Estağfurullah! Kaba olduğunuzu düşünmüyoruz ,elbette göreviniz gereği yapmanız gerekenleri yapmışsınızdır ama, Zaza74 arkadaşa haksız suçlamalar yapılması ve ikinci kez pasif edilmesi biraz ağır olmadımı?
Gerçek suçluyu bulmak için onu yem olarak kullanmanız ve ona karşı negativ düşüncesi olan, pusuya yatmış arkadaşların zazayı reklamcılıkla suçlamasına sebep oldu. Onun haksız suclamara cevap hakkını kullanması suçmu? Peki o arkadaşlar hakkında herhangi bir işlem yapıldımı?
Sizden ricam lütfen kararınızı bi kez daha gözden geçirmeniz, bir insan bu kadar kolay kurban seçilmemeli ,bu kadar kolay harcanmamalı lütfen. Insallah en kısa zamanda zaza arkadaşımızı tekrar aramızda görürüz.

Nesaybu konusuna gelince kusura bakmayın ama valla Günaydın dicem. İlk yazmaya başladığı sıralarda sisteme şikayette bulunmuştum çok belliydi ,ama bana verilen cevap araştırdık reklamcı degil normal kullanıcı gibi bişey dediler. Hatta sonraları hamile olduğunu felan yazınca kendi kendime çok kızmıştım haksız yere günahınımı aldım diye. Herkesi ayakta uyuttu.
40+ topiginden bu arkadaşı geç bulduğunuzdan dolayı Özür dilemişsiniz. Aslında Nesaybunun asıl suistimal ettiği hayalleriyle oynadığı topik burasıydı, bizlerede bir özür borcunuz yokmu? Bir özürü hak etmedikmi sizce?

Merhaba, söylediğiniz herşeye katılıyorum. Z Zaza74 'e haksızlık oldu bence de. O burada herkese karşılıksız yardım ve sevgi gösteriyordu. O öfkesini de sevgisini de olduğu gibi yansıtan bir kadın. İnşallah en kısa sürede burada aramızda görürüz onu. Nesaybu konusu gerçekten de ilk yazdığı mesajdan belliydi ne olduğu. Ben en çok da buradaki kadınların duygularının istismar edilmesine üzüldüm. burada insanlar neler yaşıyorlar neler anlatıyorlar. bu uğurda evini arabasını satanlar, bankalardan çekilen krediler, evlerde yaşanan krizler, üzüntüler. bunları bilip de sırf para kazanmak uğruna nasıl insanlar harcanır. aklım almıyor bu kadar mı kötü olunur yaaa. nasıl uyuyorsun geceleri. ne düşünüyorsun " ohh bugün de cebim para gördü" diye mi uyuyorsun. hiç gözünün önüne ağlamaktan gözleri şişmiş kadınlar gelmiyor mu? Nasıl için çürümüş yaa herşey para mı? Allah bu yapılanları görüyor emin olun ki kimsenin yanına kar kalmıyor.

Kusura bakmayın ama zaza hayranları da çifte standart yapmamızı beklemesin. Gelip burada kendisi hakkında negatif düşünce belirtenlere parmağını kaldırıp hesap soramaz.

Zaza burada bir üye hakkında atıp tuttu ama üye haklı olduğu halde hanginiz o üyeye sahip çıktı ? Çıkmazsınız zira çoğunuz burada eli kuvvetli olmayan üye haklı dahi olsa onu destekleyecek cesarete sahip değilsiniz.

Zazanın burada X merkezi yerin dibine sokup pozitif sonuç alamadığı merkezi övmesine de bir kişi karşı çıkmıyor !

Ve artık konusu zaza olmayan üyelere rahatsızlık veriyorsunuz. Ben sıkıldım bir zaza daha yazan olursa seve seve üyeliğini iptal edebilirim. Zazayı çok seviyorsanız gidin telefonunu alın whatsapp üzerinden dilediğiniz gibi iletişimde olun.

İnanın çok sıkıldı insanlar konu dışı yazılmasından

kolay harcanmış zaza hanım Alla alla gel burada negatif yorum yapan üyelere azarlar gibi hesap sor ceza yiyince de harcanmış olsun ! Kendisine bu üyeler ile alakalı değil dedim yememiş içmemiş gelip burada hesap soruyor!

