Biz sperm donasyonu planlıyoruz ama öncelikle kıbrıs ile görüştük şimdilik orda başlamaya karar verdik, haziran ayında başlıyoruz bakalım.. kendimce bir takım araştırmalar yaptım sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım 🙏🏻
Hayirlisi olsun canim insallah hersey mukemmel olur senin icin🙏🙏🙏🙏

Lütfen artık kendimizi ezdirmeyelim
Alternativ yerler çok vede daha kaliteli hizmetle
Kıdemli bir hasta olarakta söyleyim,stres bu tedavilerde çoook zararlı bir etken👍
Çok haklısın Z Zaza74
Bu başlıkta özellikle yumurta donasyonunda yaşanan sıkıntıları okudukça hepinize o kadar hak veriyorum ki.. Yumurta donasyonu yaptıracak olsaydım hiç düşünmeden şuan kieve giderdim.. Kıbrıs kendini tek yer olarak görüp bu durumu biraz kullanıyor gibi.. Belki böylelikle yaptıkları yanlışların farkına varıp tedavi planlarında değişikliğe giderler, güzel indirimli paketler yapma yoluna gidip insanları bi nebze olsun en azından maddi rahatlatırlar.
3 ü veren 5i de verir diyip arttırdıkça arttırıyolar fiyatları ama ilk seferde olmayıp 2. 3. 13. Denemesi olan insanların duygularını hiçe sayıyorlar 😔

Lütfen artık kendimizi ezdirmeyelim
Alternativ yerler çok vede daha kaliteli hizmetle
Kıdemli bir hasta olarakta söyleyim,stres bu tedavilerde çoook zararlı bir etken👍
Zazam ben evvelki ay 2 ay adet gormeyince prolaktin hissettim zaten baktirdim 44 du dostinex ile adet gordum.
Simdi yine 2 ay adet gormedim hormonda sıkinti yok.Anladigim menepoz dandinisi belli😀
Sana tecrubelerinden sormak istedigim donasyon yolunda menepozlu mu gitmek yoksa ilaclada olsa adet gorup mu gitmek daha iyi.Yani ukraynaya gidene kadar ilac kullanmayip oraya gittigimde dr anlatsam oyle mi adet gordurecekse vucudu gitmeden yormasam mi cunku burda dr gitsem bi ilac verir belli😀Biraz karisik oldu ama😂

Hepimiz anne olacagiz canlarim ben buna yurekten inaniyorum hepimiz zor yollardan geciyoruz bu karanlik gunlerinde bir sabahi var insallah rabbim hepimizin yuzunu güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 hepinizi seviyorum❤❤❤❤❤❤❤❤☺️☺️☺️☺️💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

İnşallah 🙏🏻🙏🏻 2 gün önce hsg çektirdim. Bi sıkıntı görünmüyor onda da.. tüm hazırlıklarım tamam. valla o kadar sıkıldım ki beklemekten her an fikir değiştirip mayıs adetimde bile başlayabilirim.
Herseyin tamamsa hic bekleme derim canim bu benim fikrim tabikide senbilirsin yine ama. Insallah en kida zamanda anne olursun🙏🙏🙏🙏

Mektup01. Cnm ben 2,5 senedir gecici menapozdayim😂 gecmek bilmiyor yani nasil biseyse😆
Hap kullaniyorum adet olmamak icin (kist cikmasin diye) dr o ilaca gelene kadar devam etsin demis. Ilacim 12 gün sonra bitcek burdaki doktorum zorla yazdiydi dahada yazmaz napcam bilmiyom🤭

İnşallah 🙏🏻🙏🏻 2 gün önce hsg çektirdim. Bi sıkıntı görünmüyor onda da.. tüm hazırlıklarım tamam. valla o kadar sıkıldım ki beklemekten her an fikir değiştirip mayıs adetimde bile başlayabilirim.
Haklısın insan bir an evvel yapmak istiyor.Heyecan hat safhada😂
Allah emeklerimizi bos cikarmasin canim🙏

Mektup01. Cnm ben 2,5 senedir gecici menapozdayim😂 gecmek bilmiyor yani nasil biseyse😆
Hap kullaniyorum adet olmamak icin (kist cikmasin diye) dr o ilaca gelene kadar devam etsin demis. Ilacim 12 gün sonra bitcek burdaki doktorum zorla yazdiydi dahada yazmaz napcam bilmiyom🤭
Canim adet olmamak icin mi hap ne ki o kullandigin

Haklısın insan bir an evvel yapmak istiyor.Heyecan hat safhada😂
Allah emeklerimizi bos cikarmasin canim🙏
Ya sorma bende de var o heyecan.. ztn yıllarca bekledim çocuk istemediğimiz için.. şimdi de olmadıkça her ay adet oldukça içim sızlıyor.. yıllarca bilmeden boşuna korunmuşuz aklıma geldikçe gülüyorum sinirimden 🤣

Ya sorma bende de var o heyecan.. ztn yıllarca bekledim çocuk istemediğimiz için.. şimdi de olmadıkça her ay adet oldukça içim sızlıyor.. yıllarca bilmeden boşuna korunmuşuz aklıma geldikçe gülüyorum sinirimden 🤣
Evet haklisin nerden bilecezki basimiza neler gelecek evlendim bikac yil dogum kontrol kullandim ilk geceden cocuk olur saniyordum .Hadi onu bosver esim korusaydi salak gibi yillarin icine etmis olduk ama ne diyim hersey Allahtan .Bunda da bi goremedigimiz bilemedigimiz hayir vardir.Insaallah Allah ciktigimiz bu yolda bizi sevindirsin🙏Olan oldu giden gitti artik.Onumuze bakalim😀

