• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biotex den mesaj yollamislar fiyatlar 1 ekimden itibaren degiscekmis.

Euro üzerinden ödeme alıp zam yapmak nedir anlamıyorum. Sanki değer kaybeden bir para birimiymiş gibi. Bu donasyon işi bundan yıllar önce Kıbrısta da 3500 euro gibi rakamlarmış. Birde şimdiki rakamlara bakın. Piyasa olmuş heryer.

Klinikler benim kafami iyce karistirdi
Bir haftadir cek olsun ukranya olsun arayip duruyolar beni

Hadii gözün aydin Rabbim yardimci olsun bebislerle geri dönersin insallahh🥰
Beyzanur slm. Cekden kim arayor. Benim de kafam çorba okdu bu arada 😂 Tam motive oldum Ukrayna bana da bugun mesaj atmış. Kibrista neresiydi dusundugun yer.

Euro üzerinden ödeme alıp zam yapmak nedir anlamıyorum. Sanki değer kaybeden bir para birimiymiş gibi. Bu donasyon işi bundan yıllar önce Kıbrısta da 3500 euro gibi rakamlarmış. Birde şimdiki rakamlara bakın. Piyasa olmuş heryer.
Benimde aklim almiyor bunu hemnbu tedaviler euro üzerinden hemde üzerine zam yapiliyor. Bir sabit ücret yokki herkes ayri bisey dior
Biotex 1 ekimden sonra 6900€ luk paketini 7500€ yapacakis.
euro zaten yükseldi indirim yapacagina zam yapiolar. Valla gecenlerde cekteki tüm klinikleri arastirdim herkes ayri fiyat söyledi 🤔 hergün email ve arama gelior bana tüm kliniklerden 😱

Beyzanur slm. Cekden kim arayor. Benim de kafam çorba okdu bu arada 😂 Tam motive oldum Ukrayna bana da bugun mesaj atmış. Kibrista neresiydi dusundugun yer.
Medica + unica + fertility
Bu arada ben pragda fertility hakkinda cok olumlu seyler duydum
Valla arkadasim benimde kafam cok karisik vallaha ben dogus ta baslicam ama aklim baska yerlerede kayiyor 🤭 karar hakketten veremiyorum

Medica + unica + fertility
Bu arada ben pragda fertility hakkinda cok olumlu seyler duydum
Valla arkadasim benimde kafam cok karisik vallaha ben dogus ta baslicam ama aklim baska yerlerede kayiyor 🤭 karar hakketten veremiyorum
Beyzanurcum bugun kapilari acsalar ben Cekyaya Repromeda ya giderim. Ama kışın bu korona işleri kötü olacak diyorlar. Daha fazla beklemek de istemiyorum. Amannn yaaa ☹️

Beyzanurcum bugun kapilari acsalar ben Cekyaya Repromeda ya giderim. Ama kışın bu korona işleri kötü olacak diyorlar. Daha fazla beklemek de istemiyorum. Amannn yaaa ☹
Ben oraya yazdim geri dönmediler bana. Valla cnm burdada aynisini diolar . Valla biz biraz tedirginiz kibrisa gidip geri gelememkten dolayi. Eger birden kapilari kaparsalar gelemezsek bütün islerimiz almanyada batar oyüzden esim cok tedirgin . Almanyada ikinci dalga gelior diolar vakalar cogalmis buraninda böyle bir durumda ne yapcagi belli olmaz. Bu sene böyle gececek galiba allah yardimcimiz olsun

Transferim oldu kızlar çok şükür her şey yolunda . Türkiye'de pcr yaptık 4 gün sonra ucusumuz vardı inince de pcr yaptırdık havaalaninda alıyorlar sürüntüyü çok sürmüyor sonra otele yerleştik sonuç çıkana kadar izolasyondayiz yaklaşık 12 saat sonra çıktı sonuç ondan sonra rutin transfer yarın da dönüş inşallah

Transferim oldu kızlar çok şükür her şey yolunda . Türkiye'de pcr yaptık 4 gün sonra ucusumuz vardı inince de pcr yaptırdık havaalaninda alıyorlar sürüntüyü çok sürmüyor sonra otele yerleştik sonuç çıkana kadar izolasyondayiz yaklaşık 12 saat sonra çıktı sonuç ondan sonra rutin transfer yarın da dönüş inşallah
Geçmiş olsun. Yüzü gülenlerden olun. İstediğiniz otele mi yerleşiyorsunuz yoksa onlar mı yönlendiriyor

Geçmiş olsun. Yüzü gülenlerden olun. İstediğiniz otele mi yerleşiyorsunuz yoksa onlar mı yönlendiriyor
Teşekkür ederim inşallah. Biz merkezin yönlendirmesi ile yerleştik memnun kaldım ama istediğiniz otele de yerleşebilirsiniz sizin tercihiniz ama pandemi dolayısı ile bir Çok otel kapalı biz 4 gün kaldık yarın dönüyoruz inşallah

1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedim
Saglikli pozitif alman dilegiyle 🙏insallah bebegin tutunurda birakmaz seni hic

Ben oraya yazdim geri dönmediler bana. Valla cnm burdada aynisini diolar . Valla biz biraz tedirginiz kibrisa gidip geri gelememkten dolayi. Eger birden kapilari kaparsalar gelemezsek bütün islerimiz almanyada batar oyüzden esim cok tedirgin . Almanyada ikinci dalga gelior diolar vakalar cogalmis buraninda böyle bir durumda ne yapcagi belli olmaz. Bu sene böyle gececek galiba allah yardimcimiz olsun
Gercekten yardimcimiz olsun. ☹️

Kuzum sperm dondurulsada,freş olsada hiç kalitesini bozmaz.bir damla spermde milyonlarca spermoyozoid var.ama yumurta az sayıda vede içeriğinin 98% sıvı.nakadar iyi şekilde dondursalar ve çözseler kalitesi düşüyor dondurulurken(kristalleşiyor)
Teşekkür ederim kuzum yine aydınlattın beni :)

Merkezler acildi mi? Ben sanki kibris saglik bakanligi 15 agustostan sonra acilisina izin verecek diye yazildigini hatirliyorum.
Ucuslarin acilip giden turk vatandaslari var ama tedavi icin degil, kibrisa turist olarak gidip karantina uygulamasi olmadan donduler.
Acık suan yani bana öyle dediler

1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedim
Ben lefkosayla konusyrum su aralar onlarda adetin izle beraber tedaviye baslayalim dedi eger acik olmasa ilac tedavisine baslatmazlar ki

Back
X