5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz
Bence olmuyor direk söylemeyelim,sadece transfer öncesi anlaşmak lazım
Olmasa yeni donörle yardım etsinler diye

Bu konuda bi bilgim yok sormak lazım pazartesi günü merkezden haber bekliyorum eğer böyle birşey olursa yeni donör konusunda zorlayacağım umarım 5. Güne fazla embiriyo kalır en son 3. Gün 6 embriyo var dı.
İnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınız😂

Bu konuda bi bilgim yok sormak lazım pazartesi günü merkezden haber bekliyorum eğer böyle birşey olursa yeni donör konusunda zorlayacağım umarım 5. Güne fazla embiriyo kalır en son 3. Gün 6 embriyo var dı.
İnşallah hayırlı haber alırız pazartesi günü❤️ Rabbim yardımcın olsun cnm. bebiş haberlerı beklıyoruz kızlarr 😍 bu sene bizlerın senesı olsun cifter cifter inşallahhh 👶👶

5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz
Ücret ödersin canim ücretsiz olmuyor ama merkezle konuşup ona gore Ücret o öğrenmen lazım

İnşallah hayırlı haber alırız pazartesi günü❤️ Rabbim yardımcın olsun cnm. bebiş haberlerı beklıyoruz kızlarr 😍 bu sene bizlerın senesı olsun cifter cifter inşallahhh 👶👶
Ayyy aminnnnn ınsallah herkesden güzel haberler gelsin❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩🤩🤩 moralimiz umudumuz yerine gelsin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınız😂
Sen ne guzel yürekli bir kadınsın ınsallah sende canim rabbim güzel yüreğine göre versin . Herzaman her dersimizde yanımızdasın iyiki varsın zazam rabbim seninde herzaman yüzünü güldürsün ❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Teşekkürederim inşallah🙏Bu sene burası bebek haberleriyle şenlensin herkez için çok dua ediyorum. Bu yolda emek veren herkeze rabbim Annelik duygusunu yaşatsın

Sen ne guzel yürekli bir kadınsın ınsallah sende canim rabbim güzel yüreğine göre versin . Herzaman her dersimizde yanımızdasın iyiki varsın zazam rabbim seninde herzaman yüzünü güldürsün ❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Canımsın
İnşallah evlatlarımızı burda anlatacaz ve her kese moral olucaz🤲🤲🤲🥰

Teşekkürederim İnşallah🙏 İkiz yeğenlerim var biri kız biri erkek bakımı ilk başlarda çok zor ama sonra birbirlerine arkadaş oluyorlar.
Şenin demi ikiz yeğenlerin var benimde 5 yaşında tek yumurta ikizi yeğenlerim var canlarım biryere çıkamadıkları için birbirleriyle arkadaşlık ediyor onlarda. Bilmem mi bebekken çok zordu 1 ay annemle ben baktık ama çok özel ikiz çocuk.

Şenin demi ikiz yeğenlerin var benimde 5 yaşında tek yumurta ikizi yeğenlerim var canlarım biryere çıkamadıkları için birbirleriyle arkadaşlık ediyor onlarda. Bilmem mi bebekken çok zordu 1 ay annemle ben baktık ama çok özel ikiz çocuk.
Evet canım bizimkilerde 7 olacaklar. Mayısta dediğin gibi çok özel ikiz çocuklar.

Bence olmuyor direk söylemeyelim,sadece transfer öncesi anlaşmak lazım
Olmasa yeni donörle yardım etsinler diye
Boyle bir senaryoda hic transfer edilmese, transferi kabul etmeme sansimiz var mi?
5000 eur ucretin 3500 unu toplamada aliyor ,kalani transferde diyorlar. Transfer hakkimdan vazgecip yeniden baslanabiliyor mu?

Boyle bir senaryoda hic transfer edilmese, transferi kabul etmeme sansimiz var mi?
5000 eur ucretin 3500 unu toplamada aliyor ,kalani transferde diyorlar. Transfer hakkimdan vazgecip yeniden baslanabiliyor mu?
Şimde iki yüksek kaliteli embriyo kalırsa gebbelik şansı yüksek
Onlar çöpe atılamazki
Tek embriyo kalırsa iptal etmek olur

Back
X