Mge hanim ben seviyesiz seyler yazmadim tekrar okuyun. Yazdiklarima karsilik masum hanim cevap yerine direk karaliyosun itamiyla yaklasti. Kimsenin itam etmeye karaliyosun deme gibi bi hakki yok iyi kötü herkes yasadigini yazar nereye gider yada gitmez kendi karari

ALLAH ım çok şaşkınım ne oldu burası böyle her kım olursa olsun hangi klinik olursa olsun herkes kendi seçiyor kendi kararını verır bende 3 kez negatif aldıgım merkezi bir kere bile kötülemedim bana iyi gelmeyen ama bir başkasına iyi gelebiliyor o yüzden merkezleri degil sadece tedavi şekillerimizi anlatmalıyız ve türkiye de yasal olmayan ama burada rahatca yazabildiğimiz sorabildiğimiz bir sayfa var lutfen herkes bu sayfaya saygılı olmalı uslüp şekillerine dikkat etmeliyiz bu kadar çirkin olmamalı

Mge hanim ben seviyesiz seyler yazmadim tekrar okuyun. Yazdiklarima karsilik masum hanim cevap yerine direk karaliyosun itamiyla yaklasti. Kimsenin itam etmeye karaliyosun deme gibi bi hakki yok iyi kötü herkes yasadigini yazar nereye gider yada gitmez kendi karari
yaa bu güne kadar nerdeydin bu kadar çok şey yaşamışşın şimdi niye ortaya çıkıyorsun arkadaşım şu anda kötülediğin merkezi ne kadar çok seçen kişi var tedavileri var orada gebe kalmayan da çok kalanda çok her merkez gibi kimse kimsenin moralini bozmaya hakkı yok bu gün üye olmuşsun ders verir gibi konuşuyorsun çok yanlış

Melis hanim benim gec buraya girip yazmam yasamis olduklarimi degistiriyomu? Benim amacim neden klinigi kötülemek olsun? Tedavi seklini paylasin diyosunda tedavi sekilleri her dafasinda ayniydi ve herkese ayni tedaviyi yapmislar neyini paylasim? Evet kimi pozitif alir kimi Almaz ama bana yapilanlar etik degildi ben ondan Bahsediyorum.kimse kimsenin avukatligini yapmasin tedavi bicimi dahi yapilan yanlislarda yazilmali. Yasadigi güzel seyleri paylasmak nekadar dogru ise kötüleride paylasmali. Ben size diyorumki bi dlvülmedigim kaldi hep alttan aldim hep es gectim ama patlama noktasinda zaten klinikle kötü ayrildim

Komik olan neden yapilanlari kinamiyosunizda bi tutturmussunuz neden yeni yaziyosun?? Bumudur yani bunami takildiniz allah askina komik olmayin objektif düsünün. 1 yil önce girip iftiralar etseydim haklimi olcaktim? Tek sorununuz nedenmi yeni yazmis olmam 😀

inan herkesi anlamaya çalışıyorum. Ama sen yaşadıkların konusunda o kadar kızgınsın ki giriş yapmadan gelişme kısmına geçtin ve hararetli Bi konuşma yaptın. Bu da yanlış anlaşılmış olabilir.Belki masum 80 arkadaşımızda o yüzden çıkıştı. Buradaki insanlarla yaşadıklarını paylaş anlat... ki insanlar çıkarımlarda bulunsunlar bu forum bu yüzden kuruldu. Ama sessizce okuyan birçok arkadaşımız var yaşadıklarınızı anlatın ama tartışma ortamı yaratıp ne kendinize sıkıntı yaratın ne de onları gerin. Herkesin amacı anne olmak hepimiz bu yollardan Gül bahçeleri içinde yürümüyoruz, ayaklarımıza dikenler batıyor. Bizi biz anlarız... birbirinizi üzmenize, kırmanıza gerek yok...

Masum hanim sizde meger ilk denemeniz berk angündeymis ve doktora etmediginiz hakaret kalmamis siz yazinca iyide baskasi yazinca karalamami oluyo?

