Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıklı bir gebelik ile bebeğini kucağına alırsınCanım çok sevindim![]()
İnşallah çok teşekkür ederim. Diliyorumki en kısa zamanda arka arkaya paylaşalım mutluluklarımızı.İnşallah sağlıklı bir gebelik ile bebeğini kucağına alırsın![]()
Hanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
ay burayı bırakmayın kızlar bizim olmazsa oraya gelemeyik doğurujn ama yinede yazınÇok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zaman hepimiz 2021 anneleri olarak yeni bir başlık altında birleşiriz.
amin ekimde gidtorum bende yeni gebesin dua et kız hepiizeİnşallah çok teşekkür ederim. Diliyorumki en kısa zamanda arka arkaya paylaşalım mutluluklarımızı.
Hep birlikte gidelim inşallah.ay burayı bırakmayın kızlar bizim olmazsa oraya gelemeyik doğurujn ama yinede yazın![]()
Hepimiz birbirimizin az çok ne yaşadığını, ne hissettiğini biliyor. Tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin kucağı çifter çifter dolsun.amin ekimde gidtorum bende yeni gebesin dua et kız hepiize
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz bebisler sıkıca yapışsın annesineHanımlar transfer bitti 2 tane 4aa transfer edildi. 8 yumurta donduruldu. İnşallah sonuç çok güzel olacak.
İnşallah çok teşekkür ederim. Sizede sağlıkla bebeklerininizi kucağınıza almayı diliyorum.Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz bebisler sıkıca yapışsın annesine![]()
rabbim yardımcın olsuninşallah saglıkla gebe kalırsınHanımlar merhaba benim transfer yarın saat 18:15 de dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
İnşallah çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hepimizin evi kendi bebeklerimizin sesiyle dolar.rabbim yardımcın olsuninşallah saglıkla gebe kalırsın
Ben de orayla irtibattayım.Biz bi ara vermiştik.Tekrar başladık.![]()
Benimle de ilk Nevin hn görüştü.genel bilgi verdi.donor seçimi konusunda aydınlattı fiyatlar falan.( indirim yaparlar umarım) valla neredeyse hergün yazıyorum kendisine.bazen geç dönse de yoğun olduklarından bekliyorum mecbur.donor seçimi aşamasındayız.inş hakkımızda hayırlısı.
AminnnHepimiz birbirimizin az çok ne yaşadığını, ne hissettiğini biliyor. Tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin kucağı çifter çifter dolsun.
aynen herkese yardım ediyorlarYumurta donasyonu mu sizin?
Amin inşallahhhh
Genel olarak ufak bir indirim herkese yapıyorlar.
Bende forumdan baktım genel giden gynolife herkese yapmışlar.
Kişiye e özel bir indirim yok
Virüsten sebep ben erteledim![]()
O konuda sıkıntı olmaz gynolifte herkese indirim yapiyorlar herkonuda yardimci oluyorlar ben ikincitedavime gidicem gynolifte ikinci kez indirim aldım.[
aynen herkese yardım ediyorlar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHepimiz birbirimizin az çok ne yaşadığını, ne hissettiğini biliyor. Tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin kucağı çifter çifter dolsun.
Merhaba arkadasım hayırlı olsun ilk tedavinde (+) sonuc aldın mı gynolife dn,indirim ne kadar yapıyorlar,donasyon mu yaptırdın sen de?O konuda sıkıntı olmaz gynolifte herkese indirim yapiyorlar herkonuda yardimci oluyorlar ben ikincitedavime gidicem gynolifte ikinci kez indirim aldım.