Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir bilgim yok baku hakkinda ama fiyat iyimis uygun kibrisa göre. Rabbim gönlünüze göre versinBende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
bacım resmini görim die derdine düşme bence 9 ay karnında taşıyıp hergün ayva ye sonra kaynanaya benzesin :) mahpus kaderHatta bir klinikte resimde gösteriyormus![]()
ben burayla konuşmuştum. çok yardımcı olucaklardı sprem benim ki 2500 yuro demişti doktor bana ama sonra konuşup numarasın ı buradan aldığım arkadaşın oranın elamnı olduğunu öğrendim. onlar hakında bişi duymadım ama gıcık aldım kıbrısta yaptım donasyonuBende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
Resim görme derdinde degilimde sadece dikkatimi cekti yabancilara yapilan bir ayricalikmi var diyebacım resmini görim die derdine düşme bence 9 ay karnında taşıyıp hergün ayva ye sonra kaynanaya benzesin :) mahpus kader![]()
Kibrista hicbiri gostermiyor bakude gösteriyorlar diye biliyorum bende canimHatta bir klinikte resimde gösteriyormus![]()
hı anladım bacımResim görme derdinde degilimde sadece dikkatimi cekti yabancilara yapilan bir ayricalikmi var diyefarkli seyler yazdigi icin dikkatimi ce
Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olurArkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi
Inşallah canım ya. Şu illet bi bitse de hayırlısıyla gitsekBende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur![]()
Yinemi değişmiş kararlar asi yaptıranlara 1 hafta demişti benim klinik vallahi kafam karıştıArkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi
Ay evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur![]()
Valla 2 doz asi yada antikor testi yaptıranlara karantina olmayacakmışYinemi değişmiş kararlar asi yaptıranlara 1 hafta demişti benim klinik vallahi kafam karıştı
Valla 2 doz asi yada antikor testi yaptıranlara karantina olmayacakmışYinemi değişmiş kararlar asi yaptıranlara 1 hafta demişti benim klinik vallahi kafam karıştı
Aminn cnm hayirlisi insallahhhhh kalkar komple yada özel izinle cikabiliriz.Biz asi yaptirmicaz bakalim nolcak. Bu arada muhtemelen hersey yolunda giderse seninle denk gelebilirizAy evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤
Iyide bu asi yaptirdiktan 3yada 6 ay sonra gebelik olurmus.Valla 2 doz asi yada antikor testi yaptıranlara karantina olmayacakmış
Bugün açıklanmış
Bende öyle duydum off gerçekten biktim su koronadan da yasaklardan da ben yeniyilda korona oldum 6 ay asi yapmicaklarmis olanlara 6 ay onu bekle 1.2 dozu bekle dozlardan snra gebelik olusma surecini bekle off offf off cok içim skildiIyide bu asi yaptirdiktan 3yada 6 ay sonra gebelik olurmus.