Kızlar bu bizim otelin bahçesi,bayılıyorum kievin havasına,mevsimi doya doya yaşıyor burası
Bir yağmur yağıyor bir güneş çıkıyor
Kızlar inşallah bu mübarek ay hürmeti Rabbim hepimizin hayatına bu leyleklerin gagasındakını versin🤲🤲🤲
Eki Görüntüle 2831944
Guzelmis zazacim hakikaten amiiiiin bol bol bol amiiiinnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤

Canım İstanbul’daki doktorun donasyon yapacagını biliyor mu bende istanbuldayım transfer için doktor arıyorum nereye gittiğini söyleye bilir misin yada bana yardımcı olabilecek doktor tavsiye edebilecek varsa yazabilir mi
Hangi merkezle anlaştın? Merkezdeki doktorunda yaşadığın şehire göre doktor tavsiyesinde bulunuyor aslında.. neredeyse tüm büyük şehirlerde donasyon karşıtı olmayan karşılıklı iletişim halimde olabilecekleri bir doktor var. Ben gunolifeta murat bey e kendi doktorumu söyledim tamam sıkı tı yok dedi direk, zaten türkiyedeki doktorumda murat beyi tanıyormuş o da sıkıntı görmedi. Yani tesadüfen karşılıklı tanışık çıktılar ve çalışabileceklerini söylediler..

Benimde hoşuma gidiyor bizi bu kadar önemsemeleri
Ayrıca bir sürü Andreye sonuçlarımızı atmama rağmen,buraya varınca yine ilave testlerimizi yaptılar
Andreye gönderdiyim bir sonuç bile boşa gitmemiş,burada bizimle gezerken elinde dosye edinmiş bir sürü evraklar ukrayna diline tercuman edilmiş,baktım hepsi benim gönderdiklerim
Yani bildiğiniz 5-6 ay önce gönderdiklerim
Nakadar işlerinde ciddi olduklarını gözümle gördüm
Kızlar Vallah abartmıyorum
İnşallah sonumuzda güzel olsun inşallah
Kızlar kıbrısta eşim sperm veriyordu 3-5 saat bekledikten sonra cevap geliyordu durumuyla ilgili ve direk döllenmeye gidiyordu sperm
Burda pazartesi sperm verdi,sonucunu alınca doktor ilaçlar verdi,dedi damarlarını açıcak ve testisteki saklanmış spermlerinide aktıracak
Çarşamba yine sperm verdi,iki güne sperm sayısı ikiye çıktı,doktor sonucu baş embriyologla müzakire etti,sonra bize cevap geldi,tamam bu sperm dondurula bilir işlem için,cuma yani yarın bir daha sperm verilicek dondurulucak
Eşim doktora dedi eğer bu benim sperm sayısını artırıyorsa burdan alalım ben içim bunları
Doktor dedi bu sadece 5-7 gün etkiler sonra etkisi durur
Ben böyle bir özel davranış görmedim hiç bir yerde.türkiyede bile çeşitli yerlerde tüp bebek yaptırdık hiç bir yer böyle davranmadı,2 gün arayla ilaçla besliyip sperm toplama
Övdükce bitmiyecek😂😂😂
İnşallah sonucuda iyi olsun
Aynen kuzu biz test istediler mi zorumuza gidiyor zaman kaybı gibi geliyor ama hepsi bizim için her yerden birşey çıkıyor hepsi bir birini etkiliyor benim eşime azospermi teşhisi konulduktan sonra bir vitamin bile verilmeden TESE ye alındığını biliyorum

Hangi merkezle anlaştın? Merkezdeki doktorunda yaşadığın şehire göre doktor tavsiyesinde bulunuyor aslında.. neredeyse tüm büyük şehirlerde donasyon karşıtı olmayan karşılıklı iletişim halimde olabilecekleri bir doktor var. Ben gunolifeta murat bey e kendi doktorumu söyledim tamam sıkı tı yok dedi direk, zaten türkiyedeki doktorumda murat beyi tanıyormuş o da sıkıntı görmedi. Yani tesadüfen karşılıklı tanışık çıktılar ve çalışabileceklerini söylediler..
Brıtısh ile anlaştım doktor sen kendin istediğin yere gidebilirsin dedi olmadı bir daha sorayım

Merhabalar hanımlar, Zazacım Kieve gittiğinden bu yana sürekli takipteyim, bakıyorum da Kıbrıs'ın pabucu dama atılıyor yumurta donasyonu konusunda. ben de yeniden tedaviye başlayacağım bunun için regl olmayı bekliyorum ama kafamda milyon soru işaretleri var işin içinden çıkamıyorum. 2 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim donasyonu Kıbrıs'ta yaptırmıştım. Şimdi ise Kiev'i çok ciddi düşünüyorum Andre'nin telefonunu kaydettim ama henüz cesaret edip arayamadım :110: Kıbrıs ve Kiev arasındaki en büyük ve bence en önemli fark; Kıbrıs en az 10 yumurta garantisi veriyor Kiev ise AA kalite 1-3 embriyo garantisi veriyor. yani düşünüyorum embriyo garantisi daha mantıklı, çünkü 10 yumurtadan 7-8 tane AA kalite embriyo elde edilmesi çok düşük bir ihtimal. burada bir çok donasyon hikayesi var hiç kimse 5 tane AA kalite embriyoyu dondurduk 2 tane de transfer ettik demedi ya da dediyse ben kaçırdım ki kaçırdıysam da demek ki çok nadir oluyor.
şimdi size de sormak istiyorum embriyo garantisi mi yoksa yumurta garantisi mi?

Brıtısh ile anlaştım doktor sen kendin istediğin yere gidebilirsin dedi olmadı bir daha sorayım
British kıbrısta denediğim ikinci merkezim ve hakikaten ekibi başta dr Hasan beyle çok severim
Nakadar dissiplinli olduklarınıda biliyorum
İyi karar👍

Sen anlattıkça daha da içime siniyor, en azından herşeyi yapıyorlar gerisi Allah’ın takdiri diyebilicem, ben Kıbrıs’a gittiğimde 1 testim eksikmiş haberim yok kan aldılar 50 TL yuh dedim o kadar para bu da sizden olsun maalesef dediler, son gittiğim de sizi alandan bizim araç karşılayıp kalacağınız otele bırakacaklar dediler sevindim, adam beni otele bıraktı 150 TL dönüşte alanda yine 150 TL istediler, madem paralı söyleyin dedim, ben 3050 TL yatırdım devletin otobüsü ile giderdim otele niye para veriyorum, devlet öyle istiyormuş taksiciler bizden para kazansın onlar bile bizden faydalanıyor anlayacağınız, ha bir de odaya her gün 1,5 lt su bırakıyorlar ben en az 3 lt içerim oda paralı, her gün 1 öğün mutlaka tavuk ya ben 2 yıldır hormonlu diye ağzıma tavuk sürmemişim her gün ekstra otelden yemek siparişi verdim, 3050 TL karşılığı muamele bu, gidicek arkadaşlar bunlara hazırlıklı olun yanınızda mutlaka nakit paranız olsun orada zorda kalmayın diye paylaşıyorum.

Biz Ekim'de gitmiştik eşimle 3 gün kalmıştık 1300 tl otele ödemiştik sanırım., havaalanından devletin otobüsü ile otele gittik sonrasında bizi taşıyan araca yaklaşık 900 tl ödedik toplamda :-) o üç günde de bir et, bir tavuk bir hindiye denk geldik bu arada ben hayatta tavuk ve hindi yemem :KK12:

Lütfen artık kendimizi ezdirmeyelim
Alternativ yerler çok vede daha kaliteli hizmetle
Kıdemli bir hasta olarakta söyleyim,stres bu tedavilerde çoook zararlı bir etken👍
o kadar haklısın ki, işte anne olmak uğruna bize söylenen herşeye gözü kapalı inanıyoruz aslında daha iyi araştırma yapmak lazım. ama işte korona öncesi şartlar daha iyiydi ama şimdi herşey daha farklı. Konuştuğum merkez bana ellerinde donmuş yumurta olduğunu ve hemen yapabileceklerini söyledi özellikte fresh yumurta istediğimi belirttim şimdi acaba diyorum fresh diye donmuşu kullanırlar mı diye???

Merhabalar hanımlar, Zazacım Kieve gittiğinden bu yana sürekli takipteyim, bakıyorum da Kıbrıs'ın pabucu dama atılıyor yumurta donasyonu konusunda. ben de yeniden tedaviye başlayacağım bunun için regl olmayı bekliyorum ama kafamda milyon soru işaretleri var işin içinden çıkamıyorum. 2 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim donasyonu Kıbrıs'ta yaptırmıştım. Şimdi ise Kiev'i çok ciddi düşünüyorum Andre'nin telefonunu kaydettim ama henüz cesaret edip arayamadım :110: Kıbrıs ve Kiev arasındaki en büyük ve bence en önemli fark; Kıbrıs en az 10 yumurta garantisi veriyor Kiev ise AA kalite 1-3 embriyo garantisi veriyor. yani düşünüyorum embriyo garantisi daha mantıklı, çünkü 10 yumurtadan 7-8 tane AA kalite embriyo elde edilmesi çok düşük bir ihtimal. burada bir çok donasyon hikayesi var hiç kimse 5 tane AA kalite embriyoyu dondurduk 2 tane de transfer ettik demedi ya da dediyse ben kaçırdım ki kaçırdıysam da demek ki çok nadir oluyor.
şimdi size de sormak istiyorum embriyo garantisi mi yoksa yumurta garantisi mi?
Canım arkadaşım senin payına düşen şeylerde kolay olmadı,ama toparlanmana sevindim
Biliyorsun britishde iki embriyom kaldı,onları almaya bile gitmedim
British Hasan beyide çok severim
Ama buraya geldim daha iyi şeyler gördüm
Bize özel davranma ve tedaviler
Her yöntemi deniyorlar
,burda en önemli şey başarıyı elde etmek
Birde bilgisayarın önünde donörleri gözünle görerek vidyosunu izliyorsun,boyu,saçı,gözü,mesleği,evli olanı var,bekarı var,doğurmuşu var,doğurmamışı var
Kıbrısta 2-3 donör seçeneğini telefonuna atıyorlar ve hepside 90-60-90,hepsi zekalı üniversite okuyanı
Vallah burda donörler lise mezunuda var,hemşire olanıda,mühendis olanıda,mühasibeci olanıda
Göbekliside var,burnu uzunuda,kahve gözlüsüde,siyahıda,beyazıda ve s.
Ben nedense ukraynanın tam tamında bize taze taze freş yumurta vermesine daha güvenim artı
Ne deyim
Gözümle gördüm her şeyi
Burda ne donöre bakmak yasak,nede donörlük yapmak
Burdakı donörler çok mutlu şekilde yumurtasını veriyor,ki insanların evinde mutluluk olsun ve tabii parada kazanıyorlar

