Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee kuzum yeni gitimya perşembe akşamı
Canım hit embriyoların 1. günü ve 3. günü bilgi veriyor. 5. gün son duruma bakarakta transfer gerçekleşiyor. amin inşallah sımsıkı tutunsun hepimizin yavrularıEmbriyolarin durumuyla ilgili 4.gun bilgi veriliyor mu hit ?
Yarina alin bebeleri , simsiki tutusunlar./
Bak onu bilmiyordum uğur böceğimProgestandex te göbekten
aminn canım inşallah allah razı olsun ... sağlıklı yavrularım tutunur inşallah bana yeşil yeşil gözleri olur inşallahIsabella inşallah yarın transferin kolay geçsin ve içine konulacak embriyolar sımsıkı tutunsunlar sana![]()
Yarina gelsin bebelerCanım hit embriyoların 1. günü ve 3. günü bilgi veriyor. 5. gün son duruma bakarakta transfer gerçekleşiyor. amin inşallah sımsıkı tutunsun hepimizin yavruları
ayyy inşallahh ilk haber vereceğimm sizler olursunuz herhalde kızlarr :)))))))))Yarina gelsin bebeler
Her sey rahatca olsun bitsin, 10-12gun sonra hamileyim haberleriniz gelsin..
Amiiiiiiiinnnnnaminn canım inşallah allah razı olsun ... sağlıklı yavrularım tutunur inşallah bana yeşil yeşil gözleri olur inşallah![]()
![]()
Prolutex pahali demistin diye hatirliyorum. Devlet karsilasmiyordu sankiBak onu bilmiyordum uğur böceğim
Prolutexin tam madili
iyi oldu yazdığın![]()
Amiiiiiiiinnnnn
Bir ağızdan okuyan her kes söylesin lütfev![]()
Yaaa ben de kendime benzemeyen bi donor aslinda cok isterim , kumral ve renkli goZ ama koca tarafinda da hic yok, nasil aciklarim diye dusundumaminn canım inşallah allah razı olsun ... sağlıklı yavrularım tutunur inşallah bana yeşil yeşil gözleri olur inşallah![]()
![]()
Kafayı yemeden bi doğursaydıkKız kafana takma bunları
Transferin 5 günü p4 sadece haliş beyin tedavisinde var
Ben eskiden onda tedavi gördüm ordan biliyorum![]()
ben o konuda çk rahatım canım allahtan. eşimde sarışın bende kumral yeşil gözlüyüm çok koly bulduk :)Yaaa ben de kendime benzemeyen bi donor aslinda cok isterim , kumral ve renkli goZ ama koca tarafinda da hic yok, nasil aciklarim diye dusundum![]()
Prolutexden ucuz o zaman?Az önce baktım 186 tl
Ohhh ne guzel valla sari kafa bir bebe gelecekben o konuda çk rahatım canım allahtan. eşimde sarışın bende kumral yeşil gözlüyüm çok koly bulduk :)
sağlıkla gelsnler de inşallah sarışın vs fark etmez .. 8. gün idrar testi yapim mi kızlar sizce kimisi belli olmaz diyor siz yaptınız mı çizgi koyu muyduOhhh ne guzel valla sari kafa bir bebe gelecek![]()
9 gün yapsağlıkla gelsnler de inşallah sarışın vs fark etmez .. 8. gün idrar testi yapim mi kızlar sizce kimisi belli olmaz diyor siz yaptınız mı çizgi koyu muydu
türkiyeye gidince alayım bundan bi kaç kutu çok sağol canım9 gün yap
Preductor eurly
Ay valla ben kaçırmışım yaEe kuzum yeni gitimya perşembe akşamı
Bebişimi çok rahatsız etmek istemem![]()