- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Canım söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ederim. Bana normalde 6000 di ama gelince görüşelim dediler. Ben de başka merkezler 5000 deyince bizde de öyle olur dedi. Bir de ben ngs istiyorum embriyolara genetik inceleme yapılsın diye, ona da 2500 euro dedi embriyo başı, bu inanılmaz yüksek bir rakam. British aynı işleme 500 euro istedi embriyo başına anlamadım ben bu işi. Şu an tek beklediğim yolların açılması , eşimle de konuştuk madem bu kadar para verilecek uzaktan uzağa olmasın dedik. Gidip doktorlarla birebir görüşüp içimize sinenen gitmeye karar verdik. Zaten hep 2 merkez arasındayım british ve gynolife ama geçen kolon hastanesini de meraktan aradım zehra hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o kadar güzel ilgilendiki hatta sonrasında da birkaç kere aradılar gidip yerinde görmek en güzeli diye düşünüyorum artık. Hayırlısı hakkımızda
ne kadar abartmışlar bu ngs fiyatını. ben memorialde sormuştum 280-300 dolar aradıydı. bahçecide de 250 dolar gibi birşeydi sanırım. neden kıbrısta yapılınca böyle fahiş rakamlar söylüyorlar ki çok saçma yaa 2500 Euro ne demek??