Bende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
Benim bir bilgim yok baku hakkinda ama fiyat iyimis uygun kibrisa göre. Rabbim gönlünüze göre versin🥰

Bende bircok yeri arastiriyorum bakuyu dusunuyorum fiyat uygun geldi 3bın 5 yuz dolar dediler ucak fıyatları cok pahali celalettın ornekte tedavi olan varmı o Dr hakkında bilgisi olan varmı
ben burayla konuşmuştum. çok yardımcı olucaklardı sprem benim ki 2500 yuro demişti doktor bana ama sonra konuşup numarasın ı buradan aldığım arkadaşın oranın elamnı olduğunu öğrendim. onlar hakında bişi duymadım ama gıcık aldım kıbrısta yaptım donasyonu

bacım resmini görim die derdine düşme bence 9 ay karnında taşıyıp hergün ayva ye sonra kaynanaya benzesin :) mahpus kader :KK70:
Resim görme derdinde degilimde sadece dikkatimi cekti yabancilara yapilan bir ayricalikmi var diye😀farkli seyler yazdigi icin dikkatimi cekti .

Arkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi

Arkadaşlar kıbrıs bugün açıklama yapmış. Nisan itibariyle 2 doz asi olanlara yada antikor testi yaptıranlara karantina süreci olmayacakmış. Sizin görüştüğünüz klinikler birşey söyledi mi
Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur 😊

Yinemi değişmiş kararlar asi yaptıranlara 1 hafta demişti benim klinik vallahi kafam karıştı

Bende okudum internette fakat klinik bir bilgi vermedi henüz. Corona yüzünden 1 sene kaybimiz oldu dilerim insallah hersey bu sene hepimiz icin güzel olur 😊
Ay evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤

Ay evet ya ertele ertele nereye kadar nisan ayında gideceğiz biz ama korkuyorum nisanda ertelenir diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasin❤❤
Aminn cnm hayirlisi insallahhhhh kalkar komple yada özel izinle cikabiliriz.Biz asi yaptirmicaz bakalim nolcak. Bu arada muhtemelen hersey yolunda giderse seninle denk gelebiliriz😊

Back
X