• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrısta hiç bir merkez ilaç dağıtmıyor
Yumurta donasyonunda ilaçlara çok para gitmiyor
Bılıorum cnm bende merak ettim tüm hersey ıcındemı o fıyat dıye. Ben ılacların ücretını hıc sormadım benım düsüncem tahmınen benımde 6 bını bulur

Bılıorum cnm bende merak ettim tüm hersey ıcındemı o fıyat dıye. Ben ılacların ücretını hıc sormadım benım düsüncem tahmınen benımde 6 bını bulur
İlaçlar
Estrofem
Progestan iğne veya fitil
Prednol
Antibiotik
Vitamin
Aspirin
Maksimum tutsun 1000 tl
Eğer tabii progesteron iğne pahalısını seçersen(prolutex) fiyat artar

Tese icin hic indirim yapılmıor yapamayız dıolar 1000€ istıolar
Eşi tese amelıyatı olan varmı baska klınıklerde ücretı nekadar acaba

Tabi bahsedeyim 34 yaşındayım 3 kere tüp bebek denedik hem sperm hem yumurta sorunlu bizde 2si tutmadı birisinde transfer bile olmadı yumurta kalitesizdi spermde en azından tüp bebek şansı var ama yumurtamdan artık ümidi kestim ve boş yere para döküp yorulmak istemiyorum o yüzden kendim araştırdım donasyona karar verdim

İlaçlar
Estrofem
Progestan iğne veya fitil
Prednol
Antibiotik
Vitamin
Aspirin
Maksimum tutsun 1000 tl
Eğer tabii progesteron iğne pahalısını seçersen(prolutex) fiyat artar

Ablacım selam nasılsın ☺️
Bu ilaçları donasyon transferinden sonra mı yazıyorlar?

Allah yolunu açık etsin. Biraz kendinden bahseder misin? Yumurta donasyonu mu? Yolculuk hangi merkez?
Buraya ilk girdiğimde kesinlikle hit diyodum 😅 ama sonra okuya okuya bi baktım aaa ben kararsızım 😂 çünkü memnun olmayanlar var ordan (burda geriye dönük okumanın ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden herkese eski msjlari okumalarını tavsiye ediyorum)

Sordum uçak bileti otel yeme içme hepsi içinde dedi sadece ilaçlar yokmus içinde hit 5000 dedi. Otel içinde yeme içme yok.ucak bileti falan sizden dedi

Valla bende otelde yok ucakta yok . Benim ozaman cok pahali yaaa benim kafam karisti valla

Ben ilk defa gidiyorum hiç dondurulmuş yok.yumurta donörü için fiyatlar bunlar görüşdükçe size yazarım burdan kızlar resmen duygularımızı paraya dökmüşler ya acaba gidecek olanlar toplanıp aynı yere gitsek güzel bir indirim yaparlar mı.ki

Buraya ilk girdiğimde kesinlikle hit diyodum 😅 ama sonra okuya okuya bi baktım aaa ben kararsızım 😂 çünkü memnun olmayanlar var ordan (burda geriye dönük okumanın ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden herkese eski msjlari okumalarını tavsiye ediyorum)
Bende Kıbrıs Hit diye girdim. Bakü diye Karar değiştirdim. Hepimiz için hayırlısı :anneadayı:

Back
X