Merkezler yarın sağlık Bakanlığı ile görüşüp bizler için özel izin isteyeceklermiş, özel izinle gelenler için 3 gün hala geçerli, bakalım bakanlık ne cvp vericek
Sizın hangi merkez? Ne dedi merkezınız izin verir mi saglık bakanlığı sıcak bakarmıymış bu işe? Bana gynolife %80 olumsuz olur dedi

7 gün karantina olursa yumurta donasyonu için gidecek olanlar son kontrol rahim ölçümü transferden ne kadar önce yapılıyor.

Sizın hangi merkez? Ne dedi merkezınız izin verir mi saglık bakanlığı sıcak bakarmıymış bu işe? Bana gynolife %80 olumsuz olur dedi
Allah allah
Korkuyorum britiş kapanır ve benim transferde iptal olur
Kızlar 6 saat oldu test sonucum çıkmadı

Bi yorum yapmadılar olur veya olmaz diye, yarın görüşücez dediler, yorum yapmak yanlış olur

7 gün karantina olursa yumurta donasyonu için gidecek olanlar son kontrol rahim ölçümü transferden ne kadar önce yapılıyor.
Cok sacma oldu dgru soyluyosun yumurta donasyonuna gidenler ne yapcak cok sacma. Eşler sperm vermeye gidemicek o yumurtalar ne olacak ki🙄Bunu bi şekilde iptal edıcekler bence yarın saglık için gelenler için en azından..

Bi yorum yapmadılar olur veya olmaz diye, yarın görüşücez dediler, yorum yapmak yanlış olur
Hangi merkez? Benım gynolife %80 olumsuz olur dedi.. ama bana olumsuz olmaz gbi gelıyo cok mantıksız saglık için boyle bi kural 3 gun olsa yıne mantıklı yumurta donasyonu için giden en azından kocası giderdi, sperm donasyonu için giden yumurtasını verırdı 3 gun içinde geri donerdi başka ay transfere giderdi

Bir de karantina için günlük 500 TL istiyorlarmış, yuh dedim sanki 5 yıldızlı otelde karantinaya alacaklar.

Cok sacma oldu dgru soyluyosun yumurta donasyonuna gidenler ne yapcak cok sacma. Eşler sperm vermeye gidemicek o yumurtalar ne olacak ki🙄Bunu bi şekilde iptal edıcekler bence yarın saglık için gelenler için en azından..
Eş sperm vermeye gider dondurulur en kötü ama donör şehirdışından yurtdışından gelcekse daha maliyetli, mbriyoyu oluşturmak için eşle nasıl organize etcekler ya da dondurulmuş yumurta ve sperm kullanılcak ama esas mevzu transfer kısmı bence 1 hafta odaya kapalı kalıp sonra transfer sağlık açısından🤷‍♀️ Rahim kontrolü yapılmadan🤷‍♀️

Korona döneminde yani mayıs sonundan itibaren (vaka sayıları henuz düşmemişti) yabancı sağlık turizmi hastalarını türkiye kabul etti hastanede belli odalarda karantina şartıyla ameliyatları yapıldı. madem adam gibi organize etsinler otelde değil de hastanede karantinada tutsunlar ve transfer olcakların gerekli kontrolleri yapılsın cidden çok tuhaf inşallah şu karar iptal olur ve inşallah kimsenin tedavisi bu yüzden negatif etkilenmez🙏🙏🙏

Maalesef arkadaşlar 3 günden az kalınsa dahi karantina varmış Yeni alınan karar bu şekilde tekrar düzenlenmiş
Dogrumu bu ya ne yapıcaz sımdı bız esım sprm verıp gelıcektı bıletlerde hazır sonra trasfere gıdecektık hepsınım bıletı hazır oyle plan yapıyoruz olmuyo boyle yapıyoruz olmuyo

Korona döneminde yani mayıs sonundan itibaren (vaka sayıları henuz düşmemişti) yabancı sağlık turizmi hastalarını türkiye kabul etti hastanede belli odalarda karantina şartıyla ameliyatları yapıldı. madem adam gibi organize etsinler otelde değil de hastanede karantinada tutsunlar ve transfer olcakların gerekli kontrolleri yapılsın cidden çok tuhaf inşallah şu karar iptal olur ve inşallah kimsenin tedavisi bu yüzden negatif etkilenmez🙏🙏🙏
Cok guzel anlatmişsin👏 Bu kıbrıs muz cumhuriyetı bana gore hiç bişeyi duzgun ayarlayamıyolar hergun yasa degişiyo nasıl iş bu..

Internette bakıyorum hıc oyle bı haber yok 72 saat kalacaklara karantına yok yazıyor her haberde ben mı bulamadım yoksa

Back
X