Biz Ekim'de gitmiştik eşimle 3 gün kalmıştık 1300 tl otele ödemiştik sanırım., havaalanından devletin otobüsü ile otele gittik sonrasında bizi taşıyan araca yaklaşık 900 tl ödedik toplamda :-) o üç günde de bir et, bir tavuk bir hindiye denk geldik bu arada ben hayatta tavuk ve hindi yemem :KK12:
Evet ekimdeki uygulama öyleydi, bizde ön görüşme için gittiğimizde senin dediğin rakamlardı, ama son uygulama değişti maalesef eşle gidince 4250 TL sanırım karantina ücreti ve alandan onların belirlediği taksi alıyor, ekimde dışarı da çıkabiliyorduk karantina yoktu şu an dışarı çıkmakta yasak sadece kliniğe gidebiliyorsun, dönüşte ücretli pcr yaptırman gerekiyor tr ye pcr sız dönemiyorsun, sen iyi ete denk gelmişsin ben hep tavuk öyle olunca otelin mutfağından ekstra yemek söyledim hep ücretli, yeni tedavin hayırlı olsun canım, yaşadıklarını okumuştum atlatmana ve yeni tedaviye başlamana sevindim, iyi ölç tart içine kalbine neresi siniyorsa inşallah orası bebeğini kucağına alacağın yer olsun 🙏🙏

o kadar haklısın ki, işte anne olmak uğruna bize söylenen herşeye gözü kapalı inanıyoruz aslında daha iyi araştırma yapmak lazım. ama işte korona öncesi şartlar daha iyiydi ama şimdi herşey daha farklı. Konuştuğum merkez bana ellerinde donmuş yumurta olduğunu ve hemen yapabileceklerini söyledi özellikte fresh yumurta istediğimi belirttim şimdi acaba diyorum fresh diye donmuşu kullanırlar mı diye???
Vallah ne diyeceğimi bilmiyorum
Hasan bey çok dürüst insan
Ama ada kaç zamandır kapalı
Nerden bulunsun freş

Banada 3 gunde donor bulundu bu ikinci tedavide ne kadr cabucak bulundu onuda anlamadim ben sordum bu kadar cabuk nasil bulundu daha tedavimide cok var dedim elimizde hazir donorler var her gecengunde donor sayisi artiyor dendi inanmadim ama bana inanmaktan baskada carem yok ne kadar dogru yanlis bilemedim. kafamdada soru isaretleri var yok desem yalan olur fres yumurta sözü verdi bu sefer gynolife buseferki ilkinden daha farkli olacak dediler ama bisey anlamadim tabiki sordugum sorulara zaten gec cevap aliyorum. Insallah hepimizin yüzü güler 🙏🙏🙏🙏 toplam 4500 euroyu buluyor ben 1000 euro odedim sadece bu kadardi ucret bana soylenen buydu ucak konaklama pcr siydi karsilamasiydi test yapilacakmis testleriydi toplam 4500 uro oluyor tam yani 2.tedavi icin sifirdan baslama fiati odemis oluyorum zaten ilk tedavidede toplam 8350 euro odedim 4500 sadece embiriyo transfer parasiymis.

Şimdi bak yumurta donasyonunda tsh ve prolaktin artması düşük sebebi ola biliyormuş
Bu hormonlarını takipte tut
Ama eğer kieve kararlı olduysan şimdiden istenilen tüm tahlillerini doktora at Andrey vasıtasıyla,onlarda sana uygun tedavi ederler hazırlık için
Mesela bana ilave transfere kadar metformin 100-1500 mg kadar başla dedi,rahim kalınlaşmasına çok faydası varmış,burda duydum
Metformin ilacin ham maddesi midir?
Bu endo inceligi icin faydali olan seyleri merak ediyorum

Back
X