• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canim söyle anlatayım ben burdaki doktorumdan önce başka bir doktora gitmiştim tesadüf tanıştık orda beklerken ailelerle öle oldu onlarında bebeği olmuyormuş doktor direk kibrisa yönlendirmiş bunları orda baya muhabbet ettik aynı ilde yaşadığımız için ailecek görüşüyoruz tanıştık whatsuptan yazisiyoruz onu söyledim. ben çünkü o doktoru bıraktım doktor gönderdiğininde olumsuz sonuç olmus 1 yıla yakın uğraşıyorlar
Anladım canmım çok geçmiş olsun.

Canim benim evet senin bu düsündüklerini bende düsündüm esimden ayrilim kimsenin yüzünü bile görmek istemiyodum ama inanki zaman herseyin ilacidir kader alin yazisi olacagi varmis diyede biraz düsünüp kendini telkin etmelisin tabi herkesin acisi kendine büyüktür ama ne acilar var neler😔 toparlarsin kendini ben bundan eminim ben ikizlerimi 2014 de kaybettigimde allahim ben nasil yasicam hayatima devam edicem dedim . Bak hersey gecti ben yine ayaktaxim kendi kendimi tamir etmeye calistim hep allah daha beterlerini bize göstermesin 🙏🙏sende toparlanip yeni tedavine baslayip hayirlisiyla saglikla bebisini alcaksin kucagina 🙏💕üzme kendini nolur hersey olacagina variyo biz naparsak yapalim. Bizde burda sevinclerimizi paylasicaz görceksin ben buna bütün kalbimle inaniyorum 😘😘
Canım çok teşekkür ediyorum desteğin için elbette zamanla hafifleyecek zaten bunun için de mücadele ediyırum. Rabbim artık burdaki tüm kadınların yüzünü güldürsün.

Ben neden kendi kendime ekleme yapayım. Dolar üzerinden hatırlamıyorum ama Türk lirası olarak 5gün kalma oluyo zaten, yol parası hariç toplam 37bin tl yapıyo. Ekim ayı için fiyat aldım. Ve bu fiyat üzerinden olacağı söylendi bana
???? Konaklamayi kendiniz mi eklediniz derken elbette şunu kasteddim;
Konaklama fiyatını onlar mı söyledi siz kendiniz mi konaklama araştırıp hesapladiniz demistim. Konaklamayı niye kendiniz hesap etmeyesiniz ki ?? Ben kendi konaklama hesabımı kendim yapıyorum. Neresi size ters geldi anlayamadım.

Âmin Allah senden razi olsun arkadaşim başindan gecenler icin cok üzgünüm ama sonucun için inan çok mutluyum Rabbim bebeklerine sağlık versin bize de iyi sonuclar nasip etsin inşallah benim eşimde problem yok bende kromozomal anomali var (translokasyon) 2 kez tüp denedim olmadı gynolife ve britis ve drhit zaten benim de kafamdan geçen yerler inşallah en doğru yere veriirm kararımı pişman olmam bu süreçler zor maddi ve manevi güç istiyor haklısın gerçekten Allah hepimiizin yardımcısı olsun canım.
Yaprakcim madem sadece görüşlerimizi mrk ediyorsun bir görüş de benden gelsin. Ben de Hit'i katiyen tavsiye etmem. Sayesinde bir embryo transferim çöp oldu. Nolur uzun uxun yazdirma eski msjlarima profilimden girip bakabiliyirsun. En az 4 defa yazmisimdir onunla ilgili tecrubemi. Ama giz gore göre bana sende hidrosalpenks yok hemen transfer yapalım dedi. Ben hit i bastan secmedim diger lakayitliklerinden ötürü fakat Cekyadaki merkezimi de hit yüzünden yanlis yonlendirdim. Onlar sende hidrosalpenks var dedik bende yokmus öyle gözüküyormus dedim. Mis gibi embryomu bosu boşuna o şekilde heba ettik. Zazanin da yazilarini oku. Kolay gelsin 😘

Yaprakcim madem sadece görüşlerimizi mrk ediyorsun bir görüş de benden gelsin. Ben de Hit'i katiyen tavsiye etmem. Sayesinde bir embryo transferim çöp oldu. Nolur uzun uxun yazdirma eski msjlarima profilimden girip bakabiliyirsun. En az 4 defa yazmisimdir onunla ilgili tecrubemi. Ama giz gore göre bana sende hidrosalpenks yok hemen transfer yapalım dedi. Ben hit i bastan secmedim diger lakayitliklerinden ötürü fakat Cekyadaki merkezimi de hit yüzünden yanlis yonlendirdim. Onlar sende hidrosalpenks var dedik bende yokmus öyle gözüküyormus dedim. Mis gibi embryomu bosu boşuna o şekilde heba ettik. Zazanin da yazilarini oku. Kolay gelsin 😘
Tesekkürler murakami😘😘😘😘😘bunlar ben ve benim gibilerine iyi tecrübe olur insallah hit iptal benim planimda gynolife ve britsh ikisi var hedefimde

Bitten ucuz kurtuldum ben. ilk tedaviye başlamaya karar verdiğimde düşünme asamasindaydim o zamanlar eşim hit diye ısrar etmişti bir kere aradık orayı aramaz olaydık doktor bizimle zoraki konustu laflari boyle sacma sacma aşağılar gibi konuşuyor seninle eşim inanmadı bana önce kendisi konuştu aynı azarlar gibi konuşmuş onunlada. vazgeçalıştık asıl sebeb doktorun adı soyadını yazınca internete 10,12 yıl önceki yargılandığı dava cikiyor hastalarından biri mahkemeye vermiş bunu onu okuyunca iyice sogudum.