Burada hastanenin pazarlamacılar varmış derken kendinden bahsetmiş.

Emin olmasam böyle bir cümle kurmam, bu üyeye aldanıp Azerbaycan'a gidenlere geçmiş olsun. Bu konuda bize yardımcı olup bu üyeyi yakalatan arkadaşa teşekkür ederiz.
Ben gittim bakuye Su an hamileyim yalan söylemiyor

Ben gittim bakuye Su an hamileyim yalan söylemiyor

bakude merkez yok diye bir cümle kurmadım ki ? Bu merkez bu işi bilmiyor sonuçları kötü de demedim.

Ben başka bir şeyden bahsettim. Gidenlere geçmiş olsun dedim. Doktora gidene geçmiş olsun denmez mi ?

Herkese selamlar, bu konuyu üye olmadan uzun süredir takip edenlerden biriyim. Bircok bilgiyi de buradaki değerli anneler ve anne adayları sayesinde öğrendim. Bu olaylardan dolayı kaç gündür strese girdim neredeyse, acaba girip fikrimi yazsam mı yazmasam mı ortalık daha mı çok karışır yada dısarıdan bakan bir gözün bakış açısı daha mı çok işe yarar diye içim içimi yedi ama artık dayanamadım, fikirlerimi yazmak istedim. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum hiç kimseyi tanımıyorum, hiçbir üye ve klinikle bir bağlantım yok sadece vicdanen ve samimiyetle yazmak istiyorum. Admin belki benden de şüphelenip üyeliğimi sonlandırır ve gelişimle gidişim bir olur bilemiyorum :))

Öncelikle nesaybu nickli üyenin bakü önerileri(kendisinin ve orada pozitif sonuc görmüş bir kac uyenin de etkisiyle), doktorun çok merhametli,paragöz olmayışı lafları ve kısmen kıbrısa göre daha uygun oluşu nedeniyle orayla bizzat görüştüm detaylara girmek istemiyorum ama açıkçası buradaki güzel yürekli kadınların verdiği bilgiler olmasaydı çok kolay aldanabilirdim (örn: dr.un tek bir lafını yazayım, sperm sonuçları çok iyi görünmüyor dedim dr yok yeeaa bişey olmaz spremlere ne olacak, erkeklerin her yaşta görülür o sonuçlar okadar da önemli değil vs vs, bu sayfa olmasa evet ya doğru diyip gözü kapalı gidebilirdim) bu yüzden orayı direkt eledim. Nesaybu çok gerçek bir şahıs gibiydi 2. denemede pozitif almıştı, ingilterede yaşıyordu, çalışan bir kadındı ama hamilelik durumlarını paylaşıyor olması, hatta hatırlıyorum bir üyenin ingilizcesi yetersizdi ukraynadaki kliniklerle görüşmek için, ne yazmak istiyorsan bana özelden türkçe yaz sana çevirebilirim demişti ve inanın o gün bile üyeliğimi başlatıp işte kızkardeşlik budur yazmak istemiştim. Onun sahte bir profil çıktığını duyduğumdan beri şoktayım, yine de bir ihtimal emin misiniz demek istiyorum bir karışıklık olabilir mi acaba, yani ne bileyim klinikten birine bu kadar mesai verebilirler mi acaba diyorum sonra tabi dr.un lafları aklıma geliyor, anlayacağınız hep soru işareti arak kalacak nesaybu.

