• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bende simdi int baktim 1200 € kadar oteller var 1 aylik iki kisi ama sadece kahvaltili.

Canım bana dondurulmuslarimi transfer edecekler ben sıfırdan tedavi görmek istedim aynı fiatı çıkardılar bir kaç sıkıntı yaşadım merkezle ben bu son bu tutmazsa ben başka merkeze geçicem bunuda çok iyi biliyorlar dondurulmuslarla ilgili bilgi istedim herseferinde gecistirdiler allah sonumuzu hayretsin
İnşallah bu dondurulmuşlarla anne olursun hiç başka merkeze gitmezsin🙏🏻

Zazacim aslında kafam karışık içimden bir ses erken gitme diyor aslında iptal etme şansımda var edebilirsinizde dediler bize haber verin dediler butun testleri yaptirdim ben demistim ya indirim yapacaklar diye eger ikinci tutmazsa üçüncüsü ne diye bu seferde yapamayiz dediler ikinciye sansim biraz az 6 ay donmuslarin bekleme suresi dediler simdi 1 sene dediler anlamadim inan kafamda soru isaretleri olustu birsürü
Nasıl yani allak korusun tutmasa murat bey sana yeni donörle indirim yapıcaz ve beşinci güne getiricez embriyolarınızı demişti
Şimdi lafında durmuyormu?
Bence çok ayıp yapıyorlar

Kızlar suan Kıbrısta sorun yok dediler bugun görustum adetimle baslayacagım hemen gynolife otel+ucak+yeme içme 850 euro dediler kendim bu masrafları hallatsem daha mı ucuza gelir zazacım sana yazmıstım ama gıdenler daha önce ilk defa gidiyorum önerisi veya tavsiye edeceğiniz biyer var mı
Ucuz otelbul gecesi 200-300 tl
Yemek içmekte 1000-1500 tl tutar 5 güne
Uçak bileti kaç bilmiyorum

bence adam kıbrıs tamamdır karantina yapılmıycak ve gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz diyip kesin bir tarih verene kadar bi plan yapmayın derim yine hayl kırıklığına uğramamak için bende normalde mart sonu yada nisan gibi gidecektim transfer için ama kısmet olmadı vardır her işte bir hayır o yüzden acele etmemek gerek nasıl olsa gideceğiz Allahın izniyle 😊
Bunu Kıbrıs biraz zor söyler. Çünkü çok korkuyorlar, ada küçük olduğu için. Havadan nem kapiyorlar resmen. Kimse oralı olmamış ama Yine uçuşları durdurmuslar. Zaten zor olan sürecimiz iyice sarpa sardı ya, yanıyorum ona yanıyorum 😔

Klinik söyledi cnm hatta yazilida yazdilar bizde sasirdik. Yazismamiz duruyor sonra yok felan demesinler diye. Arkadas ocakta gitti o 800 € ödedi bir aylik esiyle beraber onda yemek yoktu
O arkadasindami dogusta tedavi görmüstü?

Kızlar bu haber dün gece çıkmış. Haberiniz var mı? :KK43:
Kıbrıs hayal mi oldu simdilik 😱
Çok önemli bir haberi atlamış herkes. Ücretler falan konusuluyorda,adamlar uçuşları iptal ederse hepsi yalan olur. böyle kafalarına göre iki vaka çıktı diye uçuş durdurursa bunlar,çok işimiz var valla Bizim

Çok önemli bir haberi atlamış herkes. Ücretler falan konusuluyorda,adamlar uçuşları iptal ederse hepsi yalan olur. böyle kafalarına göre iki vaka çıktı diye uçuş durdurursa bunlar,çok işimiz var valla Bizim
Gercekten saka gibi☹️ Ama bence bu normal bi durum degil sanki biseyler dönüyo ve bizde uymak zorundayiz

Evet cnm herseye orda baslicaz esimle beraber. Otel hersey dail evet
Büyük anadolu otel
Altinkaya otel
Bella view otel
Bu oteller ile anlasmalilar . Fiyat sabit dedi ne zamana gelirseniz dedi. Ücünden birini secebilirsiniz dedi
Arkadaslar yine cok pahali. 8000 tl gibi birşey.
Tekrar ediyorum üsenmeyin su adreslerden ev bakın,otel bakın. Marketten de alisveris yapin evde pişirin. Zaten market ucretleri turkiyeden ucuz. Yahu Çekya da bile marketten alisveris bize uygun gelmişti.

www.airbnb.com
www.booking.com

Arkadaslar yine cok pahali. 8000 tl gibi birşey.
Tekrar ediyorum üsenmeyin su adreslerden ev bakın,otel bakın. Marketten de alisveris yapin evde pişirin. Zaten market ucretleri turkiyeden ucuz. Yahu Çekya da bile marketten alisveris bize uygun gelmişti.

www.airbnb.com
www.booking.com
Airbnb cok iyi ya baya uygun daireler var villa bile var 😀 simdi baktim

Nasıl yani allak korusun tutmasa murat bey sana yeni donörle indirim yapıcaz ve beşinci güne getiricez embriyolarınızı demişti
Şimdi lafında durmuyormu?
Bence çok ayıp yapıyorlar
Pandemiden sonra herşey değişti kaç kere böylesoylememistiniz bana dedim ben inan yıldım içim buladı 2. Transferim bir olsunda ki onun tutacagindanda şüpheliyim allah bilir yinede icinde zerre kadar sevinç kalmadı gitmek için heyacanim bile yok ertelemeye karar verdim zaten onuda eşim söyledi erteleyelim diye haber vericem onlara kafami toparliycam biraz bu icimdeki sıkıntı ve korkuyla transfere girmek istemiyorum ilkindedir kafamda soru işaretleriyle girmiştim öylede devam etti merkezle sorunları halletmiştim sanada söylemiştim hemşireyle sorun yaşadım ordaki sonra sorularima cevap alamaya başladım .dedigin çok doğru bu yapılan bir ayıp hiç sesimi çıkarmıyorum ilki gibi üstlerine gormuycem cemkirmiycem her şeyi oluruna bıraktım çünkü beyin olarak çok yoruldum

Gercekten saka gibi☹ Ama bence bu normal bi durum degil sanki biseyler dönüyo ve bizde uymak zorundayiz
Ben artık gerçekten bu işi anlamadim herşeyleri ayarlayıp sonra 1 temmuzda uçuşları açıp sonra iptal mi ediyorlar şaka gibi inşallahta şakadır bu

Back
X