- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
Çok doğruÇok güzel düşünce ve yüzde yüz katılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğruÇok güzel düşünce ve yüzde yüz katılıyorum
2 tane 5AA olsa yeterli mi?bana 2 cok az geliyor 20 li yaslar icin.Şimde iki yüksek kaliteli embriyo kalırsa gebbelik şansı yüksek
Onlar çöpe atılamazki
Tek embriyo kalırsa iptal etmek olur
En son tedavimde 6 embriyom 5 güne geldi2 tane 5AA olsa yeterli mi?bana 2 cok az geliyor 20 li yaslar icin.
Genelde donasyon yapanlar 5.gune kac embriyonuz gitmisti..
Iste aslinda olmasi gereken bu degil mi acaba? Yoksa genelde 2 taneye razi mi gelmekiyiz..En son tedavimde 6 embriyom 5 güne geldi
Eminim yumurta iyiydi
Hemşire söyledi
Bu kızın yumurtalarına güveniyorum dedi
İnşallah canımIste aslinda olmasi gereken bu degil mi acaba? Yoksa genelde 2 taneye razi mi gelmekiyiz..
Senin 6 embriyodan daha onceki iki transfer de gebelik olustu diye hatirliyorum. Kalan 2 embriyo sana sagliklo bebek olsun insallah...![]()
sizin nerede oldu ?coooooook haklısin...Benim 43 yasta 5. Gune geldi gerisini siz düşününama ari sutu biesteronlar melatoninler d vitaminleri kullandim.bebegimde oldu cok şukür
Genc olmak bile fark etmiyor aslinda. 5. Gune her genc kızin 5 er 6 sar kalmiyor ..
1 saglikli yumurta istiyoruz tedavide hepi topu
merhaba donasyon oldunuzmu olduysanız hangi merkezde oldunuzArkadaşlar merhaba. bende donasyona karar verdım ama gittiğim doktor dunya tüp bebek berk angünü öneriyor. sizler bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba? cok merkez var ben hıt ıle bahcecı arasındaydım. şimdi de doktorum kafamı karıstırdı ?
Rabbim yolunuzu acık etsin cnmarkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah gönlüne göre versinarkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
Bizim de gynolifeda 16 yumurta toplandi, besincu gune bir tane 1ab bir tane 3 ab kaldi sadece. Benim tup bebek tedavilerimde besinci gune tum embriyolarimiz kaliyordu, biz de cok uzulduk, donasyob rahatligi olir saniyorduk daha gerildik, o bir tane saglikli cikar mi endisesi hala devam ediyor, hamilelik devam.Arkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Normal canim fiat muayene Ücret i oKızlar 600 tl muayne ücreti iyimi yoksa fazlamı? Birde muayneden sonra kontrole demi para verılıyor türkıyede?
Seni çok takdir ettim canim rabbim sizi korusunarkadaşlar bana dua edin koruyucu aile başvurusu yapıyorum tedaviyede devam edeceğiz ama evimizde ses olsun istedik
Peki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağımBizim de gynolifeda 16 yumurta toplandi, besincu gune bir tane 1ab bir tane 3 ab kaldi sadece. Benim tup bebek tedavilerimde besinci gune tum embriyolarimiz kaliyordu, biz de cok uzulduk, donasyob rahatligi olir saniyorduk daha gerildik, o bir tane saglikli cikar mi endisesi hala devam ediyor, hamilelik devam.
Her gittiğinde almıyor doktor önce parayı ödüyorsun senden eksta bisey isterse ödüyorsun benden 3 kere test istediler 3 undede para ekstra ücret ödedik.Ön tedavide kac kez dr gıdılıyor. Her gittigimde 600 tl mi verecegım
Sakin ol canim hayirlisi bence güzel haber alacaksinPeki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağım![]()
Sıkma canını sakın sen ara peşlerine düş sor surekli sor canim aramalarını bekleme lütfen.Peki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağım![]()