Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükür

rabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah

eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤
Z
Zaza74
hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah
@Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah