Benimde hoşuma gidiyor bizi bu kadar önemsemeleri
Ayrıca bir sürü Andreye sonuçlarımızı atmama rağmen,buraya varınca yine ilave testlerimizi yaptılar
Andreye gönderdiyim bir sonuç bile boşa gitmemiş,burada bizimle gezerken elinde dosye edinmiş bir sürü evraklar ukrayna diline tercuman edilmiş,baktım hepsi benim gönderdiklerim
Yani bildiğiniz 5-6 ay önce gönderdiklerim
Nakadar işlerinde ciddi olduklarını gözümle gördüm
Kızlar Vallah abartmıyorum
İnşallah sonumuzda güzel olsun inşallah
Kızlar kıbrısta eşim sperm veriyordu 3-5 saat bekledikten sonra cevap geliyordu durumuyla ilgili ve direk döllenmeye gidiyordu sperm
Burda pazartesi sperm verdi,sonucunu alınca doktor ilaçlar verdi,dedi damarlarını açıcak ve testisteki saklanmış spermlerinide aktıracak
Çarşamba yine sperm verdi,iki güne sperm sayısı ikiye çıktı,doktor sonucu baş embriyologla müzakire etti,sonra bize cevap geldi,tamam bu sperm dondurula bilir işlem için,cuma yani yarın bir daha sperm verilicek dondurulucak
Eşim doktora dedi eğer bu benim sperm sayısını artırıyorsa burdan alalım ben içim bunları
Doktor dedi bu sadece 5-7 gün etkiler sonra etkisi durur
Ben böyle bir özel davranış görmedim hiç bir yerde.türkiyede bile çeşitli yerlerde
tüp bebek yaptırdık hiç bir yer böyle davranmadı,2 gün arayla ilaçla besliyip sperm toplama
Övdükce bitmiyecek

İnşallah sonucuda iyi olsun