Kızlar her şey için teşekkür ederim
Sizin dualarınız bana güç veriyor
Her ne olursa olsun hep arkamda oldunuz
Hakkınızı ödeyemem
Yine her zamanki gibi transfer olacağım gece uyku tutmuyor
Sizi kocaman öpüyorum❤️❤️😘😘😘😘😘
Hayırlı olsun canim transferin güzel kalpli kadın ❤❤❤❤dualarımız seninle hadi ınsallah bebislerini al ve dön sen mutlu olmayı hak ediyosun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Hakkınızı ödeyemem
Sizi kocaman öpüyorum❤❤😘😘😘😘😘
Çok güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Hakkınızı ödeyemem
Canım nasılsın umarım su gibi geçer herşey bak sanki tüm evren senin için çalışmış gibi öyle bir zamana gelmiş bu transfer unutma bugünden itibaren bir anne adayısın...

Hayırlı olsun sımdıden bugun hamıle olacaksın ınsallah da sana sıkı sıkı tutunur sende annelıgı tadarsın ınsallah bız beklıyoruz bızım ıcın gıtmek nasıp olmadı ama sen gıttın sana nasıp oldu bızım gıdemememızde vardır bır hayır ve senın gıtmende de vardır bır hayır senın zamanın gemış demekkı bızım zamanımız gelmemış ben bu durumu boyle özetle bakıyorum herseyın hayırlısı dualarımız senıle 🤲
Ayyy çok umut verdiniz bana
Allahda sizi hep sonucu güzel umutlarla doldursun içinizi
Sabahtan burda Hasan beyle kavgadayım😂
4 embriyomu istiyorum
Adamı yola getiremiyorum
Riski büyük deyib duruyor

Hayırlı olsun canim transferin güzel kalpli kadın ❤❤❤❤dualarımız seninle hadi ınsallah bebislerini al ve dön sen mutlu olmayı hak ediyosun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
İnşallah kuzum
İnşallah sizinde tedaviniz güzel sonu bulsun
1 ekime yolu açarlar inşallah
11 ekim burda cumhurbaşkanı seçimi var

Canım nasılsın umarım su gibi geçer herşey bak sanki tüm evren senin için çalışmış gibi öyle bir zamana gelmiş bu transfer unutma bugünden itibaren bir anne adayısın...
Ayyyy tüğlerim diken diken oldu
İnsanın kendini şanslı hiss etmesi nakadar güzel duyguymuş
Bunu bana yaşadığımı hatırlatmanız çok hoşuma gidiyor

Ayyy çok umut verdiniz bana
Allahda sizi hep sonucu güzel umutlarla doldursun içinizi
Sabahtan burda Hasan beyle kavgadayım😂
4 embriyomu istiyorum
Adamı yola getiremiyorum
Riski büyük deyib duruyor
Canm tutacak olduktan sonra sen anne olacaksan bır tane bıle yeter 2 embrıyo en saglıklısı kardesı kalsın gerıye kardesını de alırsın daha sonra insallah🙏

Hakkınızı ödeyemem
zazacım hayırlı ugurlu olsunn. anne olmanı yürekten istiyorum. bak biz kaldık gidemedik. senin şansın güzel gitti inşallah böyle de devam eder. Allah anne olmanı istiyor bence. bu sefer olucak inanıyorum. 2 embrıyodan fazla koydurup sakın risk alma. 2 embrıyo en ıyısı. dualarım seninle... anne olunca da bizi bırakma sakın. bilgilerine çok ihtiyacımız var...

zazacım hayırlı ugurlu olsunn. anne olmanı yürekten istiyorum. bak biz kaldık gidemedik. senin şansın güzel gitti inşallah böyle de devam eder. Allah anne olmanı istiyor bence. bu sefer olucak inanıyorum. 2 embrıyodan fazla koydurup sakın risk alma. 2 embrıyo en ıyısı. dualarım seninle... anne olunca da bizi bırakma sakın. bilgilerine çok ihtiyacımız var...
Canımsın
Çok teşekkür ederim
Geriye kaldı 10-12 gün bekleme

Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükür 🙏 rabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah 🙏 eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah 🙏 @Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah🙏🙏🙏

Hadi hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurlar kaç tane koydurdun
Çok teşekkür ederim canım
İki embriyo transfer ettiler
Katiyen benim dediğimi yapmadılar
Bu büyük bir risk deyip durdular
Hasan bey hayat tecrübesinde yaşadıklarını anlatı
16 defa deneyip düşük negativ alan kadına iki koydu üçe çeverdi(bir embriyo ikiye bölündü)
İkisini reduksiyon yapma zorunda kalmışlar

Güzel anne adaylari merhaba burada bazi arkadaşlar beni hatirlar, 31 ekim de transferim olmuştu, hsmile kaldim yumurta donasyonuyla ve 1 temmuz da canim oglumu kucagima aldim bin şükür 🙏 rabbim hayirlisiyla hepinize nasip etsin insallah 🙏 eger bu duyguyu merak eden tereddut eden varsa hiç dusunmesin allahim nasil güzel bir duygu iyi ki iyi ki buradan okuyup cesaret toplayip denemişim, canimdan can benden bir parça gecem gündüzüm herseyim oğlum❤ inanin hergün buraya gelip hepinizi okuyup takip ediyorum yazim yazmiyim diye arada kaldim ama sonra buradan cesaret almistim umutlanmistim, belki ben de birinize vesile olurum diye yaziyorum, hepinize okdr cok her gece dua ddiyorum ki ben de cok istedim cok ağladım, cevre tarafindan incitildim canim cooook yandi, rabbim cook şükür nasip etti, insallah sizlere de hayirlisiyla nasip eder güzel yurekli kadinlar❤ Z Zaza74 hayirlisiyla yavrularini aldin insallah 9 ay snr da kucağına alutsin canim bütün dualarim seninle rabbim emeklerinin karşılığını vericek insallah 🙏 @Tradiaos canim sen de ameliyat icin bekliyosun biliyorum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah🙏🙏🙏
Canım arkadaşım çok öp minik oğlunu benimçin
Çok sevindim yazdığına
Bana moral ve umut arkadaşım❤️😘🌹

Çok teşekkür ederim canım
İki embriyo transfer ettiler
Katiyen benim dediğimi yapmadılar
Bu büyük bir risk deyip durdular
Hasan bey hayat tecrübesinde yaşadıklarını anlatı
16 defa deneyip düşük negativ alan kadına iki koydu üçe çeverdi(bir embriyo ikiye bölündü)
İkisini reduksiyon yapma zorunda kalmışlar
Bence de en iyisi iki tane inşallah ikisi de tutunur sorunsuz ilerler inan senin kadar heyecanla bekliyoruz sonucu :)

Back
X