Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4900 tekli paket. Ben gittiğim zaman ikili paket 6900 idi. Şu an fiyat farkı var sanırım. 5li garanti paket de 11 bin veya daha fazla diye hatırlıyorum. Ama bu bilgiler güncel değil, muhtemelen farkıdır şimdi.arkadaşlar ukrayna ücretleri ne kadar yazarsanız sevinirim
Dün andere yazdığıarkadaşlar ukrayna ücretleri ne kadar yazarsanız sevinirim
birinci denemenin içinde neler var canım ilaçlar uçak biletleri falan var mıDün andere yazdığı
4900 ( 1 ) deneme
7500 ( 2 ) deneme
11900 (5 ) deneme ( Garantili paket, sonuç alamadan para iadesi)
İlaç parası pakete dahil ise ödemeleri gerçekten daha mantıklı, ödemeleri iyi olmuş. Örneğin: bir aylık yumurta baskılayıcı lucrin Depot 3,75 tek bir iğne 180 euro, bunu üç aylık olarak alsan eminim daha fazladır. Diğer ilaçları da eklersen en azından kliniğe vereceğiniz ücretten 300 euro düşürmüş olursunuz. Ben Almanya'da yaşadığım için buradaki ilaç maliyetine göre söylüyorum.Ben de biotex de ilk tedavimde gitmiştim ön görüşmeye. Ancak İkinci tedavimde korona nedeniyle ön görüşmeye gitmedim. Türkiye’de doktor kontrollerim oldu, ilaçları buradan aldım. Doktor raporlarını da Andrey’e atmıştım. Transfer için Ukrayna’ya gidince benden ilaçların fişini istediler ve Euro olarak ödediler ilaçları. Yani ben ilaç parası vermemiş oldum. Bu arada benim donör daha önce hiç yumurta vermemişti. Burda bir arkadaşım söylemişti, çok yumurta veren donör seçme diye. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum. Ama pozitif sonuç verdi. Donörümün kendi çocuğu da vardı. Nacizane önerim; kendi anne olan ve sürekli yumurta vermemiş olan donör yumurtaları genellikle kaliteli oluyor.
Uçak bileti hariç hepsi dahil. Resim atim bak.birinci denemenin içinde neler var canım ilaçlar uçak biletleri falan var mı
Aynen canim en azindan orda kiz cok bulunur donör icin kibrisda allah bilir kimden yapiolar ve dondurulmus yumurtalari 50 kisiye dagitiolar embrioyu daha saglam dusunuyorum ukraynada... ins guzel haber alirizda icimiz rahat olurCok heycanlandım okurkenmaşşallah vallahı hayranımm cesaretıne canımmm
Kıbrısda havalani transfer otel derken su saate benim 1500 euro gitmistibide sabah klinik ordada ilactir tedavinin yari ücretidir 2500 euro +ilac parasi
dagitcak paramiz cok ya ilk günden baslicak
Benim adami kandiramiyom zazam ne eddiysem ne dediysem yoookk
Bana diyorki bilmedigimiz ülke dilini bile bilmiyoz. Kaziklarlar bizi diyo resmennn
Kazigi kibrista görcekkk tedavim oteldir sudur budur 9bin euroyu bulcakkk pess yaaa o paraya ben 5garantili paketi alirdimm of icim sizliyo yaaa
Sen yazdikca ona söluyom hayirli haberlerini bekliyorummm belki bizimde gitmemize vesile olacaksin![]()
Peki kac hafta durman lazim orda veya 2.kezmi gittiginde transfer olacakCanım pablocum tabii ukraynadada esmer çok
Yarın olsun bir kliniğe gidim bakalım ne diyecekler
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de çok umutluyumTamaracım gözünüzün önünde ben kaç senedir bir gebe kalıyorum,bir düşüyor
Kaç kere sevinç ve hayal kırıklığı
Eğer hiç gebe kalmasaydım belki vaz geçerdim
Ama farklı ülke yeni umut
Pazartesi bakalım ukrayna doktorları ne plan çizecek
Lazım olursa ameliyat bile yapıcaklar
Her şeyi anlatıcam size![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimİlaç parası pakete dahil ise ödemeleri gerçekten daha mantıklı, ödemeleri iyi olmuş. Örneğin: bir aylık yumurta baskılayıcı lucrin Depot 3,75 tek bir iğne 180 euro, bunu üç aylık olarak alsan eminim daha fazladır. Diğer ilaçları da eklersen en azından kliniğe vereceğiniz ücretten 300 euro düşürmüş olursunuz. Ben Almanya'da yaşadığım için buradaki ilaç maliyetine göre söylüyorum.