Zazaya gelince sanırım kendisi bir eczacı ve sağlık konusunda bilgili hem de deneyimli, elinden geldiğince herkese yardımcı oluyor, cevap yazıyor. Örneğin yeni üyelerin telaşlı hallerini görmüyor musunuz? lütfen yardimci olun, nereye gideyim, hangisi en uygun, nerede pozitif yakaladınız vs vs her yeni gelen telaşla bunları yazıp biran önce pozitif sonuca ulaşmak isteyen yüzlerce yeni üye oldu, zaza büyük bir sabırla lütfen çok geriye giderek oku kendine notlar al, her klinikle tek tek konuş hangisi içine sinerse orayı seç ve insallah ilk denemende pozitifi yakalarsın demedi mi? Her yeni gelenin bu bunaltıcı sorularına hiç gocunmadan, aman banane demeden hep cevapladı zaza(ki ben bile okurken üff insanlar bunaldı artık bu sorulardan bunlar niye okumaya bu kadar üşengeç diyordum) ama zaza ne yapıyordu kimseyi cevapsız bırakmamaya çalışıyordu, kaç tane böyle üye varki şahsen ben zaza dışında böyle bir üye hatırlamıyorum. Bu başlığı ilk cümlesinden okudum aylarca(dile kolay 6bin küsür sayfa) ve zazanın buraya git şuraya gitme dediği yönlendirmeleri hiç olmadı. Malum h olan klinikteki tüm tecrübelerini paylaştı, her hastaya olan standart prosedurlerini anlattı ve emin olun prosedurleri bizzat ben de duydum, pardon ama her insanın sorunu farklı değil miydi? Birinin bir degeri yuksektir ona uygun bir program oluşturulur, bir digerinin başka başka değerlerinde farklılıklar vardır ve ona uygun bir program uygulanması gerekmiyor mu? Peki zazanın bunları açıkça dile getirmiş olması, herkesi uyarması ve üstüne basa basa ben yandım siz yanmayın demesi ve yine üstüne basa basa gidin bizzat görüşün yine de ona göre karar verin ve h klinige karar verirsen bile inşallah ilk denemende hamile kalırsın demesinin neyinde zorbalık var?? Yine hatırlıyorum zaza kıbrıstaydı ve transfer olacaktı ve ne oldugu belirsiz yeni bir uye yüzünden onun hesabını pasiflestirdiniz, üzerine geldiniz inanılmaz bir stresle girdi transfere okurken o kadar üzülmüştümki admine yüksek sesle bağırmak istemiştim o an! Ha şuan tedavi gördüğü klinik için bile yazdı, ben negatif ve düşükler yaşadım memnun olduğum için devam ediyorum dedi ve ısrarla tüm testlerinizi yapın, bunları bunları yaptırın ve tüm kliniklerle yüz yüze görüşün içinize sinen yere gidin dedi hep, buna benzer yüzlerce mesajı vardır eminim. Admin anladığım kadarıyla sen şikayetler gelince 2-3sayfa geriye gidip okuyorsun ve kendince(!) insanları cezalandırıyorsun. Zazaya her üye seni sevmek zorunda degil yazmışsın ama o nankör üyeler bile yüzde yüz eminimki zazanın bilgilerinden gizli gizli faydalanmışlardır. Zaza senin yerinde olsam üyeliğimi sonlandırırım ve tüm mesajlarımı tek tek silerdim, bak seni tanımayan ve sana sürekli dua eden biri olarak söylüyorum bu nankörlere enerjini harcamaya değmez, kendi hayatına bak meditasyon desteği al lütfen ve bırak kimin ne hali varsa görsün, ençok çabayı sen gösteriyorsun ama bak maşallah hep senin üstüne geliniyor(zazaya destek olanları tenzih ederek yazıyorum)

Çok uzun oldu kusura bakmayın ama dışarıdan bir göz olarak fikrimi yazmak istedim, umarım hepiniz en kısa sürede anne olursunuz, kalın sağlıcakla...

bakude merkez yok diye bir cümle kurmadım ki ? Bu merkez bu işi bilmiyor sonuçları kötü de demedim.

Ben başka bir şeyden bahsettim. Gidenlere geçmiş olsun dedim. Doktora gidene geçmiş olsun denmez mi ?
ben gittiğim için nesaybunun asistan olmadığından eminim diyorum ve çok memnun kaldım Su an hamileyim diyorum nesaybuyuda burdan tanıyorum oda Su an hamile ikincide tuttu önün benim ilk denemede yalan söylemiyor sadece yardımcı olmaya çalışıyor kötü bir niyeti yok Siz haksızlık yapıyorsunuz nesaybuya önün ihtiyacı da yok burdaki bütün umut içinde çare arayan kadınlara vesile olup tecrübeleriyle yardımcı olmak istiyir ben aktif bir üye değilim burdan araştırdım hamile kalıncada birdaha girmedim foruma ama nesaybunun yapılan haksızlığı görünce yazmak istedim numarasını vermesinin amacı yardımcı olmak oda bende bir çok kadında baküye gidip memnun kalanlardanız ben hamile kaldım birdaha foruma girmedim nesaybu insanlara yardımcı olmaya devam etti herkesin fıtratı farklı sonuna kadar arkasindayim ve asistan falan değil yinede insanların tercihi gitmek yada gitmemek ama kötü niyetli değil onu anlatmak istedim