Canim adet olmamak icin mi hap ne ki o kullandigin
Cikolata kisti ameliyati olmustum ondan sonra verdi doktor hemen kistim geri cikmasin diye adet olmamam gerekior tedavi olana kadar devam et dedi. Ama cok uzun oldu diye gecen ay zorla yazdi ilaci. Dahada yazmicam dedi cok kullandin dedi. Fakat biotex deki dr gelene kadar kullansin demis bakalim yazcakmi birdaha🤭

Canım bu anlattıgin benzer surecleri bicogumuz tecrube ettik inan acı tecrubelerle dolu.En dogru kararı sen verirsin elbet ama bi bakıyorsun yaş iyice alıp başini gidiyo maddi manevi .Simdiki aklim olsa Turkiyede bi iki denerdim baktim sonuc yok direkt donasyona gecerdim
Burda binlerce sayfa okudum arkadaslarimin duygularina tanik oldum sonuc donasyonda yapsan Allah ol derse oldugu insaallah Allah nasip eder.

Insaallah Allahim tez zamanda bu yolda emek harcayan tum arkadaslarimizin kucagini doldurur icinde bizimde 🙏Bizi bekleyen minnaklarımıza tez zamanda kavusmamizi diliyorum🙏😍
Aminnnnn canım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Cikolata kisti ameliyati olmustum ondan sonra verdi doktor hemen kistim geri cikmasin diye adet olmamam gerekior tedavi olana kadar devam et dedi. Ama cok uzun oldu diye gecen ay zorla yazdi ilaci. Dahada yazmicam dedi cok kullandin dedi. Fakat biotex deki dr gelene kadar kullansin demis bakalim yazcakmi birdaha🤭
Anladim canim evet cikolata kisti olunca dedigin gibi adet gormemen senin icin daha iyi diye biliyorum ben de.
Kist yoksa obur turlu adet gormek mi gormemek mi daha makbul bilemedim sevgili Zazaya sordum bakalim ne diycek😀

Çok haklısın Z Zaza74
Bu başlıkta özellikle yumurta donasyonunda yaşanan sıkıntıları okudukça hepinize o kadar hak veriyorum ki.. Yumurta donasyonu yaptıracak olsaydım hiç düşünmeden şuan kieve giderdim.. Kıbrıs kendini tek yer olarak görüp bu durumu biraz kullanıyor gibi.. Belki böylelikle yaptıkları yanlışların farkına varıp tedavi planlarında değişikliğe giderler, güzel indirimli paketler yapma yoluna gidip insanları bi nebze olsun en azından maddi rahatlatırlar.
3 ü veren 5i de verir diyip arttırdıkça arttırıyolar fiyatları ama ilk seferde olmayıp 2. 3. 13. Denemesi olan insanların duygularını hiçe sayıyorlar 😔
İnşallah ilk denemende anne ol kuzum
Dediğim gibi yumurta senin hiç korkma
Önemli olan iyi şekilde hazırlan ve takipte ol kaliteli yumurta ver diye.
Kıbrısta yumurta sorunu var,sperm sorunu yok😂
39-41 yaşında arkadaşlarımız bile kıbrısta kendi yumurtasıyla sperm donasyonundan biri anne,biri hamile
İçini ferah tutu

Zazam ben evvelki ay 2 ay adet gormeyince prolaktin hissettim zaten baktirdim 44 du dostinex ile adet gordum.
Simdi yine 2 ay adet gormedim hormonda sıkinti yok.Anladigim menepoz dandinisi belli😀
Sana tecrubelerinden sormak istedigim donasyon yolunda menepozlu mu gitmek yoksa ilaclada olsa adet gorup mu gitmek daha iyi.Yani ukraynaya gidene kadar ilac kullanmayip oraya gittigimde dr anlatsam oyle mi adet gordurecekse vucudu gitmeden yormasam mi cunku burda dr gitsem bi ilac verir belli😀Biraz karisik oldu ama😂
Şimdi bak yumurta donasyonunda tsh ve prolaktin artması düşük sebebi ola biliyormuş
Bu hormonlarını takipte tut
Ama eğer kieve kararlı olduysan şimdiden istenilen tüm tahlillerini doktora at Andrey vasıtasıyla,onlarda sana uygun tedavi ederler hazırlık için
Mesela bana ilave transfere kadar metformin 100-1500 mg kadar başla dedi,rahim kalınlaşmasına çok faydası varmış,burda duydum

Bak gördünmü düşündüğüm gibi oldu
İyi senin işin beyzoşum,bu 2.5 senede vicudumda dinlenmiş hormonlardan
İnşallah ilk denemende tutucak👍🤲

Şimdi bak yumurta donasyonunda tsh ve prolaktin artması düşük sebebi ola biliyormuş
Bu hormonlarını takipte tut
Ama eğer kieve kararlı olduysan şimdiden istenilen tüm tahlillerini doktora at Andrey vasıtasıyla,onlarda sana uygun tedavi ederler hazırlık için
Mesela bana ilave transfere kadar metformin 100-1500 mg kadar başla dedi,rahim kalınlaşmasına çok faydası varmış,burda duydum
Tamam Zazam dedigin gibi yapayim istedikleri tahlilleri sorayım zaten bi ön gorusmeyede gidecegim en azindan gidene kadar bi ön degerlendirme olur

Back
X