Uçuştan en az 3 en fazla 5 gün önce test olmalı biz 4 gün önce yaptık salı çok erken olur sizin için diyelim ki pazar uçuş var perşembe falan test olabilir biz sabah vermiştik testi akşam a çıktı sonuç. Bazı laboratuvarlar bilet olmadan test yapmıyor bir de hastaneye gitmeden halk bankasına para yatırma işlemini önceden halledin kolay olur sizin için onun süresi yok
Hugul siz devlet hastanesindemi verdiniz?
Şehir hastanesinde tanıdık var vere biliriz,ama ordada can acıtıyorlar
Kim test verdi herkes burun kanamasıyla çıktı

Canım benim ekonomik acıdan çok sıkıldı türkiye kapılar kapanmaz fakat eve kapanmalar geri gelebilir sen üzülme canim
Eve kapanma hiç olmaz canım artık kimse koronayı takmıyo devlet artık hiç bi yerı kapatmaz. Zaten covid olanlarla artık doktorlarda ilgilenmıyomuş Kimse takmıyo hiç bişeye dikkat etmedıkleri için ınsanlara kızıyolarmiş ilgilenmiyolarmiş. Haklılar bana gore

Eve kapanma hiç olmaz canım artık kimse koronayı takmıyo devlet artık hiç bi yerı kapatmaz. Zaten covid olanlarla artık doktorlarda ilgilenmıyomuş Kimse takmıyo hiç bişeye dikkat etmedıkleri için ınsanlara kızıyolarmiş ilgilenmiyolarmiş. Haklılar bana gore
Buna katılıyorum hickimse dikkat etmiyor artık maalesef herkesde bir bıkkınlık yorgunluk var boşvermişlik var bizim burda acile hasta kabul edilmiyor sağlık bakanı bile bıkmadan yılmadan söylüyor tedbirtedbir diye insanların taktiği yokki

Hugul siz devlet hastanesindemi verdiniz?
Şehir hastanesinde tanıdık var vere biliriz,ama ordada can acıtıyorlar
Kim test verdi herkes burun kanamasıyla çıktı
Ben özelde verdim devlet özel fark etmez öyle abartılacak bir şey yok burun kanayacak bir durum yok ilginç ilk defa duydum bir dakika bile sürmüyor eşimin burnunda et var tamamen kapalı o bile kanamadi

Bunu bilemeyiz tabi ki. Gözümün önünde böyle bir seçim yapmadilar ya da yumurtalari alirlarken yanlarında olmayacagim. Tabi ki bilemem. Ama güveniyorum. Bu kadar merkez var. Aralarında rekabet ediyorlar. Donorler iyi olmasa yumurtalar iyi olmaz. Rekabette geride kalırlar. Ben yalan söylediklerini zannetmiyorum. Kibrista fotoğraf göstermiyorlar. Bunu pek çok defa buradan yazdık. Fotograf sadece ukraynadaki bazi merkezlerde gösteriyorlar.
Bir de şöyle birşey rica edebilir miyim? Ben bir karar vermişim ve merkezlere güvenmişim. İstediğiniz donoru seçip seçmedigini nereden biliyirsunuz sorusunun cevabi elbetteki bilmiyorum olacağını tahmin etmenize ragmen sizden ricam lütfen bu yola çıkmış kişilerin aklını karıştırmayın. Bu soru sadece karşı tarafın içine kurt düşürmekten başka işe yaramaz. Allahtan donorun tipinden çok yumurtalarının kalitesi benim için önemli. Kalitesiz veya donmuş yumurta kullanmak gibi bir risk alacaklarını da sanmıyorum. Hiç bir merkez kendi reputasyonuyla oynamak istemez. Bu arada lütfen yanlış anlamayın beni. Kötü niyetle sormadiginizi biliyorum. Bu soruyu donasyona giden birinde sebep olabilecegi soru işaretlerini farketmeden sordugunuzun farkındayım. Ben de farketmeniz için yazdım zaten. Sevgiler... ❤
ben karşı taraf değilim! bende bu yoldayım bu yoldakilerin kafasını karıştırmak değil kararını vermiş olanların kafası zaten nettir benim gibi yolun balında olanların karışıktır ve bilgi ve cvp aeıyorlardır ve buranın amacı bilgi paylaşımı, dayanışma eger karar verip yola çıktıysanız benim bir sorumla da kafanız karışmaz karışmamalı. binlerce sayfa var yüzlercesini okudum okudum okudum bu konuya cevap görmedim geyik çok fazla dönüyor eleştirmek için söylemiyorum ama böyle ve bilgiye ulaşmak zor oluyor. benim sorum çok basit dosyaya mı bakıyorsunuz o piti piti mi yapıyorsunuz foto mu bakıyorsunuz kriter mi söylüyorsunuz özgeçmiş mi okuyorsunuz yoksa rastgele mi bunu soruyorum sadece

Kalma, tedavi, yol parası 38.000 TL tutuyor. 5.gün embriyosu transfer edilecek. Havaalanından otele, otelden hastaneye kendileri alıp bırakıyor. Sabah ve akşam yemeği içinde. 5 günde kalabiliyorsunuz ama tedbir amaçlı biz 7 gün kalmayı düşünüyoruz
pozitif sonuçlar al inşallah ben de youtubedan takip ediyorum videolarını ilgili bir doktor. acaba taze yumurta mı toplayıp transfer edecekler yoksa daha önceden donsurulmuş yumırtalar mı çözdürürülüp döllenip transfer olacak