ben gittiğim için nesaybunun asistan olmadığından eminim diyorum ve çok memnun kaldım Su an hamileyim diyorum nesaybuyuda burdan tanıyorum oda Su an hamile ikincide tuttu önün benim ilk denemede yalan söylemiyor sadece yardımcı olmaya çalışıyor kötü bir niyeti yok Siz haksızlık yapıyorsunuz nesaybuya önün ihtiyacı da yok burdaki bütün umut içinde çare arayan kadınlara vesile olup tecrübeleriyle yardımcı olmak istiyir ben aktif bir üye değilim burdan araştırdım hamile kalıncada birdaha girmedim foruma ama nesaybunun yapılan haksızlığı görünce yazmak istedim numarasını vermesinin amacı yardımcı olmak oda bende bir çok kadında baküye gidip memnun kalanlardanız ben hamile kaldım birdaha foruma girmedim nesaybu insanlara yardımcı olmaya devam etti herkesin fıtratı farklı sonuna kadar arkasindayim ve asistan falan değil yinede insanların tercihi gitmek yada gitmemek ama kötü niyetli değil onu anlatmak istedim

Hanımefendi siz buradan birilerine cep numarınızı verip bak numara Baku'de ki merkezin asistanı bununla görüşün diye bir mesaj attınız mı ? Asistan değil ise neden kendi numarasını merkez numarası size yardımcı olacaktır diye veriyor ?

Bunu bana açıklar mısınız ?

Hanımefendi siz buradan birilerine cep numarınızı verip bak numara Baku'de ki merkezin asistanı bununla görüşün diye bir mesaj attınız mı ? Asistan değil ise neden kendi numarasını merkez numarası size yardımcı olacaktır diye veriyor ?

Bunu bana açıklar mısınız ?

Asistan veya değil merkezin numarası diye kendi numarasını verip bu numara size yardımcı olacaktır demek normal ise size söyleyecek daha söz bulamıyorum. Sizler nasıl bir ruh halindesiniz ki bunu kabul edebiliyorsunuz.

İyi niyetmiş ! Zaza da gitti Kıbrıs'ta ki merkezin numarasını verdi gidip kendi cep numarasını vermedi !

Sorun bu numara Bakü'de merkezin asistanının telefonu diyip kendi numarasını vermesi bunu neden hala anlamakta zorlanıyorsunuz ?

Kadın oraya gidip hamile kalmış olabilir, anne olabilir ama bu yazdığım gerçeği değiştirmez bu !

zazanın buraya git şuraya gitme dediği yönlendirmeleri hiç olmadı.

hiç dikkatli okumamışsınız ! Daha geçen haftadan size hemen hem git hemde gitme dediği mesajı koyarım önünüze... 3-5 sayfa geri giderseniz silinmiş 4 sayfa görürsünüz...

Şuraya git mesajına ait

Kadınlar klübüne özel indirimleri var unutma
Burdan katıldığını söyle

Bu da şuralara gitme mesajı

Firdevs ve halil iptal et

demek ki bu başlığı dikkatli takip etmemişsiniz.

Zaza kimdir ki şunu iptal et bunu iptal et şuna git diyor ? Siz koyun musunuz ? Bu kadar iradesiz misinizde yönlendirilmeye ihtiyacınız var.

neymiş sessizce takip ediyormuş ta, gözlemlerini aktaracakmış ta, admin sadece 1-2 sayfa geriye gidip ona göre aksiyon alıyormuş

geç bunları anam babam, bana masalda anlatma ben küçükken de masal dinlemedim şimdide. ...

