Kıbrısa uçak yok son dakika tedavimiz iptal oldu. Ne zaman açılacağda belli deyilmşi. Aglamaktan gözlerim sisti o kadar ilac yuklendim.Biri demiş bakanlık yazı bşey inamayın ucak yok ucak.ne izni! giden gitti biz kaldik. Gelirsende 7 gün karantiina var dediler kocamla günde 600 700 bişe liraymış çok para ben tedavi parasını zor denkleşdim hem hapis ol otelde hemde doktorum donerimde gelemyecekms iptal dedi.Donmuş istemiyorum bende oda yapmıyorum dedi. Yumurtayı kaç dondurdurysak çözyz geriye kalan kullanılıyo dedi. Eksik başlarsın tedaviye dedi. 10-12 taze yumurta verecekmis eger donerden cıkarsa. Bekliycez. Koronada gitmek akıl karı degil.

Kıbrısa uçak yok son dakika tedavimiz iptal oldu. Ne zaman açılacağda belli deyilmşi. Aglamaktan gözlerim sisti o kadar ilac yuklendim.Biri demiş bakanlık yazı bşey inamayın ucak yok ucak.ne izni! giden gitti biz kaldik. Gelirsende 7 gün karantiina var dediler kocamla günde 600 700 bişe liraymış çok para ben tedavi parasını zor denkleşdim hem hapis ol otelde hemde doktorum donerimde gelemyecekms iptal dedi.Donmuş istemiyorum bende oda yapmıyorum dedi. Yumurtayı kaç dondurdurysak çözyz geriye kalan kullanılıyo dedi. Eksik başlarsın tedaviye dedi. 10-12 taze yumurta verecekmis eger donerden cıkarsa. Bekliycez. Koronada gitmek akıl karı degil.
Çok geçmiş olsun sizi anlıyorum
İnanın bende pandemiden önce şubat sonu yüklendim hormonlarla ve her şey yarı yamalak kaldı
Uçaklar bildiğim kadarıyla 13 eylülden sonra olucakmış
Çok acilse istersiniz mersinden vapurlada geçe bilirsiniz
O yoluda araştırın
Lütfen kendinizi ele alın
Zararın yarısından dönmedede var bir hayır
Bu işte piskolojı rahat olması çok önemli
İnşallah her şey rahatına kavuşur yakın zamanda

Geçmiş olsun benimde ertelendi size dedikleri gibi doktor taze kullanacağım dedi hakkımızda hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi vardır bir hayır

Çok geçmiş olsun sizi anlıyorum
İnanın bende pandemiden önce şubat sonu yüklendim hormonlarla ve her şey yarı yamalak kaldı
Uçaklar bildiğim kadarıyla 13 eylülden sonra olucakmış
Çok acilse istersiniz mersinden vapurlada geçe bilirsiniz
O yoluda araştırın
Lütfen kendinizi ele alın
Zararın yarısından dönmedede var bir hayır
Bu işte piskolojı rahat olması çok önemli
İnşallah her şey rahatına kavuşur yakın zamanda
mersinden nasıl geçeim bacım, istambulda mersine ordan kibrisa bebeği yuklucekler sonra tangır tangır geri don o kadar yol tutacaksa tutmaz neyimin acelesi. Oturun kizlar ben diym bu isler cozulmeden olmaz bu isler . alelacele yapip koyacaklar gitsemde doner yok bisey yok ben sorun yasıiıom onlarda doneri bulmakta sorun yasicak belli ki gereksiz macera. uc kurusta degilki verim bi daa bi daa.

Vedat hoca nn canlı yayınlarını takip ediyorum. Fakat şu aklıma takıldı internetten kliniği arastırınca yorumlar çıkmıyo drtır hakkında. Referans acısından. Bende dusunuyorum m Vedat hocayı. Bı girişimde bulunamadım hala.

Vedat hoca nn canlı yayınlarını takip ediyorum. Fakat şu aklıma takıldı internetten kliniği arastırınca yorumlar çıkmıyo drtır hakkında. Referans acısından. Bende dusunuyorum m Vedat hocayı. Bı girişimde bulunamadım hala.
Bende vedat hoca hakkında bulamadım pek bilgi

Troidi olan arkadaslar hamilelik oluşuyor u.
Donasyon olunca tiroit olsada hamile olma şansın oluyor benimde hasimato tiroidim var ilaçla dengelendiği için sorun olmaz demişti ilk donasyonda doktor.tiroit sorun olmuyor tiroidi olup hamile kalan cok var canim.

sevgili Z Zaza74 dilerim Allahtan bu kez evlatlarını kucağına alırsın. sağlıkla devam etsin hamileliğin. benim içime bu kez anne olacağına dair güçlü bir his doğdu. inan bana çok samimiyim sanki yanımdaymışsın da koca karnını birlikte seviyormuşuz gibi bir hisle yazıyorum şu an sana. bütün kalbimle sana dua ediyorum. Sen de hep iyi güzel şeylerle meşgul ol ve bol dua et. Allah çok büyük. ayette der ki 'biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' çok emek verdin çok savaştın. eminim ki güzel bir kader seni bekliyor. En kocamanından öpüyorum seni.
Aklıma gelmişken sen şimdi taze hamilesin bize de dua et ;) :KK200::nazar::KK15:

sevgili Z Zaza74 dilerim Allahtan bu kez evlatlarını kucağına alırsın. sağlıkla devam etsin hamileliğin. benim içime bu kez anne olacağına dair güçlü bir his doğdu. inan bana çok samimiyim sanki yanımdaymışsın da koca karnını birlikte seviyormuşuz gibi bir hisle yazıyorum şu an sana. bütün kalbimle sana dua ediyorum. Sen de hep iyi güzel şeylerle meşgul ol ve bol dua et. Allah çok büyük. ayette der ki 'biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' çok emek verdin çok savaştın. eminim ki güzel bir kader seni bekliyor. En kocamanından öpüyorum seni.
Aklıma gelmişken sen şimdi taze hamilesin bize de dua et :KK66: :KK200::nazar::KK15:
Canım tamaram okadar iyi geliyorki bana böyle yazılarınız.iki gündür transferim olmuş dünden yeni planlar çiziyorum olmasa ne yapayım diye.nolursun azarlama beni.hakikatan bıktım diye bilirim bu defa.etime batırdığım iğne kalbime giriyor gibi sonra boğazıma düyün veriyor ve boğuyor beni,oysa ne acılara katlandım bu yolda inanamazsın.
Yaş 46
Saysız tüp bebek tedavileri
Saysız ameliyatlar
Sayısını bile unutupum donasyonlar.hamilelikler ve düşükler.
Vay be ben nakadar dayanıklı kadınmışım
İlk defadır kendime acıyorum
Bazen burda yazılanları okuyunca,küçük bir baryer görende yollarında sabırsız davranmalarını,kızmıyorum desem yalan derim
Bunları yazarken göz yaşlarımı siliyorum
Artık o gözlerde umutsuz bakıyor bu işlere
Keşke farklı olsada farklı şekilde içimi döksem
Ama inan bu benim kalbimin sesidir parmaklarımda sesi dinliyerek yazıyor

Back
X