E gebelik dusunenlerin aşı yaptırmaması gerekıyordu hani, e bi de yaşlılardan biz yaştakilere zaten sıra gelmezki !!!!!!!!!!!!

Iyce kafamiz sasirdi bi diyolar kisirlik yapiyor , bir diyolar bisey olmaz ama aradan 3/6ay gecmesi gerekiyor.
Yaptiralim testimizi gidelim yetti artik biktik usandikk özel izin alinsin yeminle bizleri kimse düsünmuyor yaaa

Iyce kafamiz sasirdi bi diyolar kisirlik yapiyor , bir diyolar bisey olmaz ama aradan 3/6ay gecmesi gerekiyor.
Yaptiralim testimizi gidelim yetti artik biktik usandikk özel izin alinsin yeminle bizleri kimse düsünmuyor yaaa
Maalesef öle düşünen yok bizleri bu corona yüzünden herşey birbirine girdi aşı bir muamma büyüklerimiz oldu ben hergün bakıyorum bize nezaman gelecek diye gitmeden asi olsak da bari öyle gitsek böyle korka korka yaşıyoruz dün diş hekimime korka korka gittim maskeye okadar alışmışım ki doktor maskeni çıkar deyince korka korka çıkardım galiba benim panik ataklarım arttı bu dönemde karşı komşuma bile selam veremez oldum korkudan

Evet kizlar paylasilmaya baslamis. 1 nisandan itibaren 2 doz asi yaptiranlar pcr testi ile karantinasiz girebiliyormus kibrisa..
Asisi olmayanlar ne olcak bunla ilgili bisey paylasilmamis. Bari karantinayi 3 güne düsürsünler

Evet kizlar paylasilmaya baslamis. 1 nisandan itibaren 2 doz asi yaptiranlar pcr testi ile karantinasiz girebiliyormus kibrisa..
Asisi olmayanlar ne olcak bunla ilgili bisey paylasilmamis. Bari karantinayi 3 güne düsürsünler
Bnm merkezin birsey demedi ama ben asi olamayacağım 4 ayim daha var gerçekten cok üzüldüm

Benim merkezde paylasmamis cnm baska yer paylasmis. Bizde asi yaptirmayagiz Allah yardimcimiz olsun nasil yapcaz hic bilmiyoz.
Donorlere ve hastalara asi zorunlulugu bana olmazmis gibi geliyor. Zaten turkiyede asi sirasinin gelecegini de sanmiyorum.
Ozel izinle karantinali olmasi mantikli olan ve kaldigimiz sure icin odeme alinir umarim.
Acaba mart ayinda izinler gelir mi? Nisanda sanirim acilir acilmaz yogunluk cok olacakz

Antikor testi de oluyor muş canım asi şart değilmiş

Antikor testi corona gecırıp gecırmediğine ve gecırmıssen antıkor olusup olusmadıgına bakıyor ... biz corona gecırmedik o yuzden antıkor testı işimize yaramaz ki !!!!

Merhaba kızlar bebegin genetik test sonucu cıktı merak edenler vardı temiz cıktı neden böbreklerinin olusmadıgına tıbbı acıklama yok maalesef ikinci gebelik için sorun teskil edecek bişey cıkmadı genler temiz yani kıbrısdaki merkezime de attım sonuclarımı baklalım ne diyecekler 🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar bebegin genetik test sonucu cıktı merak edenler vardı temiz cıktı neden böbreklerinin olusmadıgına tıbbı acıklama yok maalesef ikinci gebelik için sorun teskil edecek bişey cıkmadı genler temiz yani kıbrısdaki merkezime de attım sonuclarımı baklalım ne diyecekler 🤷🏻‍♀️
ne zamandır girmeye fırsatım olmuyordu. senle aynı zamanlarda gebeliğimi öğrendim. seninle aynı haftadayım 18 deyim korkuyorum, ürkyorum, günüm gelmeden doktora gitmek istemiyorum ya durmuşsa kalbi ya bırakmışsa beni diye kafayı yicem her doktor kapısında aynı çarpıntı her kapıdan çıkışta şükür lafı ne kadar zormuş ayalrın geçişi. ya yavrum bırakırsa korkusu azıcık agrı girse kasığıma yüreğime darlık çökyor ya yavruma bişi olmuşsa die allahım yüzümüze baksın bacım. inan damlalar dökülüyor şuan gözümden o korkuyu bilmeyen anlamıyormuşum demek rahatlıkla geçmiş olsun yazabiliyordum. şimdi tmara sen kalbim sızlıyor allah yğzümüze baksın die dua ederken içim titriyor. donmuşların seni tuttuğunda bırakmicak bu sefer allahım yüzümüze bakıcak 2021 bizim yılımız olucak inşalllh. kardeşim. seni anlayamam elbet ama korkusu bile içimi bu kadar incitirkn allah bundan onra yarve yardımcımız olucak. yavrularımıza kavuşacağız. inşallah. kb tekrar canını yaktıysam özür dilerim kardşim.

