyacımız var gibi davranıyoruz ne yazkı ki. Vicdanlı, yaptığı işten mutluluk duyan, hipokrat yeminine bağlı doktor bulmak emin olun ki bizim doğal yolla hamile kalmamız kadar imkansız bir şey. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Günaydın canım, yaşadıklarına gerçekten de çok üzüldüm. Hepimizin böyle yaşanmışlıkları var ne yazık ki. Güven konusuna gelince orada da çok haklısın. Sana nacizane tevsiyem bütün merkezlerle konuş ve oralarda tedavi gören kadınların yaşadıklarını, düşüncelerini buradan oku. Hangi merkeze için ısınıyorsa orası ile devam et. Ben de öyle yaptım. Ama para konusu ne yazık ki tüm dünyada böyle ona yapılabilecek bir şey yok maalesef. Ben ne klinikler duydum gördüm tüp bebekte veya donasyonda telefonda "merhaba" diyorsun onlar hemen başlıyorlar "ücretimiz bu, muayenemiz bu" diye. Yahu bi dur arayanı bi dinle ne diyorlar neyi soruyorlar. Tüp bebek için gittiğim bir klinikte "günaydın ben falanca doktor ile görüşecektim" dedim bana "şu kadar muayene ücreti var" dediler üstelik muayene de olmayacaktım. bir başka yerde "tedavi hakkında ilgi almak istiyorum dedim" beni satış elemanına yönlendirdiler ve kadın bana muayene ücretinden başladı doğuma kadar ki yapılan herşeyin masrafını söyledi ve ben tedavi hakkında hiç bir şey öğrenemeden çıktım oradan. yani bu konu çok iyi bir kazanç kapısı. Biz anne olmak isteyen ve bu konuda sorun yaşayan kadınları kendilerine kazanç kapısı yapıyorlar çünkü her söylenene inanmaya ve yapmaya ihtiyacımız var gibi davranıyoruz ne yazkı ki. Vicdanlı, yaptığı işten mutluluk duyan, hipokrat yeminine bağlı doktor bulmak emin olun ki bizim doğal yolla hamile kalmamız kadar imkansız bir şey. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah.
Amin tamaracim güzel arkadaşım amin inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X