Arya donör bilgilerinde kaç kere yumurta verdiği yazılı demek. Hamileliğin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Arya canım ikili pakete zam gelmiş4900 tekli paket. Ben gittiğim zaman ikili paket 6900 idi. Şu an fiyat farkı var sanırım. 5li garanti paket de 11 bin veya daha fazla diye hatırlıyorum. Ama bu bilgiler güncel değil, muhtemelen farkıdır şimdi.
Bakın hiç gitmeden bulunduğunuz yerden doktorun istediklerini atın ve artık tedaviye hazırlanarak transfere 7 gün önce katıla bilirsinizPeki kac hafta durman lazim orda veya 2.kezmi gittiginde transfer olacak
Canim almanyada rahim filmi cektirmiolar yok oyle bi sistem bunlarda... ameliyatsiz film cekiolar icinde ne var ne yok rahimde duzeltilmesi gereken bsy varmi rahim normalmi kist polip miyom yara varmu tüplerin acikmi kapalimi ona bakiolar ben turkiyede tup bebek gordugum sira istemislerdiKızlar bu rahim filmi nedir allah askına bana hic bir tedavımde cekılmedi
Neye bakıyolarr
Onca kist amlelıyatı oldum ne film cektıler nede tüp bebekde film cektıler![]()
O filmi kime cektırcez. Jınekolog mu yönlendırıyor almanyada yoksa hastaneyemi gidilcekCanim almanyada rahim filmi cektirmiolar yok oyle bi sistem bunlarda... ameliyatsiz film cekiolar icinde ne var ne yok rahimde duzeltilmesi gereken bsy varmi rahim normalmi kist polip miyom yara varmu tüplerin acikmi kapalimi ona bakiolar ben turkiyede tup bebek gordugum sira istemislerdi
Ankaradan gidiş dönüş iki kişi 2000 tl olduAyyy hic direk ucuş yok kiewe burdan 8/9 saat altarmalı 990 eurodan baslıyor bilet 2 kişi![]()
Andre bana 5 li garanti paketini 11900 euro olarak yazmış ?Arya canım ikili pakete zam gelmiş
Tek donör denemesi-4900eu bu pakete konaklama,yeme içme günde 3 defa,tedavide ilaçlar,embriyo glue,ivig serum hepsi dahil
İkili paket iki deneme-7500 eu bu pakete yine her şey dahil ama ilave 3 aylık tedavi ilaçları ve çoğul gebelik olursa reduksiyon ücretsiz
Garanti paketi-9900 eu bu pakete 5 deneme hakı veriyorlar,gebelik olmasa para iade ediliyor
Bu paket gebeliğin 16 haftasına kadar geçerli
Bu paketede her şey dahil
Ama bu paketede doktorlar her kesi almıyor
Ancak emin oldukları kadınları alıyorlar,çünkü olmasa işin içinde para iadesi var
Banada 11900 sölendiAndre bana 5 li garanti paketini 11900 euro olarak yazmış ?
Canim almanya yapmiyor eskiden yapiyorlarmis kaldirmislar hsg bild diye geciyor almancasi ama yok oyle bsy almanyada artik.. turkiyede cektirebilirsinO filmi kime cektırcez. Jınekolog mu yönlendırıyor almanyada yoksa hastaneyemi gidilcek