Ukrayna da iyi bir alternatif bence. Kibris karantina durumlari devam ederse ukrayna dusunulebilir.
Paket olarak maliyet tek deneme 4900 eur olana sadece ucak paranizi odeyip gidiyorsunuz. Ilaclarinizi da veriyorlar.
Sadece 5.gun embriyosu olarak dondurma uygulamalari yok anladigim.
42 yaşındayım. Erken menopoza girdim. Ukraynadaki Biotexcom hakkında bir açıklama yapmak istiyorum. Kısacası 14 aralıkta embryo transfer gerçekleşti, 3 embryo transfer edildi. İkili fırsat paketi seçmiştik (7500 euro) kendimizi garantiye almak için. Hiç beklemediğimle karşılaştım, gayet güzel servis. Tüm süreç boyunca 1 odalı dairede kaldık, klinikte birçok avrupalı vardı, özellikle Almanlar ve İtalyalılar. Herşeyden memnun kaldım, tek sorun uçak biletleri biraz pahalıydı. Embryo transferinden bir sonraki gün bana embryo transfer protokolü verdiler. Paketime göre 3 aylık ilaçlar. Trde o ilaçların fiyatını hesapladım toplam 740 euroluk ilaç aldım. Bence gayet güzel bir klinik, doktorları Türkçe bilmiyor ama Allaha Şükür türkçe bilen elemanları var, ayrıca Andreye çok teşekkür ederim.

42 yaşındayım. Erken menopoza girdim. Ukraynadaki Biotexcom hakkında bir açıklama yapmak istiyorum. Kısacası 14 aralıkta embryo transfer gerçekleşti, 3 embryo transfer edildi. İkili fırsat paketi seçmiştik (7500 euro) kendimizi garantiye almak için. Hiç beklemediğimle karşılaştım, gayet güzel servis. Tüm süreç boyunca 1 odalı dairede kaldık, klinikte birçok avrupalı vardı, özellikle Almanlar ve İtalyalılar. Herşeyden memnun kaldım, tek sorun uçak biletleri biraz pahalıydı. Embryo transferinden bir sonraki gün bana embryo transfer protokolü verdiler. Paketime göre 3 aylık ilaçlar. Trde o ilaçların fiyatını hesapladım toplam 740 euroluk ilaç aldım. Bence gayet güzel bir klinik, doktorları Türkçe bilmiyor ama Allaha Şükür türkçe bilen elemanları var, ayrıca Andreye çok teşekkür ederim.
hamile misiniz

Yeniden çok büyük geçmiş olsun canım. İnşallah donmuş embriyolarınla anne olacaksın Allah'ın izniyle.
Bu bilgiyi paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim. Aldığın bilgiyi bizimle de paylaşırsan çok yararlı olacağını düşünüyorum canım. Şayet bu durumlarda yapılabilecek bir şeyler varsa ya da öncesinden bu duruma maruz kalmayı engellemek mümkün olacaksa hep birlikte öğrenelim ve gerekeni yapalım. Bu forumun en büyük faydası da bu öğrenilen bilgilerin tecrübelerle edinilmesi ve herkesin ulaşabilir olması gerçekten çok büyük bir nimet.

Evet Allaha şükür, klinikte bile 12. haftaya kadar kendinizi iyi bakın, tüm verdiğimiz ilaçları kullanın dediler. En tehlikeli 7-9 haftaymış. Şimdi baya bulantılar var, verdikleri Progesteron (İnjesta) ve Oksi Progesteron iğneleri baya etkiliyor galiba

Back
X