- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Bak hemn benim yazımın altında cevapla yazıcak oraya tıkla yazİstanbul da dr lazım bana
İstanbulda bülent urman iyi
Ama biraz pahalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak hemn benim yazımın altında cevapla yazıcak oraya tıkla yazİstanbul da dr lazım bana
Bence olmuyor direk söylemeyelim,sadece transfer öncesi anlaşmak lazım5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz
İnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınızBu konuda bi bilgim yok sormak lazım pazartesi günü merkezden haber bekliyorum eğer böyle birşey olursa yeni donör konusunda zorlayacağım umarım 5. Güne fazla embiriyo kalır en son 3. Gün 6 embriyo var dı.
İnşallah hayırlı haber alırız pazartesi günüBu konuda bi bilgim yok sormak lazım pazartesi günü merkezden haber bekliyorum eğer böyle birşey olursa yeni donör konusunda zorlayacağım umarım 5. Güne fazla embiriyo kalır en son 3. Gün 6 embriyo var dı.
Ücret ödersin canim ücretsiz olmuyor ama merkezle konuşup ona gore Ücret o öğrenmen lazım5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz
Ayyy aminnnnn ınsallah herkesden güzel haberler gelsin❤❤❤❤❤İnşallah hayırlı haber alırız pazartesi günüRabbim yardımcın olsun cnm. bebiş haberlerı beklıyoruz kızlarr
bu sene bizlerın senesı olsun cifter cifter inşallahhh
![]()
❤❤❤İnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınız![]()
Sen ne guzel yürekli bir kadınsın ınsallah sende canim rabbim güzel yüreğine göre versin . Herzaman her dersimizde yanımızdasın iyiki varsın zazam rabbim seninde herzaman yüzünü güldürsün ❤❤❤❤❤❤❤İnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınız![]()
Teşekkürederim İnşallahİnşallah 3 embriyon blastokist olur ve ikisi size tutunur,ikiz annesi olasınız![]()
Teşekkürederim inşallahİnşallah hayırlı haber alırız pazartesi günüRabbim yardımcın olsun cnm. bebiş haberlerı beklıyoruz kızlarr
bu sene bizlerın senesı olsun cifter cifter inşallahhh
![]()
CanımsınSen ne guzel yürekli bir kadınsın ınsallah sende canim rabbim güzel yüreğine göre versin . Herzaman her dersimizde yanımızdasın iyiki varsın zazam rabbim seninde herzaman yüzünü güldürsün ❤❤❤❤❤❤❤![]()
Darısı sanaTeşekkürederim İnşallahİkiz yeğenlerim var biri kız biri erkek bakımı ilk başlarda çok zor ama sonra birbirlerine arkadaş oluyorlar.
Ayyy insallahhhhCanımsın
İnşallah evlatlarımızı burda anlatacaz ve her kese moral olucaz![]()
Şenin demi ikiz yeğenlerin var benimde 5 yaşında tek yumurta ikizi yeğenlerim var canlarım biryere çıkamadıkları için birbirleriyle arkadaşlık ediyor onlarda. Bilmem mi bebekken çok zordu 1 ay annemle ben baktık ama çok özel ikiz çocuk.Teşekkürederim İnşallahİkiz yeğenlerim var biri kız biri erkek bakımı ilk başlarda çok zor ama sonra birbirlerine arkadaş oluyorlar.
İnşallah darısı hepimizin başınaDarısı sana![]()
Evet canım bizimkilerde 7 olacaklar. Mayısta dediğin gibi çok özel ikiz çocuklar.Şenin demi ikiz yeğenlerin var benimde 5 yaşında tek yumurta ikizi yeğenlerim var canlarım biryere çıkamadıkları için birbirleriyle arkadaşlık ediyor onlarda. Bilmem mi bebekken çok zordu 1 ay annemle ben baktık ama çok özel ikiz çocuk.
Boyle bir senaryoda hic transfer edilmese, transferi kabul etmeme sansimiz var mi?Bence olmuyor direk söylemeyelim,sadece transfer öncesi anlaşmak lazım
Olmasa yeni donörle yardım etsinler diye
Şimde iki yüksek kaliteli embriyo kalırsa gebbelik şansı yüksekBoyle bir senaryoda hic transfer edilmese, transferi kabul etmeme sansimiz var mi?
5000 eur ucretin 3500 unu toplamada aliyor ,kalani transferde diyorlar. Transfer hakkimdan vazgecip yeniden baslanabiliyor mu?
Maşşallah allah bağışlasın yeğenlerini. ayaklarına taş değmesin. ömür boyu rabbim acılarını göstermesin bütün çocuklarınEvet canım bizimkilerde 7 olacaklar. Mayısta dediğin gibi çok özel ikiz çocuklar.