Kızlar kıbrıstan haber varmı
Yollar açıldımı?
Bir iki gün önce ukraynayı sormuştunuz, o zamandan beri yazmak istiyordum. Eğer imkanınız varsa bence deneyin. Ben de kıbrısa gittim ama bakü açık olsaydı oraya gidecektim. Kıbrısı denemişsiniz sizde zaten, bir sürü de deneyen var aramızda. Hepimiz aksilikler yaşadık, istemediğimiz şeyler oldu. Belki de kısmette sizin için ukrayna vardır.

Kızlar kıbrıstan haber varmı
Yollar açıldımı?
Canim güzelyurt gazimağusa lefke ve iskele bunlar tamamen normal hayata dönmüş dükkanlar hastaneler okullar herşey açılmış hayat normale dönmüş maalesefki lefkoşa ve girnede yasaklar devam ediyormuş sadece tam kapanma deilde bizde olan hafta sonu yasakları onlarda haftanın yedi günü oluyormuş sadece marketler acıkmış belli saatlere kadar

Kaldirsinlar karantinayida süper olurr
Keşke o ikisinide kaldırsalar sadece o ikisi kalmış ınsallah o günlerde gelir martta acilirdiye tahmin ediyorum mart ayında girnede kongreler olur genelde büyük şirketlerin konaklamalı otellerin çoğu kapalı şuan kibrista.açık fakat rezervasyon almıyorlar riskten dolayı. Insallah temennim açılır mart basinda

Bir iki gün önce ukraynayı sormuştunuz, o zamandan beri yazmak istiyordum. Eğer imkanınız varsa bence deneyin. Ben de kıbrısa gittim ama bakü açık olsaydı oraya gidecektim. Kıbrısı denemişsiniz sizde zaten, bir sürü de deneyen var aramızda. Hepimiz aksilikler yaşadık, istemediğimiz şeyler oldu. Belki de kısmette sizin için ukrayna vardır.
Ah keşke biz istediğimiz gibi olsaydı her şey
Eşim katiyyen ukraynaya razı değil
Hatta az önce kavga bile etik

Turkiyede bır donasyon mərkəzi acsalar bu kadar kışı magdur kalmasak Baska ulkelere gitmesek devlet buna Bı çare bulsa sesimizi duysalar
Cağ okadar çabuk ilerliyor teknoloji okadar çok çoğalıyor turkiyede bir araştırma yapılmış sağlık ve teknoloji dergisinde okumuştum turkiyede ve sayılı bir çok ülkede giderek çocuk doğurganlık giderek azalmakta kendiliğinden hamile kalan sayısı azalıyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam teknoloji her yerdenn ilerliyor her yıl yeni teknik metodlar çıkıyor bundan bir 7 sene sonra bizden sonra gelecek nesillerde yapılacak araştırmalarla taleplerle türkiyede de donasyon merkezleri açılabilir diye düşünüyorum ben. Bazı doktorlar sayili diye düşünüyorum. bu fikre karsi cikiyor kibrista donasyon yaptıracam dediğinde benimde basim yanar diye dusuncesiyle insanin suratina garip garip irkilerek bakıyorlardı bundan 1 veya 2 sene önce simdi talep okadar arttiki artik normal gözüyle bakiliyor profesörler ve doktorlar tarafından .keşke ilerki tarihler beklenmese ve turkiyede yasak olan bu donasyon kaldırılsaydi buna çözüm bulunur canim insallah

Turkiyede bır merkez acip denetimli bir sekilde yapsalar her merkez yapmasın cunku turkiye hər sahtakarlıga musait bır yer bızı yine magdur ederler sadece devlet denetimi bir yer acılmasını o kadar ıstıyorumkı herkes gonul rahatlılıgıyla gıder

Ah keşke biz istediğimiz gibi olsaydı her şey
Eşim katiyyen ukraynaya razı değil
Hatta az önce kavga bile etik
Benim eşim de aynı kibris dışında bastet istemiyor erkekler maalesef malesef anlamıyorlar ahh ah bu konularda çok dertliyim bacım bende kibris olmazsa başka ülkelere gidelim yok illa kibris ya orda olmazsa diyorum olur olur deyip duruyor 🙁🙁🙁🙁

Turkiyede bır merkez acip denetimli bir sekilde yapsalar her merkez yapmasın cunku turkiye hər sahtakarlıga musait bır yer bızı yine magdur ederler sadece devlet denetimi bir yer acılmasını o kadar ıstıyorumkı herkes gonul rahatlılıgıyla gıder
Bunu turkiyenin sayılı tüp bebek merkezleriyle yapılmalı bence benim fikrim başarı oranlarını araştırıp ona gore merkezi düşünülmeli diye düşünüyorum aynı kibristaki sistem gibi.

Ya kızlar geçen ay 18 de adet olmustum rahim filmi çektirdim bu ay gecikti korunmasız ilişki olmadı neden acaba olur mu böyle rahim filmin den sonra

Türkiye’de buna izin verilmesine imkan yok, buraya bile arada çıkıp birisi yazıyor dinen uygun değil diye. Artık ülke iyice yobazlığa doğru gidiyor, her cemaat ayrı fetva verir öyle bir izin çıkacak olsa.
Yumarta donasyon, tasiyici annelik ve hatta genetik test almanyada da yasak diye biliyorum.embriyo koruma yasasina gore yapilamiyor..baska avrupa ulkelerinde de olabilir ayni uygulama.
Turkiyede dinen uygun olmadigi icin dediginiz gibi izin verilecegini sanmiyorum.
Umarim elimizdeki yapilabilen ulkelerde sansimiz olur ve saglikli bebek sahibi olabiliriz.

Back
X