Mge hanim evet dogru yazmissiniz ama sizde bana inanin benim piskolojimi orasi cok bozdu maddi manevi cok yiprandim orda almanya yasiyo olmam parali oldugum anlamina gelmiyo ne zor sartlarda calisip biriktirmeye calisiyoruz biliyomusunuz. Zaten klinige daha hic gitmeden hemsire beni cepten engellemisti ve sirf ultrasonda endometriumuna baktirmistim diye azarladi ve tartistik. Aslinda ozaman cayip gitmemeliydim cünkü hemsirenin yaptigi normal degildi. Hislerim aslinda gitme diyodu icimde güzel hisler yoktu ama ne yazikki gittim ve maddi manevi cok yiprandim. Ha oda benim tercihimdi

Mge hanim evet dogru yazmissiniz ama sizde bana inanin benim piskolojimi orasi cok bozdu maddi manevi cok yiprandim orda almanya yasiyo olmam parali oldugum anlamina gelmiyo ne zor sartlarda calisip biriktirmeye calisiyoruz biliyomusunuz. Zaten klinige daha hic gitmeden hemsire beni cepten engellemisti ve sirf ultrasonda endometriumuna baktirmistim diye azarladi ve tartistik. Aslinda ozaman cayip gitmemeliydim cünkü hemsirenin yaptigi normal degildi. Hislerim aslinda gitme diyodu icimde güzel hisler yoktu ama ne yazikki gittim ve maddi manevi cok yiprandim. Ha oda benim tercihimdi
bakın ne güzel yazmişsiniz kendi tercihimdi .Yani sizin tercihiniz kötü şeyler yaşamişşiniz inanınki kendim de çok kötü şeyler yaşadım ama ne yapalım kısmet oradan degilmiş bunları kurup kurup kendinizi üzmeyin çünkü giden gitmiş ne yapalım böylece ders alıyoruz tedavilerden kliniklerden. Ben şahşen önüme bakıyorum başka ülke başka merkez başka tedavi şekilleri arıyorum çünkü anne olmak baba olmak istiyoruz ö yüzden geçmişi bırakın herkeste okudu bildi neyse sizde tekrar başlayın umarım en kısa zamanda sende ANNE olursun iyiliklerle kal..

Bakin beni anlamaniza cok sevindim dogru demissiniz artik anne baba olmak istiyoruz🙏🙏 insallah vijdanli merhametli isini aldiklari paranin hakkini vererek yapan klinik dr ve hemsirelere denk geliriz. Umarim sizde en yakin zamanda anne olursunuz 🙏🙏

Bakin beni anlamaniza cok sevindim dogru demissiniz artik anne baba olmak istiyoruz🙏🙏 insallah vijdanli merhametli isini aldiklari paranin hakkini vererek yapan klinik dr ve hemsirelere denk geliriz. Umarim sizde en yakin zamanda anne olursunuz 🙏🙏
çok teşekkür ederim inşaalah burada çabalayan tüm arkadaşlarıma merhametli vicdanli insanlara denk geliriz selametle kal

ben kaldım ama malesef bes aylıkken kaybettım bebeklerımı. Sezaryen ıle aldılar. Cok acılar cektık. Aralıkta bır daha denedık ama malesef o da olmadı. Mart-nısan deneyecektık ama malesef corona cıktı sımdı de ...
Canım benim başın saolsun canim herşey geçecek bende nisanda gidecektim erteledim vardır bir hayır bundada diyorum artık sağlık daha önemli rabbim daha beter acılar vermesin geç olsun güç olmasın canim sıkma canını ınsallah tedavilerimiz yakın zamanda başlarda hepimiz anne oluruz ben hep söyle düşünürüm hayatta rabbim biseyi alıyorsa bilki en güzelini vereceği içindir.derim ve böyle motive ediyorum kendimi.bisey olmuyorsa bilki en güzeli olacağı içindir hep böyle düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Çok ayrıntıya girmem etik olarak doğru değil ama bir doktor ve sağlık sektörünün içinde biri olarak söylemek isterimki suan ülkemizin içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil. Böyle bir dönemde donasyon fikrini tamamen aklınızdan çıkarıp ailenize odaklanin lütfen. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı her şeyden önemli. Donasyon öyle bir tedaviki sürekli hastaneye gidip kontrol yaptırmanız gerekiyor ve hastaneler şuan en en en uzak durmanız gereken yerler. Yani nisanda uçuş izinleri tekrar çıksa ki çıkacağını sanmıyorum temmuzdan önce tedaviye başlamanızı önermem.

Turkiyedeki bütün rezervasyonlar bile iptal yurtdışı turları alınmayacak ülkeye acenta paraları iade ediyor bütün herkese. herşey durdu dünyada. biletler herşey iade edilir

Back
X