İnanın şu ana kadar kendimi iyi hiss ediyordum ama 4 ay önceki sonucumu okuduktan sonra piskolojı olarak nefes darlığı geçiriyorum bazem
İnanın nisan ayı ciyerimde buzlu alanın olduğunu duysaydım her halde kahrımdan ve belirsizlikten ölürdüm
Bazen bu virüsü havadan verildiğini düşünüyorum
Nüfusu düşürmek peşindeler her halde
Bizde israrla nüfus artırmak peşinde😄
zaza bu konuda sana katılıyorum nasıl bir virüs ki bu kadar çabuk yayılıyor ve hala aşısı yok anlamayamıyorum ama 5.5g lerle ilgili böyle bir iddia var hatta ingiltere de bununla ilgili eylem yapıldı 5.5g lere hayır diye bir de 2020 başlangıç adında bir kitap var orada da biyolojik silahlardan bahsediliyor ve dünya sağlık örgütü bunu destekliyor diyor ki bundan sonra kontrollü hayat olacak hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kuran kerimde sevdiğim ayetlerden olan " Hatırlar mısın? İnkâr edenler seni etkisiz hale getirmek veya öldürmek ya da yurdundan çıkarmak için tuzaklar kuruyorlardı; onlar tuzak kuruyorlardı Allah da bozuyordu. Tuzak bozma işini en iyi yapan Allah’tır. "ENFAL SURESİ 30. AYET her zaman Allahın dediği olur

zaza bu konuda sana katılıyorum nasıl bir virüs ki bu kadar çabuk yayılıyor ve hala aşısı yok anlamayamıyorum ama 5.5g lerle ilgili böyle bir iddia var hatta ingiltere de bununla ilgili eylem yapıldı 5.5g lere hayır diye bir de 2020 başlangıç adında bir kitap var orada da biyolojik silahlardan bahsediliyor ve dünya sağlık örgütü bunu destekliyor diyor ki bundan sonra kontrollü hayat olacak hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kuran kerimde sevdiğim ayetlerden olan " Hatırlar mısın? İnkâr edenler seni etkisiz hale getirmek veya öldürmek ya da yurdundan çıkarmak için tuzaklar kuruyorlardı; onlar tuzak kuruyorlardı Allah da bozuyordu. Tuzak bozma işini en iyi yapan Allah’tır. "ENFAL SURESİ 30. AYET her zaman Allahın dediği olur
Nakada güzel sitat getirdin kardeşim
İnşallah Allah bozsun bu tuzağı

Tamaracıııımmm merkezimiz 1 eylül açılıyor kuzum
Naptın canım?
Başladınmı?
Ben başladım tedaviye
Salı bakalım ne görücez ultrasonda
Bu ay iki yumurtamda follikül oluşmuş ve büyüyor
Doktor verimli aydasın diyor 😂😂😂
Bir işe yaramayan yumurtalarım fokurduyor
şaka mı kendi yumurtalaıın hemde maşlalh bacı çok sevindim

Tamaracıııımmm merkezimiz 1 eylül açılıyor kuzum
Naptın canım?
Başladınmı?
Ben başladım tedaviye
Salı bakalım ne görücez ultrasonda
Bu ay iki yumurtamda follikül oluşmuş ve büyüyor
Doktor verimli aydasın diyor 😂😂😂
Bir işe yaramayan yumurtalarım fokurduyor

Evet canım aldım haberi gözümüz aydın. regl olmama daha var bi 10-15 gün ;)
bak sen şu yumurtaların yaptığına, bi süpriz yapıp hamile kalırmışsın şimdi :halay:

İnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum.. 👍
Ben de orayla irtibattayım.Biz bi ara vermiştik.Tekrar başladık.🙏

Fiyat için önden Nevin hanımla gorusmussunuzdur.
Hemşire Rena hanım var tastleri isteyen ve ilgilenen.
Halkla ilişkilerde enis bey var.
Benim ilk inşallah gidişim olacak 🤲
Benimle de ilk Nevin hn görüştü.genel bilgi verdi.donor seçimi konusunda aydınlattı fiyatlar falan.( indirim yaparlar umarım) valla neredeyse hergün yazıyorum kendisine.bazen geç dönse de yoğun olduklarından bekliyorum mecbur.donor seçimi aşamasındayız.inş hakkımızda hayırlısı.

Benimle de ilk Nevin hn görüştü.genel bilgi verdi.donor seçimi konusunda aydınlattı fiyatlar falan.( indirim yaparlar umarım) valla neredeyse hergün yazıyorum kendisine.bazen geç dönse de yoğun olduklarından bekliyorum mecbur.donor seçimi aşamasındayız.inş hakkımızda hayırlısı.
Indirim yapıyorlar canim ben ilk tedavimde tesettürsüz indirim aldım hatta ikinci tedavilerde baya indirim aldım ben yeni 3 gün önce konuştum hatta bana söylenen şu oldu ben sordum ya donmuslarim tutmazsa diye korkularımı biliyorlar öle bisey olmaz ınsallah ama üçüncüye gidersem üçüncüye 2500 euro ya indiler fiatı bana

Evet canım aldım haberi gözümüz aydın. regl olmama daha var bi 10-15 gün :KK66:
bak sen şu yumurtaların yaptığına, bi süpriz yapıp hamile kalırmışsın şimdi :halay:
Şimdi tedavi sırası hiç gereksi yumurtalarımın baş kaldırması
Yarın bakalı doktor ne görücek ultrasonda
Estrofeme rağmen follikül büyüyor
İnşallah çatlamaz

Back
X