- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Yaa insan gibi açıklama yaptım sizi anladığımı durumu da bildiğimi ama bazen şartların sizi böyle şeyler düşünmeye zorladığını söyledim hâlâ üsteliyorsanız kusura bakmayın ama siz kim oluyorsunuz derim size. Gidin başka kapıya günahsız günahsız yaşayın gece gece şurdan kendinize laf ettirmeyin. İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmez, sen yaşamazsın ama çocuğun yaşar bence konuşurken biraz daha haddini bilmeye çalış. Gerçi sen şimdi çocuğunu da çok doğru yetiştirdiğinden eminsindir ama Allah’ın adaleti büyüktür gün gelir hesap döner... bence büyük konuşmalardan sakınmak en büyük iyiliğiniz olacak bu gruptakilere ve kendinize. Sağ olun bilgilendirdiniz, üstünüze düşeni yaptınız biz de şükür zeki insanlarız anladık okuduğumuzu ve sırf bu gün siz bunu yazdınız diye vazgeçtik hepimiz. acaba gerçekten böyle olacağını mı düşünüyorsunuz? Keşke bu kadar yargılamak yerine arkadaşlar şu mübarek gecelerde sizler için dua ediyorum inşallah gönlünüzden geçen bebeği hiç bunlara gerek kalmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız deseydiniz de ben de inansaydım iyi niyetinize...neyse ya uzatmayacağım bence kendi alanınızla ilgili bir foruma yönelin mesela din eğitimi olabilir, ahlak dersi olabilir siz neyi isterseniz...Araştırmanızı iyi yapmamissiniz çünkü bu konu ile ilgili metinlerde bunun zina olduğu açıkça yaziyor. Gizli saklı yok diyorsunuz ama o çocuktan açıkça hangi soydan geldiğini dnasinin kaynağını sakliyorsunuz. Örnek vermişsiniz doğduğu evi seçiyor diye, düşünün artık kan nasıl çekiyor. Sizin kararınız ama insanin yaptığını böyle bir kılıfa uydurması gerçekten acı verici , bu dünyada millete ben çocuk doğurmayı becerdim diyebilesiniz diye bir masuma bir ömür boyu yalanı yasatacasiniz , kul hakkı derken bir çocuğun hakkı kul hakkı değil mi, siz bilmek istemez miydiniz bir yerlerde kardeşimiz olsa mesela. Bu kadar eminseniz dininizin kurallarından eminim öteki dünya da bu çocuğa yaptınız şeyin açıklamasını yapabilirsiniz.