- 28 Aralık 2019
- 192
- 270
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bu güne kadar nerdeydin bu kadar çok şey yaşamışşın şimdi niye ortaya çıkıyorsun arkadaşım şu anda kötülediğin merkezi ne kadar çok seçen kişi var tedavileri var orada gebe kalmayan da çok kalanda çok her merkez gibi kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok bu gün üye olmuşsun ders verir gibi konuşuyorsun çok yanlışMge hanim ben seviyesiz seyler yazmadim tekrar okuyun. Yazdiklarima karsilik masum hanim cevap yerine direk karaliyosun itamiyla yaklasti. Kimsenin itam etmeye karaliyosun deme gibi bi hakki yok iyi kötü herkes yasadigini yazar nereye gider yada gitmez kendi karari
inan herkesi anlamaya çalışıyorum. Ama sen yaşadıkların konusunda o kadar kızgınsın ki giriş yapmadan gelişme kısmına geçtin ve hararetli Bi konuşma yaptın. Bu da yanlış anlaşılmış olabilir.Belki masum 80 arkadaşımızda o yüzden çıkıştı. Buradaki insanlarla yaşadıklarını paylaş anlat... ki insanlar çıkarımlarda bulunsunlar bu forum bu yüzden kuruldu. Ama sessizce okuyan birçok arkadaşımız var yaşadıklarınızı anlatın ama tartışma ortamı yaratıp ne kendinize sıkıntı yaratın ne de onları gerin. Herkesin amacı anne olmak hepimiz bu yollardan Gül bahçeleri içinde yürümüyoruz, ayaklarımıza dikenler batıyor. Bizi biz anlarız... birbirinizi üzmenize, kırmanıza gerek yok...Mge hanim ben seviyesiz seyler yazmadim tekrar okuyun. Yazdiklarima karsilik masum hanim cevap yerine direk karaliyosun itamiyla yaklasti. Kimsenin itam etmeye karaliyosun deme gibi bi hakki yok iyi kötü herkes yasadigini yazar nereye gider yada gitmez kendi karari
bakın ne güzel yazmişsiniz kendi tercihimdi .Yani sizin tercihiniz kötü şeyler yaşamişşiniz inanınki kendim de çok kötü şeyler yaşadım ama ne yapalım kısmet oradan degilmiş bunları kurup kurup kendinizi üzmeyin çünkü giden gitmiş ne yapalım böylece ders alıyoruz tedavilerden kliniklerden. Ben şahşen önüme bakıyorum başka ülke başka merkez başka tedavi şekilleri arıyorum çünkü anne olmak baba olmak istiyoruz ö yüzden geçmişi bırakın herkeste okudu bildi neyse sizde tekrar başlayın umarım en kısa zamanda sende ANNE olursun iyiliklerle kal..Mge hanim evet dogru yazmissiniz ama sizde bana inanin benim piskolojimi orasi cok bozdu maddi manevi cok yiprandim orda almanya yasiyo olmam parali oldugum anlamina gelmiyo ne zor sartlarda calisip biriktirmeye calisiyoruz biliyomusunuz. Zaten klinige daha hic gitmeden hemsire beni cepten engellemisti ve sirf ultrasonda endometriumuna baktirmistim diye azarladi ve tartistik. Aslinda ozaman cayip gitmemeliydim cünkü hemsirenin yaptigi normal degildi. Hislerim aslinda gitme diyodu icimde güzel hisler yoktu ama ne yazikki gittim ve maddi manevi cok yiprandim. Ha oda benim tercihimdi
çok teşekkür ederim inşaalah burada çabalayan tüm arkadaşlarıma merhametli vicdanli insanlara denk geliriz selametle kalBakin beni anlamaniza cok sevindim dogru demissiniz artik anne baba olmak istiyoruzinsallah vijdanli merhametli isini aldiklari paranin hakkini vererek yapan klinik dr ve hemsirelere denk geliriz. Umarim sizde en yakin zamanda anne olursunuz
![]()
Canım benim başın saolsun canim herşey geçecek bende nisanda gidecektim erteledim vardır bir hayır bundada diyorum artık sağlık daha önemli rabbim daha beter acılar vermesin geç olsun güç olmasın canim sıkma canını ınsallah tedavilerimiz yakın zamanda başlarda hepimiz anne oluruz ben hep söyle düşünürüm hayatta rabbim biseyi alıyorsa bilki en güzelini vereceği içindir.derim ve böyle motive ediyorum kendimi.bisey olmuyorsa bilki en güzeli olacağı içindir hep böyle düşünüyorumben kaldım ama malesef bes aylıkken kaybettım bebeklerımı. Sezaryen ıle aldılar. Cok acılar cektık. Aralıkta bır daha denedık ama malesef o da olmadı. Mart-nısan deneyecektık ama malesef corona cıktı sımdı de ...
Bıletler yancak yanıBugun konuştum merkezle Turkiyede korona artmasından dolayı kktc mayıs başına kadar kapatabılırmış kapılarını![]()
Vardır bundada hayır üzülme canim yazın gideriz bizde ben 2 ay kadar erteledim mayısta biter canim havaların ısınmasıyla sıkma canınıBugun konuştum merkezle Turkiyede korona artmasından dolayı kktc mayıs başına kadar kapatabılırmış kapılarını![]()
Yanmaz parasını geri verirler böyle bir durumda pandemi şuan dünya çünkü böyle durumlarda iptal edilen herşeyin paraları verilir geriBıletler yancak yanı![]()