çok samimi olarak yazıyorum ; zaza size bir whatsapp grubu kursun ve hepiniz o gruba gidin orada yazışın.

bizi alet etmeyin. Zaten Türkiye'de suç olan bu başlığı da kapatalım gitsin. Biz salağız ki her seferinde bu başlık için sağa sola savunma veriyoruz.

yeter artık ! Sizi uyardık, reklam yapanı deşifre ettik, yönlendirme yapanlara uyarı verdik.

Daha ne istiyorsunuz ?

Ayıp yahu ... Ondan sonra ben çok kabaymışım, çok hırtoymuşum !

Evet kabayım karşımda ki yazdıklarımı anlamıyorsa kabayım, sahtekarsa kabayım, yalan söylüyorsa kabayım, okuduğunu anlamıyorsa kabayım...

Neyin uğraşındasınız ! Sanki size zarar vermek için buradayız...

Biri çıkıyor parmağını sallıyor, hesap soruyor .... gibi izliyorsunuz tepki vermiyorsunuz ! neden sizin sorularınıza cevap vermez, burada sizi linç ederler diye.

Menfaatiniz olmayana da "misal ben" ; kazen sen şöylesin sen böylesin ....

ayıp yahu ...

ya su bir igne yapiliyor ya neupogen transferden birkac gun once bagisikligi cokertip bebeklere simsiki sarilsin diye rahim onu mu yaptiraan ben hic yaptirmadim ama arastiracagim. Sorun yoksa ven senin yerinde olsam sperm icin proxeed plus icirim kocama gunde 2 transfere kadar seninle ilaclara baslasin. Sen impryl ic rahim icin cok iyi bir de su icinde asetil sistein olan vitabiotics in pregnacare conception ic benim icin yap bunu. Hic sorun yoksa bunlari ic bir de coq10 .
Merhaba siz vitabiotics den memnun kaldınız mı ben onun pregnacare gebelik öncesinden aldım erkek ve kadınlar için ilaçlar aynı kutuda. İlk defa bugün başladım. Sizin fikrinizi merak ettim çünkü çok yaygın değil şu an da

Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.

Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.

İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?

Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.

Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.

Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.

Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.

Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
günlerdir girmiyorumdue. Ağzınıza sağlık. Oh be sonunda.

Merhaba siz vitabiotics den memnun kaldınız mı ben onun pregnacare gebelik öncesinden aldım erkek ve kadınlar için ilaçlar aynı kutuda. İlk defa bugün başladım. Sizin fikrinizi merak ettim çünkü çok yaygın değil şu an da
evet cok basarılı urun bence ben cesıt cesıt elıme ne gecerse kullanıyorum. Esım eczacı. Icerık okursanız sız de anlarsınız. O yuzden de onu onerdım.

Benide haberdar et canim

Enis bey ile görüştük.
Yıldız tüp bebek gynolife yönlendirme yapmak istediğini bildirmiş.
Fakat netten murat hocanın videolarini fotolar vs hepsini almış.
Enis beyde yasal süreç başlatmış izinsiz alındığına dair vs.
Gynolife kimse ile klinik anlaşması yok.

Virüse gelir isek Kıbrısta yurtdisindan gelen 6 kişide görülmüş vakka onları geri göndermişler.
Yerel halkada kimsede yok virüs
Klinik kapalı şuan tatil ilan edilmiş.
Her yer kapalıymış zaten.
Gynolife dezenfekte edilmiş.

evet cok basarılı urun bence ben cesıt cesıt elıme ne gecerse kullanıyorum. Esım eczacı. Icerık okursanız sız de anlarsınız. O yuzden de onu onerdım.
Benim de tanıdığım mümessil bu firmada çalışıyor çok bahsetti. ilk etapta bu ilacı aldık yeteli midir acaba siz gebe kaldınız mı

lanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......

Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.

Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !

Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?

tabii ki aynı ! BİNGO
e pes arkadas ... Yazıklar olsun ...Hıc mı vıcdanı yok bu ınsanların... Deli gibi, zaman, nefes harcıyoruz... Bizi paracık görenler bizim yaşadığımız sıkıntıların üç katını ceksinler.

Back
X