Arkadaşım evet emzirebiliyosun sadece yumurta hücresi ve genetik yapı hariç bebek huy ve özeliklerini bile senden alabiliyor yani sen normal bir hamilelik süreci olarak doğum yapıp anneliğini yaşıyorsun donasyonla..
Cnim eger hala kimsrye bahsrtmediysen sakin ha sakin anlatma ilerde bunun kiymetini anlicaksinn en yakin kanin dahi olsa ufak bir kirginlilt suratina yapistiri sen evladina kendini anlayincaya kadar anlatmak kstemeszin hatta brlki hic duyurmuciaksin ama bilenler aralarindna konusurken cocuklar duyarsa eger onlar nasil oldugunu anlmdiklari icin ufacik akillarinda buyuk trajedi yasamalarina sebeb olur bu yuzden vaz gectim de tedaviye basladim de herkes seni tedaviyle gebe kaldin sansin ben oyle yaptimesim tedavi goruyor bizde sonuc bekloyoruz dedim cevremdeki herkese beni seven okdar insana ragmen biliyorumki canlarini siktigim an evladima agza alinmicak laflar edecekler

A
Cnim eger hala kimsrye bahsrtmediysen sakin ha sakin anlatma ilerde bunun kiymetini anlicaksinn en yakin kanin dahi olsa ufak bir kirginlilt suratina yapistiri sen evladina kendini anlayincaya kadar anlatmak kstemeszin hatta brlki hic duyurmuciaksin ama bilenler aralarindna konusurken cocuklar duyarsa eger onlar nasil oldugunu anlmdiklari icin ufacik akillarinda buyuk trajedi yasamalarina sebeb olur bu yuzden vaz gectim de tedaviye basladim de herkes seni
Cnim eger hala kimsrye bahsrtmediysen sakin ha sakin anlatma ilerde bunun kiymetini anlicaksinn en yakin kanin dahi olsa ufak bir kirginlilt suratina yapistiri sen evladina kendini anlayincaya kadar anlatmak kstemeszin hatta brlki hic duyurmuciaksin ama bilenler aralarindna konusurken cocuklar duyarsa eger onlar nasil oldugunu anlmdiklari icin ufacik akillarinda buyuk trajedi yasamalarina sebeb olur bu yuzden vaz gectim de tedaviye basladim de herkes seni tedaviyle gebe kaldin sansin ben oyle yaptimesim tedavi goruyor bizde sonuc bekloyoruz dedim cevremdeki herkese beni seven okdar insana ragmen biliyorumki canlarini siktigim an evladima agza alinmicak laflar edecekler
Canım haklısın bu konuda ben de aynı düşünüyorum eşimle de konuştum o da aynı fikirde

???? Konaklamayi kendiniz mi eklediniz derken elbette şunu kasteddim;
Konaklama fiyatını onlar mı söyledi siz kendiniz mi konaklama araştırıp hesapladiniz demistim. Konaklamayı niye kendiniz hesap etmeyesiniz ki ?? Ben kendi konaklama hesabımı kendim yapıyorum. Neresi size ters geldi anlayamadım.
Konaklama dahil yol parası hariç derken ki açıkça yazdım zaten. Onların verdiği fiyat bu. Havaalalnından alıp otele. Otelden alıp hastaneye de kendileri bırakıyor

Firdevs de tek ben değilim bu sayfada ona gidip psikolojisi bozulan nice arkadaşımız oldu. Biarkadaşımız yum
Dön. Içın ona çok para harcadı sonucda .senin rahmin kötü senin çocuğun tutmaz vs diyip çok üzdüler arkadaşımızı.Ama Rabbimin işine bak Allah tarafından doğal yolla hamile kaldı bebeğini doğurdu. Benim amh ım çok düşüktü (0,35) .Ama yinede kendi yumurtanla sperm don. Yaptırdım.Sonuç negatif olunca o merkez bana senin yumurtanla hayatta hamile kalamazsın sen hazır embriyo al dedi.Madem bu kadar şansım yok niye sprem don. Yaptın baştan deseydin dimi hazır embriyo al diye. Ama yok ne kadar tekrar yapıp para alsalar yetmiyo.Resmen yıkıldım.bankadan çektiğim krediye mı yanayım hayal kırıklığına mı.Enteresan olan şey islem öncesi uyguladıkları ilaç tedavisi çok yetersizdi tabi ozaman bu kadarbilgim olmadığından ne deseler inanıyorum.Sonra başka merkeze gittim(gynolife) Dr murat bey.yasım 39 olduğu için kendi yum ile deniyelim bence şansın var dedi.Allaha şükür ilk denemede kendi yumurtanla sprem donasyondan pozitif sonuç aldım.Şuan yataklarında uyuyan ikizlerim.Yani oğlum ve kızıma kavuştum.suan 1.5 yaşındalar. Yani 1 bebeğin hayalini kurarken Rabbimin mucizesi ikizlerim oldu.Murat Önal hocaya minnettarım.Rabbim sana ve bu sayfadaki tüm arkadaşlara.Ve sevgili Zaza ya hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canımsın
Kurban olurum o bebekleri veren Allaha😘❤️

Back
X