canım sonuna kadar mücadele et devam et rabbim verecekse degerde artacak inanki şu an çok zorlanıyorum senın adına çünkü bu acıları çok iyi biliyorum ama eger durum olmazssa bırak artık şu kıbrısı yeter ukraynaya gel hem dillerini iyi biliyorsun ama kalbim diyorki bu bebek lütfen seninle kalsın en içten ve samimi dileklerimle diliyorum bak kendinde söylüyorsun ucuz test diye bekle zamanını inşallah olur eger ki olmazsa artık başka ülke başka tedavi düşün derim ve yinede vazgecme diyorum seni tüm kalbimle kucaklıyorum
Melisam artık seni dinleyerek ve ülke değişikliği yapıcam
Artık kıbrıs kapıları benim için kapandı

Ah be zazam ah çok üzüldüm nedir bu böyle diyecek bişey bulamıyor insanın dili düğüm oluyor nasip ne zamansa inşallah yakındır belkide nasibin kıbrıs değil dediğin gibi Rabbim artık doğru bir işaret versin göstersin bir yön seninde yüzün gülsün kardeşim.

Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik😞

Çok çok üzgünüm ablacim ne diyeceğimi hiç bilmiyorum vardır hersey de Bi hayır üzülme lütfen 🙏 ümidini kesme sen çok çok güçlü Bi kadınsın 🙏
Peki 5.2 olunca mı kimyasal gebelik oluyor.
Nasıl anladınız kimyasal gebelik olduğunu?

günaydın canım Allah işinizi gücünüzü rast getirsin kolaylıklar versin. yanlız benım merkezim karantına olmadıgını soyledı bana daha dün konustuk. sız 7 gun karantınada kalıcaz demıssınız. gercekten karantına var mı? tüp bebek hastalarına özel ızın alındıgını bılıyorum ama şimdi bende korktum.
teşekkürederim cnm özel izinle gelip alıyorlarmış bizi hastamede.ilerlerken2.sonra.tekrar otele bıracağız dediler bilgimiz.böyle.

Kızlar destekleriniz için çok sağolun
Evet çok güçlüyüm doğru diyorsunuz
Yarın dr Hasan Bankeroğluyla konuşum bakalım ne diyecek
Ahh keşke 4 embriyo koysaydı
Belkide biri sağlıklı olup tutardı
Rahim yine tuttu bu bile beni umutlandırıyor biliyormusumuz😢
Kafam çok gergin
Yine vucut hormonlarla yüklendi
Mamografi çektirim bir
Allah korusun bu hormonlar tetiklemesin başka hastalıkları
Bu son donörden 2*2 gebelik yakaladım,acaba frekanslarımızmı tuttu düşünmüyorum değil
Ne yapacağımı bilemiyorum
Bir tek Allahtan güç istiyorum

Buda benim test sonucum
Biyokimyasal gebelik,yani embriyo tutundu ama derin gömülmeden buraktı annesini😞

Eklentiler

• 637DB232-8122-4FCD-A75E-E4C63089DAFB.webp
    637DB232-8122-4FCD-A75E-E4C63089DAFB.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 120
Kafam çok gergin
Mamografi çektirim bir
Bu son donörden 2*2 gebelik yakaladım,acaba frekanslarımızmı tuttu düşünmüyorum değil
Sen herkesin dediği gibi çok güçlü kadınsın zazam rabbim sana güç kuvvet versin canim benim sen yeterki pes etme kardeşim ben pes etmemeyi her şeyi senden öğrendim canim kardeşim ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum rabbimden tek dileğim inanki sen mutlu ol. Sen aydınlattın beni, .bizleri, hepimizi.benim senin sayende gözlerim açıldı senin sayende güçlü olmayı,hakkımı savunmayı öğrendim ve daha bir çok şeyi.canim kardeşim çok değerlisin hepimiz icin.❤❤❤❤❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Melisam artık seni dinleyerek ve ülke değişikliği yapıcam
Artık kıbrıs kapıları benim için kapandı
canım arkadaşım inanki senin adına çok ama çok üzgünüm acın acımdır şimdi biliyorum içinin nasıl yandığını söyleyecek söz yok ama o kalp yangınlarını sessizce ağlamaları sanki suçlu benmişim gibi eşimin yüzüne korkuyla bakmaya bende bunları yaşadım ve sen de yaşıyorsun seni çok iyi anliyorum bende aynı yerde 3 danasyon denedikten sonra biliyorsun orada 6 adet 5 ci güne gelen emriyoları bıraktım çünkü orası bana iyi gelmedi belki şansımız kaderimiz veya genlerimiz başka ülke başka tedavi inanki buna odaklan yeter bu kıbrıs hep aynı tedavi hiç bir değişiklik yok lütfen senin dilin var ben gibi tercümanda tutmuyacaksın git oradaki yani ukrayna görüş aklına yeteni dene ama yılma bu kadar mücadele bırakılmaz sen çok güçlü kadınsın sınır kapıları acılsın benim için orası umut oldu bende tekrar deniyecegım tedaviye hemen başlanacak inşalllah rabbim bu sefer yüzümüze güler olmassada ne yapalım canımız sag olsun bir kez geliyoruz bu dünyaya nasipte ne varsa o yaşanır rabbim daha büyük acılar vermesin seni çok seviyorum lütfen kendine iyi davran senin beklide kıbrısta nasibin yok böyle düşün ve çok geçmiş olsun canım arkadaşım sevgiyle sana kocaman sarılıyorum

Son düzenleme:
Kafam çok gergin
Mamografi çektirim bir
bırak artık kıbrısı benim düşüncem başka tedavi başka ülke tabiki bu benim düşüncem genede sen bilirsin

Sen herkesin dediği gibi çok güçlü kadınsın zazam rabbim sana güç kuvvet versin canim benim sen yeterki pes etme kardeşim ben pes etmemeyi her şeyi senden öğrendim canim kardeşim ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum rabbimden tek dileğim inanki sen mutlu ol. Sen aydınlattın beni, .bizleri, hepimizi.benim senin sayende gözlerim açıldı senin sayende güçlü olmayı,hakkımı savunmayı öğrendim ve daha bir çok şeyi.canim kardeşim çok değerlisin hepimiz icin.❤❤❤❤❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahhh bir bilseniz çektiklerimi
Cidden artık taşikardiden ölücem
Hem param,sağlığım,güzelliyim bok oldu gitti

Back
X